Dodaj do ulubionych

No nie chcę, ale musze :(

16.11.06, 23:21
Ze względu na to, że studiuję to co studiuję, muszę niestety żadziej bywać na
forum. Za dużo czasu tu spędzam i boję się, że to odbije sie na moich
wynikach w nauce:(
Naturalnie będę tu czasami zaglądać, może się udzielać, ale w znacznie
mniejszym stopniu niż teraz.
Miło było mi Was poznac :)
Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam:-))

Oby forum kwitło;)
Obserwuj wątek
    • chantal10 RZadziej !!!! 16.11.06, 23:23
      skąd mi się wzięło "żadziej"??

Pozdrawiam jeszcze raz :D
      • plisak Re: RZadziej !!!! 16.11.06, 23:59
        :(

---
        kobieta najlepszym przyjacielem
        ale najwierniejszym pies :(
    • lindaaa ; 16.11.06, 23:43
      Chantal... Nie zostawiaj nas.. Plisak tego nie przeżyje... Mi też będzie
      smutno... Najważniejsze by wszystko sobie dobrze zorganizować ;))

P.S: co studiujesz?
      • plisak Re: ; :( 17.11.06, 00:12
        Myślę lindaaa, ze trzeba oswiadczenie chantal10 przyjąć ze zrozumieniem. Wazne
        że wie gdzie może znaleźć odreagowanie, wysokie loty, zawracanie i odkręcanie
        głowy, empatię i...... reszta zależy od niej...... żal
    • plisak Re: No nie chcę, ale musze :( 18.11.06, 02:09
      chantal10 napisała: > Oby forum kwitło;)

Kwitło? Bez ciebie chantal? Żartujesz.
    • chantal10 Re: No nie chcę, ale musze :( 18.11.06, 19:03
      Prawo ...studiuję na III roku prawa we Wrocławiu. Strasznie dużo nauki,
      wymagający profesorowie, którzy uważają, ze właśnie ich przedmiot jest tym
      NAJważniejszym powoduje to, ze tych NAJważniejszych przemiotów mam 8, gdzie
      każdy ma oddzielną tematykę, oddzielną książkę po 600 stron:/
      Zero litości dla studenta ... wszystko na najwyższych obrotach, żeby zdać,
      trzeba wykuć conajmniej pół książki na pamięć (żeby mieć nędzne 3 i to jest ta
      wersja optymistyczna).

Dobrze chociaż, że mnie to interesuje.
      Ok, ja uchyliłam rąbka tajemnicy ... teraz Wasza kolej, czym się zajmujecie :>
      I bez sciemniania:)
      • plisak Re: No nie chcę, ale musze :( 18.11.06, 19:52
        :)

• chantal10 Re: No nie chcę, ale musze :( 18.11.06, 19:59
          To nie ok ...
          • plisak Re:Do chantal10 :( 19.11.06, 21:28
            Wiesz chantal10, chciał bym powiedziec teraz cos ku pokrzepieniu. Może trudno
            ci w to uwierzyć; mimo wszystkich piętrzących sie trudności, jest teraz czas
            który kiedyś wyda ci sie niezrównanie atrakcyjnym. Zapamiętaj.Piszę to dlatego,
            że kocham sie w paradoksach. Jesteś naprawdę sexy, trendy i super.
      • plisak Re: No nie chcę, ale musze :( 18.11.06, 21:45
        Pewnie że nie OK. Jak zawsze i niecierpliwa jesteś i masz rację chantal10. Po
        prostu... lubię cię próbować, nie zauważyłaś? :)

chantal10 napisała:
        > Ok, ja uchyliłam rąbka tajemnicy ... teraz Wasza kolej

Piknie! To mi wygląda na zaproszenie do towarzyskiego stripa, póki co jakiegoś
        takiego tożsamościowego. To może być rozwojowe. Ja się piszę chantal10. W co wy
        się tam bawicie teraz w tych akademikach. Pobudziłas moją wyobraźnię .......
        Wieeesz, ja tez studiowałem we Wrocławiu, ale na politechnice. Architekturę.
        Jestem/byłem urbanistą. To bardzo szeroka dziedzina. Dała mi wiele satysfakcji.
        Także w fazie kiedy specjalizowałem sie w ochronie i kształtowaniu krajobrazu,
        ochronie zespołów pałacowych i ogrodów........ studia na architekturze nie są
        aż tak fajne jak na Akademii Wychowania Fizycznego, ale tez urozmicone, sporo
        plenerów... Studia na farmacji, weterynarii, medycynie, PRAWIE uchodzą za
        katorźnicze. Ale po ukończeniu skazują "z mocy ustawy" na wysokie dochody. Na
        dożywotni dostatek, podróże, bogate życie towarzyskie, wykwintne stroje,
        nienaganne maniery. Będziessz damą chantal10. No i będziesz cierpiała na
        chroniczny brak czasu. Nawet nas zauważać nie sterczy. Więc?.... Cieszmy się
        chwilą. I niech trwa............ Jesteś na III roku. Wspaniale, stałaś się
        już "starą studentką". Na egzaminach zauważysz jak zmienił się stosunek
        profesorów do tych pań i panów na 3-cim. za sobą masz już zmorę podświadomych
        pytań jak to będzie, czy się utrzymam, czy dam radę. Wskaźnik przechylił się na
        klapkę z napisem chantal BĘDZIE prawnikiem. I twoja podświadomość odetchnęła z
        ulgą i poluzowała, ufff,, dam sobie trochę wolnego. Stąd wrażenie ogólnej
        niemożnoći i pojawienia się intruza lenia. To rzeczywiście trzeba będzie
        przemódz. Ale najważniejsze słowa jakiw napisałaś to MNIE TO INTERESUJE. Bo to
        absolutnie przesądza sprawę. Cieszę się chantal. Cieszmy się chwilą. Uściski.
      • lindaaa Re: No nie chcę, ale musze :( 19.11.06, 19:15
        Takich profesorów, którym wydaje się, że ich przedmiot jest najważniejszy -
        spotyka się chyba wszędzie. Wyobrażam sobie ile Cię czeka nauki, ale jak
        napisał Plisak - masz to szczęście, że Cię to interesuje. Połowa sukcesu ;))
        Ja jestem urodzoną humanistką i w tym kierunku się kształciłam. Najpierw
        Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna, później Filologia Polska - z naciskiem
        na specjalność: europejska komunikacja kulturowa. Żeby nie mylić z
        nauczycielską ;)

P.S: wiadomo, że czas jaki poświęcamy na forum uzależniony jest od tego, co
        dzieję się w naszym "realnym" życiu, ale mam nadzieję, że w okresach mniej
        intensywnego zakuwania znajdziesz chwilkę by do nas zaglądnąć ;))
        • plisak Re: No nie chcę, ale musze :( 19.11.06, 19:38
          Przy profesji chantai10, udzielanie sie na forum nie jest czasem straconym. To
          raczej zajęcia praktyczne a my jesteśmy myszami doświadczalnymi jeśli nie
          workami treningowymi ;)

---
          Najgorsze mamy za sobą. Szkoda.
        • chantal10 Re: No nie chcę, ale musze :( 20.11.06, 10:42
          Cóż Lindaaa, można w takim razie powiedzieć, ze jestem multimagistrem, tak?
          Okresy mniej intensywnego zakuwania ... to brzmi jak najwspanialszy sen:)
          niestety u mnie takowe występują tylko w przerwie międzysemestralnej, pod
          warunkiem, że nie ma poprawek:F
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka