Dodaj do ulubionych

Laleczka breloczek

13.10.11, 11:29
Dziewczyny, nie wiem gdzie pytać, moze tu u was bo wy kształconesmile dostałam propozycję zrobienia 200 jednakowych laleczek jasiów wedrowniczków w formie breloczków. Nie wiem czy podołam temu zadaniusmile chcialam zapytać czy macie moze w swoich zbiorach jakieś strony gdzie pokazane jest jak zrobic cos w tym stylu krok po kroku, od czego zaczac zeby sprawnie szło. Posiadam jakies tam zdolności manualne, bo i wyszywanie, szydelko i druty ale żeby laleczki...smile
Obserwuj wątek
    • amaya-art Re: Laleczka breloczek 16.11.11, 20:09
      xena-1976 napisała:

> Dziewczyny, nie wiem gdzie pytać, moze tu u was bo wy kształconesmile dostałam pro
      > pozycję zrobienia 200 jednakowych laleczek jasiów wedrowniczków w formie brelo
      > czków. Nie wiem czy podołam temu zadaniusmile chcialam zapytać czy macie moze w sw
      > oich zbiorach jakieś strony gdzie pokazane jest jak zrobic cos w tym stylu krok
      > po kroku, od czego zaczac zeby sprawnie szło. Posiadam jakies tam zdolności ma
      > nualne, bo i wyszywanie, szydelko i druty ale żeby laleczki...smile

200 ?! jednakowych?! ręcznie?! Matko jedyna! Ja robię laleczki ale nigdy nie zdarzyło mi się zrobić 2 takich samych. Pochwalisz się jak Ci poszło?
    • toya666 Re: Laleczka breloczek 17.11.11, 18:41
      A jak wygląda laleczka jasia wędrowniczka? Może wkleisz linka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka