asienka247 18.05.09, 13:28 szukam dobrego, prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_kurczyk Re: neurolog w oświęcimiu 17.12.18, 11:45 Lek. Klaudia Plinta - pełen profesjonalizm! Byłam na konsultacji w Medicome. Dokładny wywiad, badanie, dobrze dobrane leki. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Laura Re: neurolog w oświęcimiu IP: *.sferanet.pl 25.01.19, 12:52 Dobrym neurologiem również w placówce Medicome w Oświęcimiu jest Pan doktor Jerzy Machowski. Cierpliwy, dokładny i co najważniejsze skutecznie dobiera leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Apidalia Re: neurolog w oświęcimiu IP: *.128-204-218-32.net.eco.atman.pl 26.03.20, 08:32 Ostatnio odwiedziłam panią doktor Boczarską instytutboczarska.pl/neurologia-i-medycyna-regeneracyjna/ Już po pierwszej wizycie i zapisanych lekach ból głowy zdecydowanie mniej dokucza. Pani Doktor od razu trafnie mnie zorganizowała. Wszystko dokładnie objaśniła i doradzila jak można spróbować sobie pomóc poza stosowaniem leków. Na miejscu również chodziłam na rehabilitację. Bardzo polecam bo leczenie okazało się skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś