Dodaj do ulubionych

Szukam auta

23.11.11, 21:43
Witam,
Chciałabym kupić małe auto takie powyżej 5 lat. Tanie w eksploatacji :). Może ktoś z Waszych znajomych, sąsiadów rodziny ma takowe na sprzedaż?? W tych wszystkich komisach to same młodziki za kupe kasy i nie zabardzo wiem gdzie szukać auta "nie od handlarza"
Pzdr
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Szukam auta 24.11.11, 09:54
      giełda w Słomczynie, koło Grójca. Oczywiscie najlepiej pojechać z fachowcem.
      • artsg Re: Szukam auta 26.11.11, 20:24
        drzejms-buond napisał:

> giełda w Słomczynie, koło Grójca. Oczywiscie najlepiej pojechać z fachowcem.

Giełda samochodowa w Słomczynie jest giełdą samochodową już tylko z nazwy, bowiem niewielka ilość samochodów jest tam tylko dodatkiem do wszelkiej maści produktów kompletnie nie związanych z motoryzacją, począwszy od ciuchów poprzez meble, zwierzęta do odpadów wyselekcjonowanych z niemieckich śmietników
    • liste_k Re: Szukam auta 24.11.11, 10:14
      A za jaką kwotę chcesz kupić auto?
      Bo ja mam na sprzedaż opla omegę z 2001roku. Więcej info na priva mogę wysłać.
      • 3fx Re: Szukam auta 24.11.11, 10:32
        Tylko Opel Omega to zdecydowanie nie jest mały samochód;)
        • drzejms-buond Re: Szukam auta 24.11.11, 11:02
          może JUŻ jest?
          ;-]
    • malamimuminki Re: Szukam auta 24.11.11, 11:40
      No nie Omega to nie ten gabarayt :) coś pokroju Toyota Starlet, VW Polo, lub takie właśnie maleństwo.

Słuchajcie a w Słomczynie to kiegy są te giełdy?? W każdy weekend??
      • schwinn1 Re: Szukam auta 24.11.11, 18:32
        Giełda w Słomczynie jest w każdą niedzielę od świtu albo wcześniej :)
    • adg-ak Re: Szukam auta 24.11.11, 18:22
      Mam hondę civic, srebrną, z bardzo małym przebiegiem, prawie nie jeżdzona.
      dodatkowa zaletą jest Vtec, czyli takie turbo doładowanie które załącza sie prz 5,5 tyś obrotów.
      zwrotna, szybka i idealna na miasto :)
      polecam
      535773663
      • malamimuminki Re: Szukam auta 24.11.11, 18:54
        A mogłabym prosić zdjęcia na adres: anna.szewc@gazeta.pl ??
        • adg-ak Re: Szukam auta 24.11.11, 19:53

malamimuminki napisała:

> A mogłabym prosić zdjęcia na adres: anna.szewc@gazeta.pl ??

jak najbardziej, tylko musze poczekac az te zdjecia zostaną przesłane mnie od tzw. prawowitego własciciela :)
          akurat tego auta szukalismy bardzo długo ze wzgledu na paramerty techniczne, mały przebieg i silnik "igiełkę" - mieliśmy je przerabiać na rajdowkę, ale w efekcie było nam hondy strasznie żal i od momentu kupienia [rok temu] stała non stop na parkingu, ja nią jezdziłam moze miesiąc jak swoje auto miałam w naprawie. Ma super przyspieszenie - 160 KM :) jak ktoś lubi moze sie poscigac, sprawdziła sie tez w korkach bo mozna było szybko zareagować jak sie pojawiła luka :)
          jak sie zdjecia spodobaja to mozemy sie umowic na jazdę probną.
          • malamimuminki Re: Szukam auta 24.11.11, 19:56
            :) super i jeszcze cenę bym poprosiła :)
            • adg-ak Re: Szukam auta 24.11.11, 20:05
              malamimuminki napisała:

> :) super i jeszcze cenę bym poprosiła :)

cenę to musi podać wlasciciel. Moze troche spuści jak sie spodoba :)
              Od razu powiem, ze nie jest ona jakoś szczególnie niska. My sie nie targowaliśmy bo znaleźliśmy to czego szukaliśmy a cel mielismy jasny - honda miała brac udział w rajdach, ale było nam szkoda jej wybebeszać :)
              Kupilismy gotową rajdowke.
              Jako ze my nią nie jezdzilismy to nie chcielibysmy stracic na transakcji.
              Jak sie spodoba to mozemy negocjowac :)
              Najlepiej sie przejechac po prostu.
              • len_y Re: Szukam auta 24.11.11, 21:36
                Czytając pierwszy post autorki i ten, co kolega proponuje Hondę Civic z mocniejszym silnikiem, to jak by jedno gryzło się z drugim. Auto dość drogie w eksploatacji, ogólne koszty utrzymania spore, spalanie w mieście duże. W miarę tania w utrzymaniu będzie Corsa, Nissan Micra, VW Polo.
                • adg-ak Re: Szukam auta 24.11.11, 22:36
                  len_y napisał:

> Czytając pierwszy post autorki i ten, co kolega proponuje Hondę Civic z mocniej
                  > szym silnikiem, to jak by jedno gryzło się z drugim. Auto dość drogie w eksploa
                  > tacji, ogólne koszty utrzymania spore, spalanie w mieście duże. W miarę tania w
                  > utrzymaniu będzie Corsa, Nissan Micra, VW Polo.

drogi len_y; jestem kobietą, a nie "kolegą" ;)
                  jezdziłam tym autem i wierz mi patrzę na nie rowniez w takich kategoriach jak poszukujaca.
                  auto jest małe, świetnie się sprawdza w ruchu ulicznym zwłaszcza zakorkowanym... Silny silnik pozwala zwinnie się poruszać i szybko zmieniac pasy w korkach -zbiera się rewelacyjnie.
                  Rownie latwo zaparkować na malej powierzchni.
                  Nie pali wiecej niż inne auta.
                  Jasne ze jak się jedzie w trasę i chce się wykorzystac mozliwosci Vtec'a to i spalanie bedzie wieksze, ale za to przezycia niezapomniane :P
                  • artsg Re: Szukam auta 26.11.11, 23:55
                    > Jasne ze jak się jedzie w trasę i chce się wykorzystac mozliwosci Vtec'a to i s
                    > palanie bedzie wieksze, ale za to przezycia niezapomniane :P

Zapewne tak samo mówili ci co zakończyli jazdę na drzewie koło hotelu Silva
        • adg-ak Re: Szukam auta 25.11.11, 18:04
          malamimuminki napisała:

> A mogłabym prosić zdjęcia na adres: anna.szewc@gazeta.pl ??

wyslalam :)
          • maranka Re: Szukam auta 26.11.11, 10:58
            A może być Suzuki Swift przebieg 30000 km ? Niedrogo w Piasecznie >>>
            • malamimuminki Re: Szukam auta 26.11.11, 21:38
              Sądząc po przebiegu to nie będzie mnie na nie stać :)
              • adg-ak Re: Szukam auta 27.11.11, 10:43
                malamimuminki napisała:

> Sądząc po przebiegu to nie będzie mnie na nie stać :)

no mowilam, ze przebieg malutki :) ale napisz mi na privie jaka kwotę maksymalnie mozesz przeznaczyc, a my Ci powiemy czy mozemy tyle spuścić. Dużo poniżej kwoty zakupy jej nie oddamy bo nie jezdzilismy nią a jest w idealnym stanie.
                • maranka Re: Szukam auta 27.11.11, 11:52
                  Jeśli chodzi o Suzuki to auto jest niedrogie ponieważ jest ok. 10-letnie,ma mały przebieg bo głównie stało /jest od pierwszego właściciela/- wiecej szczegółow mogę podać zainteresowanym.
                  Jeśli tak, to poproszę o wiadomość na gazetowego maila.
                  • gugacz05 Re: Szukam auta 27.11.11, 20:20
                    Mam do sprzedania Renault Clio z 2003r. garażowany, silnik 1,2 75KM 16v, 6 poduszek powietrznych, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, listwa z halogenami, kolor czarny metalik. ABS, wspomaganie kierownicy, centralny zamek, wbudowane radio z CD, opony zimowe.Ekonomiczne, dynamiczne autko. Użytkowany i zarejestrowany na kobietę. Jeżeli byś chciała więcej wiadomości lub oglądnąć podaje tel. 600-21-24-65
                  • malamimuminki Re: Szukam auta 28.11.11, 10:36
                    Hej wysłałam do Ciebie maila ale chyba nie dotarł :(
                    • adg-ak Re: Szukam auta 29.11.11, 16:30
                      malamimuminki napisała:

> Hej wysłałam do Ciebie maila ale chyba nie dotarł :(

jesli chodzi o mnie to rzeczywiscie nie dotarł :) ale moze pisalas na maila gazetowego, a jak mam inna "koncówkę" adg-ak@o2.pl
                      • malamimuminki Re: Szukam auta 29.11.11, 21:02
                        Hej :),
                        Ale od Ciebie ja dostałam maila :) czy sie mylę? Jutro M. wraca to się mamy zmówić i będziemy pewnie oglądać Wasze autka :).
    • lolinka2 Re: Szukam auta 29.11.11, 18:26
      hmm... po moich przejściach z fajnym autem (fiat multipla) za niewielką cenę, które skończyły się rozpierduchą na tirze i niespodzianką pt A Jednak Poduszek W Nim Nie Ma, pękniętym w 2 msc kręgosłupem itp. nie polecam zakupów okazyjnych.

Mogę natomiast z czystym sumieniem polecić komis przy dealerze na 1 sierpnia w W-wie, Carserwis się toto nazywa, a konkretnie sprzedawcę p. Dariusza Osińskiego. U niego w lipcu kupowałam drugie auto, które jest rzeczywiście zgodne z opisem :), zaświadczenie o bezwypadkowości pojazdu dostałam, gwarancję na rok również (autko rocznik 2005). Satysfakcja z zakupu 100%.
      • malamimuminki Re: Szukam auta 29.11.11, 21:06
        no musze przyznać że miałaś fantazję multiplą przepychać Tira :).
        Dzięki wielkie za namiary podjedziemy tam w sobotę bo przyznam szczerze, że się własnie obawiam walonego ale dobrze zrobionego auta. Niestety nie mam nikogo kto by się tak dobrze na autach znał. Aaa może znacie kogoś kto by pojechał z nami na oglądanie takiego auta?? Oczywiście odpłatnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka