Dodaj do ulubionych

wesele.. szukam zespołu na czerwiec 2010..

18.12.08, 17:53
Witam,

Szukam naprawdę dobrego zespołu na wesele na czerwiec 2010 roku. Wstępna data to 12 czerwiec. Wesele odbędzie się w Ślesinie koło Konina. Bardzo proszę o oferty. Dodam, że nie mam możliwości przyjechania na jakiś występ, czy próbę, bo nie ma mnie w tym momencie w Koninie. Więc tylko kontakt mailowy i telefoniczny.

martiryb@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • provid [...] 18.12.08, 22:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • martiryb Re: wesele.. szukam zespołu na czerwiec 2010.. 18.12.08, 23:42
      no klimaty dla każdego.. młodego i starszego.. jednak bez disco polo i przysłowiowych 'majteczek w kropeczki'.. myślę, że dobry zespół jest spostrzegawczy i zauważy po kilku kawałkach przy czym najlepiej bawią się goście.. i będzie potrafił się dopasować.. no i ważne, żeby zespół potrafił dobrze gości zabawić.. żeby był dynamiczny i trochę szalony..

a budżet.. myślę, że w granicach 3000.. bo za taką kwotę znaleźliśmy już zespół.. i tak się nastawiamy.. jednak chcę się jeszcze rozejrzeć.. w końcu to ponoć najważniejszy dzień w życiu.. :)
    • kaska2525 zespół a'dance 20.12.08, 16:30
      w tym roku miałam wesele i grał u mnie zespół a'dance, naprawdę polecam, zespół dynamiczny i co dla mnie najważniejsze doskonale zabawiali gości weselnych, jeszcze raz szczerze polecam
      • rocksmoke Zespół Fizz 03.06.09, 17:50
        ja polecam zespół Fizz, świetne prowadzenie imprez, fajny repertuar, dobrzy
        muzycy, z tego co wiem wesele z poprawinami kosztuje ok. 2100 to nie dużo jak na
        tak dobre imprezy
      • morganqa Re: zespół a'dance 10.07.09, 23:17
        polecam zespol a'dance nr do nich to 502-132-056

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka