Dodaj do ulubionych

decoupage-rzeszów

05.03.05, 08:31
czy ktoś wie, gdzie na terenie rzeszowa można kupić farby hobbystyczne, lakier pękający itp.?
poza tym planuję właśnie swój debiut w powyższej dziedzinie, więc, w miarę możliwości, proszę o jakieś porady, z góry wielkie dzięki :]
Obserwuj wątek
    • mallootka Re: decoupage-rzeszów 05.03.05, 16:23
      cześć! ja też jestem z rzeszowa. trochę połaziłam, ale nie moła nic znaleźć,
      więc wszystko zamówiłam w creativie :] jakbyś jednak coś znalazła to prosze daj
      cynk smile Pozdrawiam.
    • mviva Re: decoupage-rzeszów 05.03.05, 17:07
      sklep plastyczny w rynku - mały wybór, ale przemiła obsługa i fachowa porada
      (oczywiście jak jest pani - pan nic nie kuma co ma na sklepie). Sklep z
      artykułami dla plastyków na Hetmańskiej - stojąc naprzeciwko plastyka po lewej
      stronie na pierwszym piętrze nad jakimś spożywczakiem. Ogromny wybór wszystkiego
      do wszelkiego rodzaju technik. Werniksy pękające tylko dwuskładnikowe tu i tu.
      Jednoskładnikowe do dostania na Hetmańskiej bardzo żadko.
      • pink_hamster Re: decoupage-rzeszów 05.03.05, 20:31
        dzięki wielkie, spróbuję podejść na rynek:]
    • pink_hamster Re: decoupage-rzeszów 05.03.05, 21:25
      jeszce jedno pytanie- jak to jest z tym decoupage?
      najpierw się nakleja a potem na to lakier pękający, czy najpierw pękający, potem naklejam serwetkę a potem lakier niepękający:] na wierzch?
      • tiggera Re: decoupage-rzeszów 05.03.05, 21:31
        poszukaj wątku o krakach (szellli), tam jest pięknie wytłumaczone, plus
        obrazkowy kurs decoupage (kasiaby)
    • ida92 Re: decoupage-rzeszów 06.03.05, 15:22
      Ja tez robiłam zakupy (farby) w sklepie plastycznym przy Mickiewicza, Pani na
      moje pytanie o niektóre produkty zapewniła mnie, że nie ma problemu z
      zamówieniem np. kraka dwuskładnikowego. Widziałam też, że w Domu Polonii, też w
      Rynku zresztą, jest sklep firmowy Talentsa, więc tam o kraka też można zapytać,
      Jak firmowy, to chyba nie powinno byc problemów z zakupem lub sprowadzeniem -
      ale zaznaczam nie sprawdzałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka