laluna85 25.03.25, 10:52 Witam . Jestem numerologiczna 8 z podwibracj 35 i od małego mam w życiu pod górkę . Czy jest szansa że się to zmieni ? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.numerolog Re: Numerologiczna 8 27.03.25, 19:09 Witam, poproszę o datę urodzenia, bowiem bez daty urodzenia odpowiedź jest niemożliwa Proszę zapoznać się z wyjaśnieniami na moim blogu, m.in. w postach: ~~~ numerter.blogspot.com/2016/11/data-urodzenia-ktora-liczba-jest.html ~~~ numerter.blogspot.com/2016/10/piramidka-numerologiczna-jak-ja-obliczac.html Pozdrawiam, Teresa Odpowiedz Link
delazagio Re: Numerologiczna 8 09.05.25, 15:58 jak masz jakieś problemy mogę pomoc 720 806 489 Odpowiedz Link
astrologiacompl Re: Numerologiczna 8 14.09.25, 07:10 Dzień dobry; Droga życia 8 to wibracja siły, ambicji i lekcji związanych z odpowiedzialnością materialną, zawodową i wewnętrzną dyscypliną. Wibracja 35/8 niesie dodatkowo doświadczenia związane z wolnością, relacjami i uczeniem się równowagi między sercem a obowiązkiem. Nic dziwnego, że od dziecka mogłaś czuć, że życie wystawia Cię na próby – ósemka często konfrontuje człowieka z trudnościami, by krok po kroku uczył się panowania nad sobą i otoczeniem. Zwykle droga ta jest wymagająca, ale nagradza dojrzałością i poczuciem własnej wartości. Czy się to zmieni? Tak – pod wpływem lat osobistych, cykli i własnej pracy wewnętrznej. Wibracja 8 najczęściej przynosi większe sukcesy i stabilizację dopiero w drugiej połowie życia, gdy doświadczenia z młodości zamieniają się w mądrość i determinację. Ważne jest też, abyś świadomie korzystała z energii ósemki – budowała zdrowe granice, uczyła się asertywności i traktowała trudności jako etap wzmacniania charakteru, a nie tylko przeszkodę. Pamiętaj jednak, że bez dokładnej daty urodzenia (dzień, miesiąc, rok) trudno powiedzieć coś więcej – pełny portret numerologiczny pokazuje też klucz wcielenia, wibrację dnia i dodatkowe energie z Kwadratu Pitagorejskiego. To one wskazują bardziej szczegółowo, kiedy i w jakich obszarach może nastąpić przełom. Jeśli byłabyś zainteresowana serdecznie zapraszam: Portret Numerologiczny Aga Lunari Odpowiedz Link