gaota 04.06.10, 23:17 Witam, mam pytanie czy ktoś korzysta/ał z nauki pływania prywatnie na basenie z instruktorem? jeśli tak to prosze o kontakt i jakieś informacje na ten temat, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedynyposzukiwacz4 Re: Pływanie!!! pomocy 05.06.10, 09:03 hej, bardzo polecam p. Mariusza (ratownik w Gosirze), b. cierpliwy i z naprawdę dobrym podejściem zarówno do dorosłych jak i dzieci. Sama obecnie uczę się pływać i jestem b. zadowolona z lekcji z p. Mariuszem:-)))polecam z całą odpowiedzialnością! w ogóle proponuje brać lekcje u ratowników pracujących na stałe w Gosirze, a nie w szkołach pływania, chociażby ze względu na cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
gaota Re: Pływanie!!! pomocy 05.06.10, 12:23 Dziękuję za pomoc. Jak rozpoznam p. Mariusza? Można się z nim skontaktować telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Pływanie!!! pomocy 05.06.10, 12:29 Myślałem, że to wątek związany z powodzią:)) Ale się wstrzeliłaś z tym tematem! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyposzukiwacz4 Re: Pływanie!!! pomocy 05.06.10, 14:02 wolałabym nie podawać nr tel, ale jak podejdziesz do szatni i powiesz, że chcesz porozmawiać z p. Mariuszem to na pewno dobrze trafisz:-) Odpowiedz Link Zgłoś