laila1 13.02.05, 12:02 Dziewczyny z W-wy ,na Broniszach i na Bakalarskiej są giełdy kwiatowe,jest też duży wybór serwetek.Najlepiej kupować w kilka aby płacić cenę hurtową około 4 zł ,a po zatym można się wtedy podzielić wzorami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagadkowo Re: serwetki 13.02.05, 12:44 Już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem odwiedzenia giełdy kwiatowej,ale nie bardzo wiem gdzie to jest. Jeśli możesz napisz mi proszę w jakie dni się odbywają,w jakich godzinach i mniej więcej jaki jest tam dojazd. Będę bardzo wdzięczna za odp Pozdrowionka Odpowiedz Link
laila1 Re: serwetki 13.02.05, 22:01 Bronisze to wylot na poznań ul. Połczyńską za Jelonkami. Bakalarska to Ochota róg Grójeckiej ale jeśli chodzi o autobusy to jestem całkiem zielona ,poruszam się tylko samochodem.Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdas1 Re: serwetki 14.02.05, 13:22 Na Bakalarska dojedziesz kazdym tramwajem, ktory ma koncówke na Okęciu. Wysiadasz 1 przystanek za przejazdem przez tory kolejowe koło Szczesliwic. Z przystanku widac po prawej stronie stacje benzynowa i płot giełdy. Giełda działa od wczesnych godzin poranno-nocnych gdzies do 9-10. Ja zazwyczaj jestem przed 9 i oni sa na etapie powolnego zwijania sie. Przy wejsciu jest kilka budek z serwetkami, wstazkami itd,ale jak pojdziesz bardzo gleboko, to tam czasem mozna znajezc fajne rzeczy (koszyki i osłonki wiklinowe, jakies doniczki, nasiona, nawozy itd). W tym tygodniu juz zaczal sie sezon na ozdoby wielkanocne, wiec wszedzie hulaja zajace, kurczaki i mnostwo palemek... Odpowiedz Link