Gość: linkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:28 ktory osrodek w ostrowie jest najlepszy i jak to wyglada z cena :/ z gory dzieki p.s. ktory egzaminator jest najlepszy w kaliszu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:29 ja u kedzierskiego zdałam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:30 cena :1100 a najgorszy kedzierski z tego co słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:31 cena prawie wszedzie 1100 a egzaminator najlepszy ?? chyba nie ma takiego ja miałem Gornego i nie był najprzyjemniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 13:37 Ja uczylam sie u Darka Tracza;)) super facet no i potrafi nauczyc bezstresowo!! Słoneczna szkola jazdy znajduje sie na przeciwko minimala w kamienicy hmm ale numeru nie pamietam , jest szyld wiec bezproblemowo;)) Nie pamietam juz ile kosztuje bo dawno zdawalam , ale ma fajnych instruktorow szczerze polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś