magda.1967 17.06.07, 10:23 Czy moglibyście polecić mi dobrego dermatologa w Ostrowie Wlkp.? interesowałyby mnie jeszcze godziny przyjęć - oczywiście prywatnie, bo na kasę chorych chyba musiałbym czekać pół roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaa_23 Re: Dermatolog 17.06.07, 11:44 Podobno dobra jest Fabrowska przyjmuje na kase chorych i o dziwo wcale tak długo się nie czeka. Nie polecam Kupijaj Odpowiedz Link Zgłoś
marriel Re: Dermatolog 19.06.07, 23:21 dr Walczyński właśnie dzisiaj byłam, na ile mi pomógł to sie dopiero okaże, alena pewno jest miły i wydaje się być profesjonalny, przyjmuje we wtorki po 18 tej róg Kaliskiej i Powstańców, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niektos Dobry dermatolog 20.06.07, 15:24 Dobrego dermatologa można poznać po tym, że zanim przepisze silne antybiotyki na dane schorzenie skórne, wysyła pacjenta na zrobienie antybiogramu (ew.posiewu), by zbadać jakie bakterie powodują chorobę, a nie faszeruje pacjenta niepotrzebnymi antybiotykami. Niestety p.Fabrowska, p.Hess i kilka mniej znanych osob nawet nie pomyślało o antybiogramie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_ka19 Re: Dermatolog 21.06.07, 14:11 na al. slowackiego co drugi weekend przyjmuje dr Gray. Polecam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś