20.07.11, 22:38
Drogi Panie Januszu,

bardzo proszę o analizę daty urodzenia mojego synka, wydaje mi sie, że ma bardzo silne liczby i niepokoją mnie pokrywające się w liczbie 8 cykl oraz szczyty biały z czarnym a także powtarzające się dziewiątki. Jakie przesłanie niosą jego liczby?
moj synek urodził się 18.08.2008
E-3
R-1
A-2
L-1
S-3
N-1
T-4
M-1
U-1
Z-1
O-1
Y-1

Pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 8 i 9 23.07.11, 16:56
      Witaj
      Pewnym problemem w pierwszym etapie życia może być silnie uwypuklona ósemka, która w swoim negatywie może przynieść skrajny materializm, egoizm, chciwość. Jest to wibracja dużej energii i może przynieść okres rozwoju i powodzenia, o ile rodzice będą potrafili zaszczepić dziecku optymalny stosunek do wartości materialnych. Muszą oni nauczyć dziecko, że wartości materialne nie są najbardziej istotne w życiu. Jeśli im się to uda, już jako młody człowiek będzie potrafił wykorzystać talenty do pomnażania i będzie się czuł w biznesie jak ryba w wodzie. Układ ten przynosi także często sukcesy w sporcie, który jest zresztą doskonałą formą skanalizowania energii ósemek, które dają chęć do rywalizowania, pragnieniu udowadniania swoich możliwości i dążenie do zwycięstwa.
      Jego wibracje własne nie należą może do najkorzystniejszych, jednak uważam, że są dla niego odpowiednie. Ich wartość wynosi 4-6-1 i dają one pewną pasywność, ale ona właśnie jest w moim przekonaniu jak najbardziej na miejscu, gdyż będzie swoistym wentylem bezpieczeństwa, chroniącym go przed zbytnim rozbuchaniem energii ósemek, które mogą wprowadzać silny indywidualizm, szczególnie że jest przecież urodzeniowym lwem.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka