Dodaj do ulubionych

prosba do Pana Janusa

26.10.14, 15:42
Witam Pana po raz kolejny.Panie Janusu ,w tym roku wali i sie wszystko po kolei....rozpada sie moje 20 letnie malzenstwo,maz odchodzi do innej,po tym bylam w krotkim zwiazku ,tez rozpada sie!przewidzial pan to wszystko ,umiera za granica moj brat...czy zla passa wreszcie skonczy ,nie mam szczescia w tym roku .pomoze pan ,czy cos sie zmieni na lepsze ....czy poznam kogos na zycie.....
Moja data ur.03.07.1972
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosba do Pana Janusa 11.11.14, 19:40
      Witaj
      mila03 napisała:

> Witam Pana po raz kolejny.Panie Janusu ,w tym roku wali i sie wszystko po kolei
      > ....rozpada sie moje 20 letnie malzenstwo,maz odchodzi do innej,po tym bylam w
      > krotkim zwiazku ,tez rozpada sie!przewidzial pan to wszystko ,umiera za granica
      > moj brat...czy zla passa wreszcie skonczy ,nie mam szczescia w tym roku .pomoz
      > e pan ,czy cos sie zmieni na lepsze ....czy poznam kogos na zycie.....
      > Moja data ur.03.07.1972

42 rok życia to rok w którym ma miejsce opozycja tranzytującego Urana do Urana urodzeniowego. Jest to rok dynamicznych zmian, często bardzo burzliwych, powodujących kompletne przemeblowanie całego życia. Niestety, często ma to formę bolesnych doświadczeń.
      Tranzyt ten zakończy się u ciebie w kwietniu 2015. Można uniknąć niekorzystnych skutków tego tranzytu poprzez działania rozważne, przemyślane, niepoddawanie się impulsom. Oczywiście, szansa na uniknięcie niekorzystnych okoliczności jest możliwa jedynie w zakresie, w którym zależy to od naszych decyzji.
      Koniec tranzytu Urana będzie miał miejsce w twoim roku osobistym dziewięć, tak więc możliwe, że nie od razu wszystko się ustabilizuje. Można się spodziewać tego dopiero gdy będziesz w roku osobistym jeden, czyli pod koniec 2015.
      Pozdrawiam

> Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka