mrdj1 07.11.06, 16:00 To przez takich ludzi jak narcyz19 toczą się bezsensowne pyskówki i ostre wymiany zdań na forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 09:14 Jakie to szczęście,że ten przygłup jest wyjątkiem wśród mieszkańców Kalisza. Podejrzewam jednak, że to jakiś gó..arz, który specjalnie pisze takie pierdoły i później czytając innych masturbuje się. Facet ma bajzel w bani i nic mu nie pomoże. Uważa się za jakiś miecz sprawiedliwości, który każe biedych mieszkańców Ostrowa swoimi chamskimi fantazjami. Najlepiej nie zwracać uwagi na tego gościa. Zresztą facet jest dowodem na to,że ewolucja istnieje....znalazło się brakujące ogniwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:49 Sam jestes przyglup.Jakie ja pierdoly pisze co? no przyklady.jak umiesz zakompleksiencu opluwac ludzi to prosze konkrety.Wypisujecie tu rozne zalosne posty typu wielki ostrow itp chamsko najezdzacie na kalisz a potem pretensje do mnie kiedy to prosyuje.Wybitne chamowate zachowanie miszkanca ostrowa widac wasze kompleksy ciagna sie dalej.Przyklad? proponuje wejsc na wikipedie i strone historia ostrowa przeklaman jest tam w brud.Wstyd za was jest mi ze jestescie polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 22.11.06, 13:14 Ja zakompleksiony? Uderz się w ten koński łeb. Ty jakiś prostownik jesteś, bo nic tylko wciąż piszesz jak to prostujesz coś, co tu jest napisane. A zdanie "wstyd za was mi ze jesteście polakami" jest conajmniej niepolskie ty Polaku. Popatrz na składnie artysto i "polakami" pisze się z wielkiej litery. Nie masz się do czego przyczepić to wjeżdżasz na narodowość. Widzę,że swoimi bzdurami chcesz objąć całą Polskę. I jakie to kompleksy niby mam,że nazwałeś mnie "zakompleksieńcu"? Kalisz? Hahahaha, nie baw mnie. Dla mnie jesteście i tyle. Jesteście więksi i szybciej się rozwijacie. I co z tego? Mam się pociąć? Takie mam miasto a nie inne i nie wstydzę się tego. A ty patałachu patrzysz chamsko tu mieszać. Jesteś dzieckiem i nie warto z tobą polemizować. I jeszcze jedno, skoro znasz tak dobrze historię Ostrowa to może opublikujesz ją gdzieś? Jesteś głupcem, błaznem i chamem (jak ktoś tu już wcześniej napisał). A teraz zniżę się do twojego poziomu.... Za taką gadkę to powinieneś dostać po tym żydowskim ryju cebularzu. Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 12:42 Ty jestes polak przez male p.A chamem to jestes ty czego przyklad dales wlasnie dzis w swoich postach.Po gebie od ciebie nie dostane nie miej nadziei ostrwski geju bo za maly i cienki jestes bazancie.A co do zydowskich ryjow nono to nawetnie wiedzialem ze oprocz tego ze jestes chamem to jeszcze antysemita. Odpowiedz Link Zgłoś
gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 13:34 No proszę.....wiedziałem,że się nie rozwiniesz. I nawet znasz słowo bażant. Ale o moją narodowość się nie bój, jest przez większe P niż ci się wydaje. I co ci przeszkadza mój antysemityzm? Nie ma obowiązku uwielbiania narodu wybranego, więc czep się czegoś innego. Ja nie ukrywam swojej niechęci do żydów a ty swoją nienawiść do Ostrowa ukrywasz pod "chamskim nalatywaniem na kalisz". może uczciwiej byłoby napisać szczerze: nie cierpię Ostrowa i będę pisał teksty jakie mam w zwyczaju pisywać. Nie udawaj obrońcy pokrzywdzonych kaliszan, oni jak widzę dają sobie radę sami. I to z lepszym skutkiem ty zbaraniały synu suki i gazeciarza Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 23:13 brzydzę sie ciebie gawsohn. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 12:26 A czy Ostrów przeprosi za Gawsohna i Sectora? Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 12:43 o00 napisał: > A czy Ostrów przeprosi za Gawsohna i Sectora? Nie bądź zerem. Forum to nie katedra nauk ścisłych na pseudouczelni.......... To także arena cyrkowa i kabaret. Smiejmy się z siebie! Narcyze ubarwiają świat, taka ich rola pośród stworzeń. Przestań przejmować zię swoją rolą, bo tak...... i przestań być zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalamata99 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 11.11.06, 07:28 To prawda z tymi pyskowkami, ale bez przesady z przeprosinami. Dla mnie narcyz to jest taki "loose cannon" i oprocz podpuszczania Ostrowian na Kaliszan i vice versa, czasami rzuci cos sensownego. Ozywia tez forum zjawiajac sie jak kometa raz na kilka tygodni. Narozrabia i odleci, a potem blogi spokoj (a czasem nawet nuda). Szkoda troche, ze zniknal mlodykalisz, a lindaa, ktora szumnie zapowiadala aktywny udzial w dyskusjach tez sie nie udziela. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa do kalamata99 11.11.06, 14:22 Nie udzielam się, bo mam teraz małe zamieszanie w życiu prywatnym i mało czasu by wchodzić do sieci, ale jak już wejdę to zawsze sprawdzam co się tu dzieje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: sprawiedliwość (bez prawa) 12.11.06, 00:02 >mało czasu< Nie ściemniaj lindaaa, wszyscy mamy 24 godz. na dobę. Sprawiedliwie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: sprawiedliwość (bez prawa) 13.11.06, 20:38 DZIĘKUJĘ. -- kobieta niewątpliwie jest człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:51 Nigdy niekogo nie podpuszczam czasami po prostu odpisuje na glupawe teksty ostrowiakow.WIec to nie ja sie powinienem wstydzic tylko ludzie z ostrowa miasta mniejszego od kalisza ktorzy pisza ze kalisz to wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 22:07 Jaka wiocha narcyz19. Kalisz to STOLICA BEZ MAŁA ĆWIERCI POŁUDNIOWEJ WIELKOPOLSKI. Jesteś usatysfakcjonowany? :) --- Najgorsze mamy za sobą. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 22:44 no prawde napisales satysfakcji nie czuje czekam na kwiatka hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:47 Dobra dobra ostrowiaku nei podszywaj sie pod porzadnych ludzi z kalisza ja interweniuje tylko wtedy jak widze jakies klamliwe wasze teksty zakompleksiency Odpowiedz Link Zgłoś