Dodaj do ulubionych

DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC

IP: *.* 29.06.02, 21:45
HEJ Mam na Imie Magda, mam 22 lata za około 2 miesiace urodze Dzidziusia, szukam osoby z którą mogłabym pogadac, bo mieszkam tu od kwietnia, a rodzinę i przyjaciół mam na mazurach. Oczywiscie oprócz Kochanego Meza ale On nie jest w stanie zastapic Mi wszystkich. POZDRÓWKA
Obserwuj wątek
    • Gość: Olunia Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 30.06.02, 21:51
      Cześć!Jestem z Katowic :) Też się tu przeprowadziłam, więc wiem coś o tym jak to jest gdy przyjaciele są daleko :( Jak masz ochote pogadac to napisz na priv.Pozdrawiam!!Ola
    • Gość: Agaa Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 01.07.02, 20:28
      Magdo ! Ja co prawda mieszkam w Świętochłowicach ale to też niedaleko. Jeśli masz ochotę napisz. Będzie mi bardzo miło.PozdrawiamAga
    • Gość: AnetaLelonek Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 02.07.02, 20:21
      witaj Magdo- ja jestem Z Mysłowic również mam 22 lata i we wrzesniu ma zjawic sie nasza dzidzianapisz chetnei wymienimy się pogladami i wrażeniami mój email to daretka@interia.pl lub nolem@poczta.onet.plnr gg 3919699
    • Gość: basik_hubert Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 04.07.02, 13:37
      Witaj Magdo !Ja też mieszkam w Katowicach :). Jestem mamą 22 miesięcznego Huberta. Jeśli masz ochotę to napisz.Pozdrawiam serdecznie,Basia
    • Gość: Ata Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 08.08.02, 19:52
      Hej, mam na imię Beata i jestem mamą 22 miesięcznej Ani i 6 tygodniowego Krzysia.Mieskamy na os.Paderewskiego w Katowicach.Jak masz ochotę to pisz!!!Pozdrawiam.Beata
      • Gość: emw Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 11.11.02, 23:06
        Ja też jestem z Katowic, a mój Kubuś ma 4 miesiące i dwa tygodnie. Jeśli któraś z was ma ochotę napisać - będzie nam bardzoo miło.Ewa + Kubuś
        • Gość: Alinka Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 15.11.02, 15:49
          Ja zostanę mamą dopiero w lutym... ale może na wiosnę umówimy się na spacerki z dzieciaczkami ? Byłoby fajnie!
    • Gość: Agula4 Re: DO MAM LUB PRZYSZŁYCH MAMY Z KATOWIC IP: *.* 18.11.02, 19:52
      Cześć, doskonale Cię rozumiem, ja również przeprowadziłam się do Katowic ( choć wcześniej niż Ty, jeszcze niezupełnie zdążyłam się zaaklimatyzować) Mieszkam w Brynowie a mojego pierwszego dzidziusia urodzę w połowie marca. Mam 23 lata, jeśli masz ochotę napisz na priv.Pozdrawiam Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka