chwilka13 09.10.05, 14:40 Witam Was. Wymyśliłam sobie dekoracje w postaci witraży w narożnikach okien. Mam jednak kłopoty ze znalezieniem jakiś fajnych ciekawych wzorów. Gdyby któraś z Was natrafiła na coś takiego, dajcie proszę znać. Pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greglis Re: witraże 09.10.05, 14:50 A tu znajdziesz www.kunstverglasungen.de/vorlagen.htm nie wiem czy potrafię wkleiś linka Odpowiedz Link
kotiii Re: witraże 09.10.05, 15:03 Proszę bardzo: www.fantasyinglass.com/SiteDoc/figgy%20made%20windows/FIG%20MADE%20WINDOWS/index.html www.creativehands.com.sg/patterns/glasspainting/pages/roseheart.htm www.e-peels.co.uk/cat/r00.htm www.alpineglass.com/shop/category.php/id/462/page/5/pozdrawiam Odpowiedz Link
kolibeer2 Re: witraże 10.10.05, 15:01 ttp://www.nicci.de/windowcolor_malvorlagen_homepage.htm www.nicoles-funworld.de/windowcolor/malvorlagen_fensterecken.php www.window-color-online.de/categories.php?cat_id=1 na tej ostatniej trzeba się zalogować www.birda.de/Malvorlagen-Fensterecken.html Odpowiedz Link