Dodaj do ulubionych

Mała Czakra :)

25.06.19, 19:22
Zaglądam i widzę moją Czakrę kiedy kocim podlotkiem była, czyli ponad 11 lat temu smile Taka drobniutka, malutka i kolorystycznie jeszcze niewyraźna. Kiedy zrobiłam to zdjęcie miała ok. 4 m-cy i każdego dnia kiedy wracałam z pracy ściągała ten właśnie obrus ze stołu na powitanie smile Od tamtego czasu w mieszkaniu są już tylko serwetki, a Czakra z każdym dniem piękniejsza smile
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: Mała Czakra :) 25.06.19, 20:27
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/kb/yi/5p8s/NRggMQ4dwqmP78ecFX.jpg
      • wiesia.and.company Re: Mała Czakra :) 26.06.19, 00:00
        No właśnie, taki drobiażdżek spogląda na nas, największe ma oczy i...i uszy smile Teraz to dorosła, godna dama, z pięknym ust pąkowiem. Jako modelka pięknie się prezentuje na każdym Twoim robótkowym dywaniku czy legowisku-oponce. smile Rosną nasze pociechy nam na uciechę. Zmieniają im się upodobania i przestają się wieszać na firankach, ubraniach czy też obrusikach smile Teraz Czakra spokojnie i artystycznie układa ciało na dzierganych oczkach dywaników. U mnie byłoby już boucle big_grin
        • zielistka00 Re: Mała Czakra :) 26.06.19, 22:59
          Ależ to malutkie chudziutkie smile a teraz dorodna stateczna smile
          Z ust pąkowiem, Wiesia to ma jednak rozbudowany zasób słów i pięknie z niego korzysta smile
      • kkjp Re: Mała Czakra :) 27.06.19, 05:53
        Śliczna! Słodziaczek.
    • usia44 Re: Mała Czakra :) 26.06.19, 09:41
      Piękna !!! A te oczy ....
    • basia_2804 Re: Mała Czakra :) 26.06.19, 11:33
      śliczna dziewczynka, kiedy to ja ostatnio jakąś serwetkę na meblu miałam ... nie pamiętam, obrusy dwa razy w roku na święta, pilnie strzeżone wink
      • jottka Re: Mała Czakra :) 27.06.19, 19:55
        właśnie też chciałam się zainteresować, jakim cudem w ogóle jakieś serwety na stołach miałaśsmile na pewno biedna Czakra była terroryzowana! bała się wbić pazurek w cokolwiek!
        • zew-is Re: Mała Czakra :) 27.06.19, 22:13
          Hmm... nadal mam i serwety i kwiaty w domu, choć inne niż kiedyś. Czakra naprawdę niewiele zniszczyła, a teraz to już do wszystkiego podchodzi z szacunkiem smile
    • zmija_w_niebieskim Re: Mała Czakra :) 01.07.19, 22:13
      Jaka piękna smukła buzia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka