13.02.05, 12:02
Dziewczyny z W-wy ,na Broniszach i na Bakalarskiej są giełdy kwiatowe,jest
też duży wybór serwetek.Najlepiej kupować w kilka aby płacić cenę hurtową
około 4 zł ,a po zatym można się wtedy podzielić wzorami.
Obserwuj wątek
    • zagadkowo Re: serwetki 13.02.05, 12:44
      Już od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem odwiedzenia giełdy kwiatowej,ale nie
      bardzo wiem gdzie to jest. Jeśli możesz napisz mi proszę w jakie dni się
      odbywają,w jakich godzinach i mniej więcej jaki jest tam dojazd.
      Będę bardzo wdzięczna za odp smile

Pozdrowionka
      • laila1 Re: serwetki 13.02.05, 22:01
        Bronisze to wylot na poznań ul. Połczyńską za Jelonkami. Bakalarska to Ochota
        róg Grójeckiej ale jeśli chodzi o autobusy to jestem całkiem zielona ,poruszam
        się tylko samochodem.Pozdrawiam
        • magdas1 Re: serwetki 14.02.05, 13:22
          Na Bakalarska dojedziesz kazdym tramwajem, ktory ma koncówke na Okęciu.
          Wysiadasz 1 przystanek za przejazdem przez tory kolejowe koło Szczesliwic. Z
          przystanku widac po prawej stronie stacje benzynowa i płot giełdy. Giełda
          działa od wczesnych godzin poranno-nocnych gdzies do 9-10. Ja zazwyczaj jestem
          przed 9 i oni sa na etapie powolnego zwijania sie. Przy wejsciu jest kilka
          budek z serwetkami, wstazkami itd,ale jak pojdziesz bardzo gleboko, to tam
          czasem mozna znajezc fajne rzeczy (koszyki i osłonki wiklinowe, jakies
          doniczki, nasiona, nawozy itd). W tym tygodniu juz zaczal sie sezon na ozdoby
          wielkanocne, wiec wszedzie hulaja zajace, kurczaki i mnostwo palemek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka