Dodaj do ulubionych

Kalisz przeprasza za narcyza19

07.11.06, 16:00
To przez takich ludzi jak narcyz19 toczą się bezsensowne pyskówki i ostre
wymiany zdań na forach internetowych.
Obserwuj wątek
    • gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 09:14
      Jakie to szczęście,że ten przygłup jest wyjątkiem wśród mieszkańców Kalisza.
      Podejrzewam jednak, że to jakiś gó..arz, który specjalnie pisze takie pierdoły
      i później czytając innych masturbuje się. Facet ma bajzel w bani i nic mu nie
      pomoże. Uważa się za jakiś miecz sprawiedliwości, który każe biedych
      mieszkańców Ostrowa swoimi chamskimi fantazjami. Najlepiej nie zwracać uwagi na
      tego gościa. Zresztą facet jest dowodem na to,że ewolucja istnieje....znalazło
      się brakujące ogniwo....
      • narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:49
        Sam jestes przyglup.Jakie ja pierdoly pisze co? no przyklady.jak umiesz
        zakompleksiencu opluwac ludzi to prosze konkrety.Wypisujecie tu rozne zalosne
        posty typu wielki ostrow itp chamsko najezdzacie na kalisz a potem pretensje do
        mnie kiedy to prosyuje.Wybitne chamowate zachowanie miszkanca ostrowa widac
        wasze kompleksy ciagna sie dalej.Przyklad? proponuje wejsc na wikipedie i
        strone historia ostrowa przeklaman jest tam w brud.Wstyd za was jest mi ze
        jestescie polakami.
        • gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 22.11.06, 13:14
          Ja zakompleksiony? Uderz się w ten koński łeb. Ty jakiś prostownik jesteś, bo
          nic tylko wciąż piszesz jak to prostujesz coś, co tu jest napisane. A
          zdanie "wstyd za was mi ze jesteście polakami" jest conajmniej niepolskie ty
          Polaku. Popatrz na składnie artysto i "polakami" pisze się z wielkiej litery.
          Nie masz się do czego przyczepić to wjeżdżasz na narodowość. Widzę,że swoimi
          bzdurami chcesz objąć całą Polskę. I jakie to kompleksy niby mam,że nazwałeś
          mnie "zakompleksieńcu"? Kalisz? Hahahaha, nie baw mnie. Dla mnie jesteście i
          tyle. Jesteście więksi i szybciej się rozwijacie. I co z tego? Mam się pociąć?
          Takie mam miasto a nie inne i nie wstydzę się tego. A ty patałachu patrzysz
          chamsko tu mieszać. Jesteś dzieckiem i nie warto z tobą polemizować. I jeszcze
          jedno, skoro znasz tak dobrze historię Ostrowa to może opublikujesz ją gdzieś?
          Jesteś głupcem, błaznem i chamem (jak ktoś tu już wcześniej napisał).
          A teraz zniżę się do twojego poziomu.... Za taką gadkę to powinieneś dostać po
          tym żydowskim ryju cebularzu. Z poważaniem
          • narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 12:42
            Ty jestes polak przez male p.A chamem to jestes ty czego przyklad dales wlasnie
            dzis w swoich postach.Po gebie od ciebie nie dostane nie miej nadziei ostrwski
            geju bo za maly i cienki jestes bazancie.A co do zydowskich ryjow nono to
            nawetnie wiedzialem ze oprocz tego ze jestes chamem to jeszcze antysemita.
            • gawsohn Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 13:34
              No proszę.....wiedziałem,że się nie rozwiniesz. I nawet znasz słowo bażant. Ale
              o moją narodowość się nie bój, jest przez większe P niż ci się wydaje. I co ci
              przeszkadza mój antysemityzm? Nie ma obowiązku uwielbiania narodu wybranego,
              więc czep się czegoś innego. Ja nie ukrywam swojej niechęci do żydów a ty
              swoją nienawiść do Ostrowa ukrywasz pod "chamskim nalatywaniem na kalisz". może
              uczciwiej byłoby napisać szczerze: nie cierpię Ostrowa i będę pisał teksty
              jakie mam w zwyczaju pisywać. Nie udawaj obrońcy pokrzywdzonych kaliszan, oni
              jak widzę dają sobie radę sami. I to z lepszym skutkiem ty zbaraniały synu suki
              i gazeciarza
              • plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 30.11.06, 23:13
                brzydzę sie ciebie gawsohn.
    • o00 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 12:26
      A czy Ostrów przeprosi za Gawsohna i Sectora?
      • plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 08.11.06, 12:43
        o00 napisał: > A czy Ostrów przeprosi za Gawsohna i Sectora?

Nie bądź zerem. Forum to nie katedra nauk ścisłych na pseudouczelni..........
        To także arena cyrkowa i kabaret. Smiejmy się z siebie! Narcyze ubarwiają
        świat, taka ich rola pośród stworzeń. Przestań przejmować zię swoją rolą, bo
        tak...... i przestań być zerem.
    • kalamata99 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 11.11.06, 07:28
      To prawda z tymi pyskowkami, ale bez przesady z przeprosinami. Dla mnie narcyz
      to jest taki "loose cannon" i oprocz podpuszczania Ostrowian na Kaliszan i vice
      versa, czasami rzuci cos sensownego. Ozywia tez forum zjawiajac sie jak kometa
      raz na kilka tygodni. Narozrabia i odleci, a potem blogi spokoj (a czasem nawet
      nuda). Szkoda troche, ze zniknal mlodykalisz, a lindaa, ktora szumnie
      zapowiadala aktywny udzial w dyskusjach tez sie nie udziela.
      • lindaaa do kalamata99 11.11.06, 14:22
        Nie udzielam się, bo mam teraz małe zamieszanie w życiu prywatnym i mało czasu
        by wchodzić do sieci, ale jak już wejdę to zawsze sprawdzam co się tu dzieje ;))
        • plisak Re: sprawiedliwość (bez prawa) 12.11.06, 00:02
          >mało czasu<
          Nie ściemniaj lindaaa, wszyscy mamy 24 godz. na dobę. Sprawiedliwie.
          Pozdr.
          • lindaaa Re: sprawiedliwość (bez prawa) 13.11.06, 20:33
            ;)
            • plisak Re: sprawiedliwość (bez prawa) 13.11.06, 20:38
              DZIĘKUJĘ.
              --

kobieta niewątpliwie
              jest człowiekiem
      • narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:51
        Nigdy niekogo nie podpuszczam czasami po prostu odpisuje na glupawe teksty
        ostrowiakow.WIec to nie ja sie powinienem wstydzic tylko ludzie z ostrowa
        miasta mniejszego od kalisza ktorzy pisza ze kalisz to wiocha.
        • plisak Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 22:07
          Jaka wiocha narcyz19. Kalisz to STOLICA BEZ MAŁA ĆWIERCI POŁUDNIOWEJ
          WIELKOPOLSKI. Jesteś usatysfakcjonowany? :)

---
          Najgorsze mamy za sobą. Szkoda.
          • lindaaa narcyz19 21.11.06, 22:26
            Narcyza już z definicji trudno zadowolić ;p
          • narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 22:44
            no prawde napisales satysfakcji nie czuje czekam na kwiatka hehehe
    • narcyz19 Re: Kalisz przeprasza za narcyza19 21.11.06, 00:47
      Dobra dobra ostrowiaku nei podszywaj sie pod porzadnych ludzi z kalisza ja
      interweniuje tylko wtedy jak widze jakies klamliwe wasze teksty zakompleksiency
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka