Dodaj do ulubionych

Czy Kurski

22.05.14, 16:59
Ktory zawisł przy skrzyzowaniu ze szkoła w Zalesiu nie lamie czasem przepisów. Nic nie widac jak sie wyjezdza z Alei 3 maja. I w ogole czy oni za to cos placa? Powinni. I jesli ktos rozbije samochod na tym skrzyzowaniu to sztab bedzie placil? Mowie o banerze, Kurskiego jeszcze nie powieszono.
Obserwuj wątek
    • cyberia151 Re: Czy Kurski 23.05.14, 11:26
      Wyborcy Pana Kurskiego jeżdżą dużymi samochodami (suvami), bo to odpowiedni prestiż i bezpiecznie bo wszystko widać z góry. Reszta się nie liczy.
    • tomjani Re: Czy Kurski 26.05.14, 08:56
      A Rondo Dziada jakoś Wam nie przeszkadza...
      • rc19 Re: Czy Kurski 26.05.14, 10:05
        tomjani napisał:

> A Rondo Dziada jakoś Wam nie przeszkadza...

Sam jesteś sfrustrowanym niedorobionym dziadem. Tyle powiem.
        • tomjani Re: Czy Kurski 26.05.14, 10:23
          A ty pewnie zakredycikowanym na 30 lat lokatorem niniapartamentu w piekutowskim gargamelu, z widokiem na owo rondo? Zalało wam mieszkania, a wy POnownie wybraliście tę samą waadzuchnę, zmieniając jedynie nieco zmęczonego qnia, więc na lepszego patrona nie zasługujecie. Chytusek zresztą wcale od swojego następcy lepszy nie był: gdy zapytałem go w Ratuszu podczas spotkania zorganizowanego... no chyba sami się domyślacie przez kogo, dlaczego skasowano przystanek 709 "Szkolna" w kierunku Warszawy - odpowiedział z właściwą sobie arogancją co następuje: "A na piechotkę z dworca się przespacerować to nie łaska? To tylko 200m do rynku!". I taki tłumok który nawet nie ma pojęcia jak daleko jest na dworzec od urzędu - rządzi całym Piasecznem! Obciach i POruta.
          • rc19 Re: Czy Kurski 26.05.14, 11:19
            tomjani napisał:

A ty pewnie zakredycikowanym na 30 lat lokatorem niniapartamentu w piekutowskim gargamelu, z widokiem na owo rondo?

Grubo się mylisz zakompleksiony polaczku:) Chociaż po wpisach widać, że książek się nie czytało to i język ubogi:) Nawet nie wiem co ci odpisać bo nie rozumiem tych wypocin które napisałeś.
          • mo_nicka_ja Re: Czy Kurski 26.05.14, 11:36
            ludzie ci piszą "zielone" a ty odpisujesz "kwadratowe"

co ma bilbord - nieważne z kim - stwarzający zagrożenie bo ogranicza widoczność do nazwy ronda - chyba że ta nazwa jest wypisana literami wielkimi jak napis HOLLYWOOD i umieszczona w poprzek jezdni??????????

jakby ktoś narzekał na bilbord z Tuskiem to byś inaczej napisał?
            w sumie po co ja pytam.....
            • ek1111 Re: Czy Kurski 26.05.14, 12:34
              Oj tam! Kurski w wyborach przepadł z kretesem i Ziobrą i to jest najważniejsze ;-)
              • tomjani Re: Czy Kurski 26.05.14, 13:51
                ek1111 napisała:

> Oj tam! Kurski w wyborach przepadł z kretesem i Ziobrą i to jest najważniejsze ;-)

I chyba po raz pierwszy mogę się w 100% zgodzić z ek1111 :O) Do tej ferajny dorzucę jeszcze GoWina oraz ugrupowanie Paliguli, Kalisza i Kwacha.
                • zielonamysz Re: Czy Kurski 26.05.14, 15:45
                  Ciekawe, bo Kurski czyli baner znikł był na jeden dzien i sobie pogratulowalam wysokiej skutecznosc. A tu dzis znowu wisi.Dziwne.
                  • 3alfa.alfa Re: Czy Kurski 27.05.14, 02:30
                    zielonamysz napisała:

> Ciekawe, bo Kurski czyli baner znikł był na jeden dzien i sobie pogratulowalam
                    > wysokiej skutecznosc. A tu dzis znowu wisi.Dziwne.

Ciekawy jestem twojej reakcji gdyby to wisiał baner z reklamą np.......
                    Michała Kamińskiego
                    • tomjani Re: Czy Kurski 27.05.14, 11:14
                      3alfa.alfa napisała:

> Ciekawy jestem twojej reakcji gdyby to wisiał baner z reklamą np.......
                      > Michała Kamińskiego

W tym wypadku jestem dziwnie spokojny o to, że nawiązałbym nić porozumienia nawet z ek1111 ;-)
            • tomjani Re: Czy Kurski 26.05.14, 13:48
              mo_nicka_ja napisała:

> jakby ktoś narzekał na bilbord z Tuskiem to byś inaczej napisał?
              > w sumie po co ja pytam.....

Całkiem możliwe że napisałbym tak samo, conajwyżej dodatkowo wytknął Wam że wybraliiścieChytruska a teraz narzekacie na Tuska (o, nawet mi się rymło ;-) ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka