Dodaj do ulubionych

Piwo Trooper - Iron Maiden

02.10.13, 10:29
Witam,
jako fan zespołu Iron Maiden pomyślałem, że info o dostępności tego jakże oryginalnego piwa w naszym mieście może zainteresować także innych fanów tego zespołu.
Ta jakże oryginalna pozycja dostępna jest w Karafce na 17-stego Stycznia 21.

Pozdrawiam
Karol
Obserwuj wątek
    • dominiker Re: Piwo Trooper - Iron Maiden 02.10.13, 15:56
      A jak walory smakowe? CZy to raczej piwo "ozdobne" :D
    • karol-amator Re: Piwo Trooper - Iron Maiden 02.10.13, 21:12
      Co prawda jakimś tam znawcą nie jestem ale moje pierwsze odczucie po spróbowaniu było: "hmm fajne!" :) Złocisto ciemne, ciekawy zapach i głęboki smak nie to co np.nasze Dębowe.

Poniżej oficjalna strona:
      www.ironmaidenbeer.com/

• mahoneyphx Re: Piwo Trooper - Iron Maiden 03.10.13, 23:11
        Szkoda ze brytyjski browar z tradycja siegajaca "az 19 wieku", a nie jakis niemiecki dla ktorych 19 wiek to nowy browar, ale piwko nie jest zle. Oczywiscie pewnie glownie chodzi o fanow i butelki na ozdobe, ale pomysl niezly, walory smakowe OKi i ciesze sie ze jest w Piasecznie :)

• karol-amator Re: Piwo Trooper - Iron Maiden 17.11.13, 21:58
          To piwko Ironów jest ciekawe i na pewno jest dużo lepsze od tych naszych polskich ale w związku z tym, że piwoszem nie jestem to może polecisz mi jakieś dobre niemieckie piwko?

Z góry dzięki ;)
          Karol

mahoneyphx napisał(a):

> Szkoda ze brytyjski browar z tradycja siegajaca "az 19 wieku", a nie jakis niem
          > iecki dla ktorych 19 wiek to nowy browar, ale piwko nie jest zle. Oczywiscie pe
          > wnie glownie chodzi o fanow i butelki na ozdobe, ale pomysl niezly, walory smak
          > owe OKi i ciesze sie ze jest w Piasecznie :)
          >
    • paulusek83pias Re: Piwo Trooper - Iron Maiden 19.11.13, 08:13
      A dla fanów Judasów coś jest? :)
      Genetalnie szkoda, ze w Piasecznie nie ma żadnej fajnej rockowej knajpy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka