domiab 03.11.07, 21:04 Czy ktoś może mi polecić godnego zaufania weterynarza na Saskiej Kępie, dla mojego młodego kota. Dużo mamy na Kępie klinik weterynaryjnych, ale nie wiem, którą wybrać. Będę wdzięczna za każdą informację. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jungwa Re: Weterynarz 03.11.07, 21:42 Na Wąchockiej jest dobry lekarz od psów . Może z kotem tez by sobie poradził.. ? Odpowiedz Link
achzarit Re: Weterynarz 05.11.07, 10:17 My chodziliśmy z kotem do przychodni na rogu Waszyngtona/Niekłańskiej. Kot niestety odszedł (został uśpiony, też tam) ale panie długo walczyły o jego życie. Odpowiedz Link
domiab Re: Weterynarz 05.11.07, 23:31 Dziekuję. Byłam dzisiaj na Niekłańskiej. Bardzo miła i wydaje się kompetentna p.dr. Mam nadziej, że kot wyzdrowieje. Odpowiedz Link
redaktor-esaskakepa Re: Weterynarz - ocencie który najlepszy 06.05.08, 12:16 Witam:) jesli chcecie sie podzielic swoimi opiniami na temat nie tylko weterynarzy, ale wszystkich usługodawców na Saskiej Kępie, to nie ma prostszego sposobu jak odwiedzic portal dzielnicowy www.e-saskakepa.pl!:) Możecie tam dodac swoj komentarz i ocene do kazdego sklepu, restauracji, punktu usługowego itp zlokalizowanego na terenie dzielnicy. Ocencie Wasze ulubione miejsca - w ten sposob inne osoby tez tam trafia zachecone Wasza opinia:) POzdrawiam Karol Odpowiedz Link