blusia1 23.02.06, 11:16 Czy ktoś tam był i może sie podzielić wrażeniami?. Czytałam, że grota mieści sie na placu 23 stycznia. Aha, jakie są ceny itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wielebny84 Re: Grota solna IP: *.promax.media.pl 23.02.06, 17:03 Dziś się pytałem w imieniu mamy i seans 45 minut kosztuje 12 zł. A grotę widziałem kilka tygodni temu w Promaxie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Grota solna IP: *.promax.media.pl 24.02.06, 09:04 Grota solna to istna rewelacja – przynajmniej z mojego punktu widzenia. Pozwala na chwile relaksu. Plusem jest muzyka relaksacyjna, inne stężenie powietrza i możliwość zabierania ze sobą pociech – dla których został przygotowany mini plac zabaw ( możliwość robienia „babek” solnych etc.) Ostatnio zauważyłam, że wielu lekarzy poleca wizyty w grocie, ze względu na własności lecznicze. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielebny84 Re: Grota solna IP: *.promax.media.pl 24.02.06, 17:55 Poprzedzająca wypowiedź brzmi tak, jakby była wygłoszona od osoby ściśle związanej z grotą :) Grunt to reklama ;P Muzykę relaksacyjną można ściągnąć z internetu, a w sklepie na Rynku można nabyć lampy solne. Powiem Wam szczerze, że są ostro wygórowane. Koszt zrobienia takiej lampy to około 15 zł (duża). W sklepie jest cena 70 zł. Osobiście sam taką lampę posiadam, ale żeby aż tak rewelacyjnie działała to nie zauważyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N_talia Re: Grota solna IP: *.promax.media.pl 24.02.06, 19:23 oznajmiam, ze nie mam powiazan z grota solna :) jestem sporadyczna bywalczynia tego miejsca ze wzgledow zdrowotnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgp Re: Grota solna IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 26.02.06, 12:16 Nie ma co się denerwować! Sałatka z pomidorów w domu też jest znacznie tańsza niż w restauracji, nikt nikogo nie zmusza do kupowania lampy, skoro można samemu zrobić, tak jak z sałatką, tak jak z wieloma rzeczami Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaniejest Re: Grota solna 27.02.06, 21:58 grota jest ok - chodziłam tam z dziećmi, gdy byliśmy przeziębieni i mam wrażenie, że dobrze nam się przysłużyła. ze względu jednak na moje towarzystwo relaks był taki sobie - musiałam pilnować, żeby nie rozrabiały ;-) jedynym mankamentem są ceny - żeby odczuć działanie groty, powinno sie z niej korzystać co najmniej tydzień, jeśli do tego biorę dzieci, koszty są juz znaczne. warto też prosić za każdym razem o nowe folie ochronne na buty - zdzieraja się szybciutko, a pani z obsługi wydaje je bardzo oszczędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: Grota solna IP: *.litex / *.litex.pl 09.03.06, 13:29 ja sie wybieram w tym tygodniu mam nadzieje ze bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Grota solna IP: *.echostar.pl 09.03.06, 15:59 No to i ja tez tam pojde zobacze jak tam jest . Pa Ania 1 Zwieksz oferte reklamową: www.eurofabrika.republika.pl. Odpowiedz Link Zgłoś