Dodaj do ulubionych

Zespól AWAY?jaki jest?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:43
witam!chciałąbym zapytać o zespól o naziw AWAY!Miałam tylko przyjemnośc
widziec go na kasecie,ale nie wiem jak graja na zywo!!Czy moze grali komuś
wesele??ile się im płaci??aha,jaka restauracja jest najfajniejsza na wesele??
pozdrawiam!Ulka
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 19:21
      Away - podobno robią show
      A na ile to wesele ma być osob ??
      • Gość: madzia10 Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.promax.media.pl 06.05.06, 17:03
        grali na mojej 100dniowce. naprawde im to wychodzi:)
      • Gość: poszukująca Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 21:40
        To będzie wesele na około 80-siąt osób. Ja widziałąm na kasecie dwie dziewczyny
        i dwóch meżczyzn. Czy totaki skłAD??Czy ktoś wie moze jak można sie z nimi
        skontaktowac??zna do kogos nr telefonu??z góry dzięki za wszytskie informacje:)
        Ulka
        • Gość: weronika Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:49
          zespól jest super!!! grali moje wesele!!dwie babeczki i dwóch facetów!!Miło i
          profesjonalnie!!Grają każdy rodzaj muzyki!!super po prostu!! może cena nie
          najniższa,ale naprawdę warto!!!polecam
        • Gość: Mimoza Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:40
          Są ok. Moim zdaniem najlepszy zespół w Ostrowie, choć nienajtańszy, ale
          naprawdę warto. Nie mam numeru tel. ale można się z jednym z członków zespołu
          skontaktować na Kaliskiej chyba 4, w bramie - naprawa sprzętu RTV.
          Miłej zabawy. pozdr.
    • pharmacy-girl Re: Zespól AWAY?jaki jest? 06.05.06, 17:42
      Miałam okazję słyszeć ich w tamtym roku na pewnej zabawie karnawałowej i w
      porównaniu z kilkoma innymi zespołami wypadają bardzo korzystnie
      • Gość: Hania Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.promax.media.pl 06.05.06, 20:20
        Byłam dwa lata temu na weselu, gdzie grali. Fajna impreza, zachęcali ludzi do
        tańców, organizując wspólne zabawy, przebierali się. Obecnie nie wiem czy grają
        w tym samym składzie ale wtedy było ok.
        • Gość: poszukująca Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:09
          a moze nie warto sie nimi intereowac,skori zbyt wileu ludzi nie zna tej
          kapeli!!?? prosze o szczere opinie!!z góry dzięki!!
          • Gość: Ixi Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:31
            Ja tylko wiem ze ten zespół jest zajety w dniu mojego ślubu... a jak graja to
            nie mialam okazji sie przekonać
            • Gość: poszukująca... Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:28
              nie najtańszy to znaczy ile kosztuje ?? my bez poprawin:/ wiec pewnie jest
              jakaś różnica w cenie...w dalszej mierze prosze jescze o opinie gdyz bardzo nam
              zalezy na właściwej oprawie muzycznej!!najbardziej własnie na tym szczególe!!!
              pozdrawiam i z góry dziękuję!!
    • Gość: away-fanka!! Re: Zespól AWAY?jaki jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:51
      a czy interesowałby Cie inny zespól??Away-e są swietni,ale podobno juz mają
      cały rok zajety!!!
      • phoebe4 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 23.11.06, 22:34
        witam! byłam na wieczorku w ubiegłym tygodniu jak grali we Wysocku!Super!
        Polecam!i chcemy też isć do tego zespołu na Sylwestra...Moze ktoś wie gdzie
        grajom bo nie zapytałam://Moja wina!Pozdrwaim...Albo kontakt jakiś ktoś moze
        ma??hmm!

carpe diem!
    • chantal10 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 23.11.06, 22:36
      Super!! Na mojej 100 - dniówce grali i zabawa była wyśmienita:) Do 6 rano z
      parkietu mnie nie wygonili :D
    • pro-vid Re: Zespól AWAY?jaki jest? 24.11.06, 17:47
      Tak znam ten zespół - miałem przyjemność z nimi współpracować (videofilm -
      wesele) - jest bardzo dobry.. Mogę również polecić super kapelę nazywają się
      "ogóreczki" - muzyka na żywo - perkusja, klawisze, gitary..również nie są
      najtańsi..ale za to naprawdę profesjonalne podejście..
    • ewakrys82 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 07.12.06, 20:53
      Czy ktoś słyszał może zespół MAX. Jeśli tak, to co o nich sądzicie?
      Pozdrawiam
      EWA
      • dy1 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 10.12.06, 22:43
        podobno super;))
        • dy1 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 30.12.06, 12:02
          witam!w tym roku idziemy na Sylwestra do gimnazjum nr 3 i tam włąśnie ma grać
          AWAY!doniosę później jak to sie im kręci:)czy są w formie;)hehe...Liczymy na
          dobrą zabawę!a czy ktoś sie tam jeszcze wybiera??Happy New Year;D
        • phoebe4 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 19.04.07, 23:15
          a ja Ich znam:)))hehehe:))
    • bluesdoctors Re: Zespól AWAY?jaki jest? 11.12.06, 22:34
      Polecam zespół Ragtime...

Gramy w 100% na żywo...
      W skład zespołu wchodzi 5 wykształconych muzyków, co gwarantuje profesjonalną
      oprawę muzyczną wesela...
      W razie zainteresowania prześlemy naszą płytę...

Zapraszam na naszą stronę www.ragtime.webpark.pl

Kontakt znajduje się na stronie lub ragtime@o2.pl tel. 888258385

Zapraszamy do współpracy...
    • jolerek1 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 02.01.07, 16:58
      tu Jola z AWAY'A... miło,ze o nas mówcie...i to wcale nienajgorzej:))
      Pozdrawiam wszytkich naszych sympatyków,przyjaciół i... wrogów również..bo
      przeciez o gustach sie nie dyskutuje!!:)Do zobaczenia na imprezach!!
      Szczęśliwego Nowego Roku:))!!
      • szukalamcie Re: Zespól AWAY?jaki jest? 04.01.07, 22:16
        Bardzo prosze o numer telefonu do kogos z zespolu AWAY. Z gory dziekuje i
        pozdrawiam.
        • jolerek1 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 04.01.07, 23:40
          Miłosz Kaczmarek 601698351
          • szukalamcie Re: Zespól AWAY?jaki jest? 05.01.07, 11:31
            ogromne dzieki za odpowiedz, zaraz zadzwonie! milego dnia:)
            asia
            • jolerek1 Re: Zespól AWAY?jaki jest? 05.01.07, 15:04
              a prosze bardzo:)nie wiem tylko jaki termin Pania interesuje...Jeśli 2008 to
              jest duze prawdopodobieństwo,ze sie zobaczymy:)pozdrawiam Jolka
    • maurycyfix Re: Zespól AWAY?jaki jest? 07.01.07, 12:15
      wlasnie zaczynamy rozgladac sie za kapela i tez mi polecano Away ale maja
      termin zajety to nawet nie bralismy od nich próbek żeby sie nie wkurzać...
      • sylwiafrankowska Re: Zespól AWAY?jaki jest? 15.01.07, 10:31
        Hej!Ja szukałam zespołu na wesele na ten rok na październik i naprawde nie było nic interesującego.Byłam na weselu u znajomych gdzie grał zespół AWAY i bardzo mi się podobał ale nie bylo szans na październik.Fajny był też zespoł RABS ale postanowiliśmy przesunąć termin wesela aż o 8 miesięcy żeby mieć porządny zespół i w czerwcu 2008 zagra nam AWAY:)))
        • maurycyfix Re: Zespól AWAY?jaki jest? 16.01.07, 09:36
          A tak z ciekawości, to jakimi kryteriami ocenialiście inne zespoły i z jakimi
          zespołami nawiązaliście kontakt żeby się dowiedzieć co oferują?

sylwiafrankowska napisała:

> Hej!Ja szukałam zespołu na wesele na ten rok na październik i naprawde nie
          było
          > nic interesującego.Byłam na weselu u znajomych gdzie grał zespół AWAY i bardzo
          > mi się podobał ale nie bylo szans na październik.Fajny był też zespoł RABS ale
          > postanowiliśmy przesunąć termin wesela aż o 8 miesięcy żeby mieć porządny zesp
          > ół i w czerwcu 2008 zagra nam AWAY:)))
          • sylwiafrankowska Re: Zespól AWAY?jaki jest? 17.01.07, 09:57
            Ja oglądałam pare kaset z wesel gdzie grały poszczególne zespoły.Zwracałam uwagę na graną muzykę ,na głosy wokalistów (czy nie fałszują),na prowadzenie wesela itp.Jak już znalazl się zespół który grał fajnie to kasował 3500 tys za wesele,to olbrzymoa kasa.Zespół Ogóreczki i Ragtime -fajne ale drogie.
    • rooneyowa Re: Zespól AWAY?jaki jest? 18.02.07, 21:01
      Ja jestem za AWAY!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka