Dodaj do ulubionych

BARDZO PROSZE O INTERPRETACJE DAT!!!!

10.04.12, 19:04
witam serdecznie
chcialam prosic o interperatcje dat urodzin
ostatnio o tym duzo czytam niestety interpretacja slabo mi wychodzi, gubie sie w tym wszystkim
bylabym bardzo wdzieczna za pomoc
jedna data to 18.11.1972 a druga 22.01.1980 umiem zrobic wyliczenia ale co to oznacza to juz niestety nieesad
z gory bardzo dziekuje

znalazlam podobna date do mojej liczby beda te same
22.10.1980
Z jednej strony szuka stabilizacji, a z drugiej często dopiero co osiągniętą
stabilizację burzy. Potrzeba niezależności. Potrzebuje zmian, ruchu,
nowości, "nosi go". Stale podnosi sobie poprzeczkę. Ambitny, skłonności do
pracoholizmu. Możliwe, że sabotuje sam siebie - coś planuje, zaczyna wprowadzać
to w życie, a nagle sam to niszczy.
Bardzo aktywne zmysły.
Uwaga na uzależnienia.
Powinien nauczyć się korzystać ze swojej wolności tak, żeby nie ranić przy tym
innych.
sporo sie zgadza jednak nie wszystko
mam zastrzezenia dlatego bede wdzieczna za dokladniejsza analize
jestem ciekawa jak to zinterpretujecie i czy sie pokryje z tym co poczytalam i znalazlam w necie i w ksiazkachsmile
juz tyle sie naczytam i w zasadzie nie znalazlam zadych cech dobrych i zamiast miec lepsze samopoczucie to mam gorszesad( nic z tego nie rozumiemsad
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: BARDZO PROSZE O INTERPRETACJE DAT!!!! 12.05.12, 17:15
      Witaj
      nogrif napisała:

> jedna data to 18.11.1972 a druga 22.01.1980 umiem zrobic wyliczenia ale co to o
      > znacza to juz niestety nieesad
      > z gory bardzo dziekuje
      >

Jeśli chodzi o datę 22-1-1980, to przytoczony opis dotyczy urodzeniowej piątki, wskazując na dużą dynamikę, energię, mobilność, spontaniczność. Jednak aspekty te będą w znacznym stopniu przygaszone przez wibrację dnia urodzenia 22/4 - która wprowadza dużą dozę rozsądku, pragmatyzm, ostrożność, przezorność, dążenie do stabilności. Tak więc ekspresja piątki nie będzie tak silnie wyczuwana. Szczególnie teraz, kiedy jesteś w cyklu 4/22 i szczycie 4, co sprawi, że dynamika obecna do 31 roku życia za sprawa szczytu 5 i cyklu 1 bardzo mocno wyhamuje, pojawią się ograniczenia, dążenie do ustabilizowania życia, wprowadzenia ładu we wszelkie działania, duża aktywność w szeroko pojmowanej sferze pracy.

Osoba urodzona 18-11-1972, to urodzeniowa trójka, aktualnie w cyklu 9 do 52 roku życia oraz szczycie 1 do 42 roku życia. Cykl 9 i szczyt 1 to układ dużej dynamiki, dużej energii. Taka osoba chce działać, realizować się indywidualnie, odnosić sukcesy. Problemem może być jednak czarny szczyt 8, który powoduje zwykle pewne skrzywienie w pojmowaniu wartości materialnych. Może to być albo skrajny materialista, albo też osoba całkowicie lekceważąca wartości materialne.
      Sporo zmieni się po ukończeniu 42 roku życia gdy wejdzie w swój trzeci szczyt o wibracji 3. Zdecydowanie odpuści, przyjemności życia staną na pierwszym miejscu, duża aktywność w kontaktach społecznych, flirty, romanse.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka