Dodaj do ulubionych

Seniorzy Sparty

18.08.05, 11:12
Nic nie piszecie jak tam Sparta????
Obserwuj wątek
    • scapular Re: Seniorzy Sparty 18.08.05, 17:23
      Jak się orientuję, to na razie bardzo słabo.
      • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 18.08.05, 19:18
        Czytałem... Ale na pewno będzie lepiej!!!
      • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 18.08.05, 19:19
        Marnie. podaję wg AL, punktów 0, bramki 3:8, 17 miejsce w tabeli/przedostatnie/
        • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 24.08.05, 19:02
          A to szkoda, zawsze to nasza drużyna...
          • elmek Re: Seniorzy Sparty 25.08.05, 09:11
            A miało być tak pięknie... Fuzja z Polonią Jastrowie miała spowodować powstanie
            silnej drużyny a jak się skończyło? Potem przekładane deklaracje o powrocie do
            Złotowa drużyny seniorów a na koniec ucieczka sponsora bodajże do Tarnówki. O
            czymś zapomniałem?
            • lobencjusz Re: Seniorzy Sparty 25.08.05, 12:34
              Moze i o czymś zapomniałeś, ale i tak wiesz więcej niż ja :P
              • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 25.08.05, 21:01
                Fuzja nie wypaliła, to fakt. Ale sponsor uciekł do Tarnówki? Jak wiem, główny sponsor klubu to miasto, a nie sądzę by burmistrz Wełniak uciekał do Tarnovii.
                • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 25.08.05, 22:27
                  Gorzej,że bramki naszym strzelają wychowankowie Spraty grający na emigracji, to
                  by była dopiero drużyna gdyby wszyscy wrócili, no ale o tym tylko marzyć.
                • elmek Re: Seniorzy Sparty 26.08.05, 08:23
                  Ja nie napisałem, że chodzi o głównego sponsora ;-) Miałem na myśli Silmet-
                  Bedex.
                  • trix-trax Zwycięstwo 29.08.05, 22:05
                    Słyszałem, że nareszcie wygrali 2:0 w Wapnie. Gratulacje!!!
                    • flatower Re: Zwycięstwo 30.08.05, 21:54
                      Również gratuluję! Czekałem z "niespokojnym sercem" na to co chłopcy pokażą.
                      Muszę powiedzieć, że brakowało im cwaniactwa piłkarskiego. Sami juniorzy
                      niewiele by zwojowali. Wzmocnienie w ostatnim meczu to mądre posunięcie.Oby
                      tylko Sparta nie zaczęła dryfować w stronę tego g... które było niedawno.
                      Niestety pewni ludzie w tym klubie nie dają gwarancji, że będzie to zdrowy
                      amatorski klub.
                      • galicjanka1 Re: Zwycięstwo 30.08.05, 22:08
                        Nie znam się na piłce nożnej, ale jeżeli się coś źle dzieje to trzeba przyjrzeć
                        się działaczom, to co jest na górze to pewnie na dole to samo, tylko nie ta skala.
                        • trix-trax Jurek Flatower 06.09.05, 22:20
                          Na piłkę nie chodzi się, żeby się przyglądać działaczom. Są raczej niewyjściowi.
                          Jurek - flatower coś wie o tym!
                          • flatower Re: Jurek Flatower 10.09.05, 10:38
                            Faktycznie cos wiem bowiem na mecze chodziłem jeszcze jako przedszkolak !
                            Prawda, że w innej części Polski. Działacze przychodzą, chcą by ich było widać.
                            To jest normalne! Tego trzeba!Ważne jednak by coś dla klubu zrobili!
    • flatower Re: Seniorzy Sparty 14.09.05, 18:01
      Seniorzy Sparty gościli w "Zagłębiu Śmierdziela" jak donosi organ czyli TN. Na
      pierwszej stronie prezes/tylko mała litera/,kroczący przed swoimi
      piłkarzami.Czyżby się sku....... za obiad i parówki, oraz kilka piłek. Oni mają
      na sport miejskie/złotowskie/ pieniądze. I popierają kogoś w tak jawny sposób .
      Ich wizerunek jest własnością całego miasta a nie służy do rozmieniania sie na
      drobne, przy okazji kampanii wyborczej.Chyba wyniki seniorów dorównały
      poziomowi Prezesa. Wniosek- trzeba prezesa z wyższym IQ a wyniki przyjdą.Ten
      temat jest wart kolejnych uwag kibiców.
      • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 14.09.05, 19:23
        Takie pewnie są duże te pieniądze z miasta, skoro muszą się sprzedawać takim ludziom jak Stokłosa.
        • flatower Re: Seniorzy Sparty 15.09.05, 18:06
          ok.150 tys.Za takie pieniądze kluby w Polsce robią niesamowite wyniki.Tylko
          Prezesem nie może być ten grubas!
      • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 14.09.05, 19:25
        Jeśli burmistrz jawnie potępi ten czyn, to będę tort... Przecież to jedna klika. A Stasiu w Pasibrzuchu nigdy nie był?
        • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 14.09.05, 22:25
          Sparta niestety znowu przegrała, tym razem w Jastrowiu 1:2, a takie były sny o
          potędze. Prezes zdaje się nowy ale działacz z niego stary, a jaki to niech
          powiedzą Ci co się na kopaniu znają.
          • flatower Re: Seniorzy Sparty 15.09.05, 17:23
            Na temat związków tego miasta z panem S najlepiej świadczy ta zielona wiata w
            najbardziej reprezentacyjnej części miasta.
            • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 15.09.05, 22:49
              Wiata też mi się nie podoba, ale spożywczy najlepszy w Złotowie.
              • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 19.09.05, 21:41
                Sparta wygrała! Podobno 4:0!
                • flatower Re: Seniorzy Sparty 21.09.05, 17:43
                  Chwała zwycięzcom! Ale jest też pewna nowość o której dzisiaj pisze AL. Podobno
                  firma Exotic chce zainwestować w sport w Złotowie. Oby te pieniądze nie trafiły
                  na konto Sparty w sposób bezpośredni, bo ta gąbka potrafi chłonąć! Ale cała
                  historia jest ciekawa.
                  • scapular Re: Seniorzy Sparty 22.09.05, 22:45
                    Sparta Exotic Green Złotów - jak zwał tak zwał, oby było ok!
                    • madziaraplotkara Re: Seniorzy Sparty 28.09.05, 14:40
                      Ale to chyba nie bedzie inwestycja w pilkarzy tylko w infrastrukture, wiec o
                      szybkich sukcesach sportowych raczej mozemy zapomniec :(
                      • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 28.09.05, 20:53
                        Włókniarz Okonek - Sparta Złotów 1:1. /16 pozycja w tabeli/
                        • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 06.10.05, 21:16
                          Wreszcie jakiś porządny wynik: Pogoń Łobżenica - Sparta Złotów 0:4 i awans na 14
                          miejsce!
    • flatower Re: Seniorzy Sparty 09.10.05, 14:01
      Chłopaki wygrali 1:0 z Szamocinem. I dobrze! Tylko czy od tego zmiękną mózgi
      decydentom.
    • scapular Re: Seniorzy Sparty 12.10.05, 15:33
      Sparta do boju, czy jakoś tam>>>
    • flatower Re: Seniorzy Sparty 19.10.05, 17:33
      Znów wygrali. W sobotę 22.10 też powinni wygrać bowiem ich przeciwnik to
      ostatnia drużyna w tabeli. Przyjdźmy by ich wesprzeć.
      • kkeicam Re: Seniorzy Sparty 19.10.05, 19:00
        A czy mecz w najbliższą sobotę drużyny "Zjednoczeni" Kaczory nie jest
        naruszeniem ciszy wyborczej? <rotfl>
        Mistrz, mistrz, Sparta mistrz!!!
        (dodam dla podnieniesienia prestiżu mojej wypowiedzi, że pierwszy raz na meczu
        Sparty byłem chyba 1972 albo 3 roku)
        kk
        • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 20.10.05, 22:04
          Po zwycięstwie 3:1 z Notecią Czarnków awans na ósmą pozycję w tabeli?
          • scapular Re: Seniorzy Sparty 20.10.05, 22:09
            Ba, a jeśli zajmą pierwsze miejsce - to wejdą do czwartej ligi czy nie? Głupio grać tak, aby czasem wyżej nie awansować... Spójrzcie na naszych trampkarzy, leją wszystkich aż miło!!! Ale co z tego?
            • flatower Re: Seniorzy Sparty 21.10.05, 22:15
              Jeśli nie wiesz co z tego to jesteś kiep! W sporcie dzieci i młodzieży chodzi o
              inne sprawy co do których ty nie masz pojęcia. Lubisz wypić, więc wypij za
              swoje zdrowie bo na rozum już za późno.
              • scapular Re: Seniorzy Sparty 23.10.05, 08:59
                No tak, największy kiep na tym forum, innych od kiepów wyzywa...
                • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 25.10.05, 20:56
                  Kiep kiepa, kiepem pogania... Słyszałem, że część trampkarzy ma być przerobiona późną nocą na tenisistów ziemnych. Tak aby korty przy basenie były zawsze pełne. Będzie tam tak samo pustawo, jak w basenie popołudniu.
                • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 25.10.05, 22:20
                  Kiep kiepa, kiepem pogania... Słyszałem, że część trampkarzy ma być przerobiona późną nocą na tenisistów ziemnych. Tak aby korty przy basenie były zawsze pełne. Będzie tam tak samo pustawo, jak w basenie popołudniu.
    • elmek Re: Seniorzy Sparty 25.10.05, 21:40
      Wychowanek Sparty, Paweł Buzała, dostał szansę w pierwszym zespole Lecha Poznań
      w meczu PP z Okocimskim Brzesko. Odwdzięczył się bramką na 3:1 w 79 minucie. W
      rezerwach gra regularnie.
      www.lech.poznan.pl/
      • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 25.10.05, 22:00
        Sparta tylko zremisowała 1:1, no ale jak się nie strzela karnych to i tak dobrze.
        • trix-trax Re: Seniorzy Sparty 01.11.05, 21:25
          Nie było mnie znowu w ten weekend w Złotowie. Jak tam Sparta? A gdzie grają teraz, a może już skończyli? A jest gdzieś strona z ich ligą?
          • flatower Re: Seniorzy Sparty 02.11.05, 18:20
            www.jarder.com.pl/liga.php?...
            • galicjanka1 Re: Seniorzy Sparty 14.11.05, 22:04
              Ostatni mecz kolejki. Sparta pokonuje lidera tabeli 5:2 na wyjeździe!
              • madziaraplotkara Re: Seniorzy Sparty 14.11.05, 22:48
                Masz nieaktualne dane. Na stronie ktora podano powyzej sa juz z 17 kolejki
                www.jarder.com.pl/liga.php?dz=5412
      • elmek Re: Seniorzy Sparty 02.12.05, 15:39
        Kolejna złotowska twarz w poznańskim futbolu:
        miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,3043453.html
        Jeśli dobrze kojarzę to syn Mariusza Ziatyka, złotowskiego trenera i nauczyciela.
        • sortex Re: Seniorzy Sparty 02.12.05, 16:26
          No i tu potwierdza sie powiedzonko:..."dobry zlotowiak - to zlotowiak na
          obczyznie"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka