Dodaj do ulubionych

Arogancki kierowca z WPI WP48

12.03.14, 13:43
Dziś miałam nieszcześćie natkąć się na aroganckiego kierowce z białego samochodu (marki nie zapamiętałam taki osobowo-dostawczy) WPI WP48 przy poliklinice w Medvit w Piasecznie. Na początku kierowca w/w auta w bardzo chamski sposob zwrócił mi uwagę do sposobu mojego parkowania, i zapewne miał rację ponieważ stanęłam w miejcu dzie zasłaniałam mu słońce. Po mojej ostrej ale grzecznej ripoście, że sobie nie zyczę aby na mnie krzyczano i chętnie wysłucham uwag Pan stwierdził że stuknęłam jego samochód cofajac. Zatem wysiadłam z samochodu aby obejrzeć straty - choć nie odnotowałam uderzenia swoimi receptorami. Oczywiście śladów nie było! Ale skoro Pan się upierał to zadzoniłam na Policję, gdzie zapytałam czy w takiej sytuacji interwecja jest wskazana czy nie, ponieważ była to moja pierwsza "kolizja". Oczywiście w momencie dzownienia na Policje Pan kierowca stwierdził, że jednak go nie stuknęłam ... Cała dyskusja trwała ok 30 minut, niestety kierowca nie chciał moich danych osobowych ani nie zechciał podać swoich choć prosiłam. Postanowiłam nie pozostawić tej sprawy i mam zamiar zgłosić na Policję doniesienie o zastarszaniu mnie przez kierowce WPI WP48.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka