asiakopiczynska 01.09.06, 14:02 Witam, Chciałabym do domu kupić chryzantemę w doniczce. Ale zastanawiam się, jak długo może ona przetrwać w domu kwitnąć? Co zrobić z nią jak przekwitnie? Pozdrawiam Asikk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muka77 Re: chryzantema w domu 01.09.06, 15:37 uu wydaje mi sie ze za cieplo jej w domu bedzie... Raczej utrzyma sie kwitnac porownywalnie dlugo jak scieta w wodzie. I jeszcze wydaje mi sie ze chryzantema jest jednoroczna... Odpowiedz Link
mmmagdaa Re: chryzantema w domu 01.09.06, 16:33 chryzantema nie jest jednoroczna, jak przekwitnie, to mozna ja wsadzic do gruntu i za rok powinna wyrosnc.Ja tak robiłam, a teraz mam kilka w ogrodku. Odpowiedz Link
muka77 Re: chryzantema w domu 01.09.06, 16:50 :) no prosze, mi chryzantemy sie zle kojarza :) kiedys jako uczennica pracowalam w wakacje u ogrodnika i wlasnie przycinalam chryzentemy po tylu latach jak o tym pomysle jeszcze mnie kark boli :D. No, ale warto je przycinac beda ladniej kwitly... Brrr... Odpowiedz Link