kasiczek23 23.06.05, 10:24 Witam:) byłabym bardzo wdzieczna, gdyby ktoś z Państwa polecił mi jakiegoś dobrego fotografa - muszę pilnie zrobić zdjęcia do dyplomu. Dziękuję i pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: fotograf 23.06.05, 10:39 Chodzę do Renau na Puławskiej nad Żabką. Jedynie na jego zdjęciach wyglądam jak ludź :D Odpowiedz Link Zgłoś
ana-bella Re: fotograf 24.06.05, 00:05 też go polecam, firma z tradycjami. 35 lat temu moi rodzice robili sobie (chyba u taty obecnego fotografa) zdjęcie ślubne :) Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: fotograf 16.07.05, 13:21 A czy jest w Piasecznie jakiś lepszy fotograf. W zakładzie nad Żabką robiłam zdjęcia trzy razy, bo taki polecany - i za każdym razem fatalnie. Zaczynam wpadać w depresję, że w Piasecznie tak strasznie zbrzydłam;) Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: fotograf 11.06.06, 17:31 Jak u Renau Ci nie pasuje to idź do Kujaszewskiego (przy skwerku, koło pogotowia, naprzeciwko Urzędu Miasta), też robią OKi fotki choć w innym stylu i kolorach troszku. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek23 Re: fotograf 23.06.05, 18:59 dziękuję. Skorzystam, bo na dyplomie chciałabym wyglądać jak ludź:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: fotograf 09.06.06, 11:12 Byłam tam wczoraj i polecam - szybko i na zdjęciach wyglądam jak człowiek :)) Robiłam także zdjęcia 4-miesięcznemu maluszkowi do paszportu i też wyszło bardzo ładnie. W dodatku umiarkowane ceny - za 4 zdjęcia 25 zł, za 8 - 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: fotograf 09.06.06, 12:57 na bazarku szkolna nie polecam, kolory takie jakby się było z innej planety :D, niestety do dowodu i prawka będę musiała iść do renau bo innego dobrego fotografa nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: fotograf 11.06.06, 21:43 ale gdzie w końcu byłaś?.. nad tą żabką?.. gdzie żabka dokładnie?.. poza tym ile sie czeka na zdjęcia?.. i w jakich godzinach fotograf otwarty?.. mi by było najlepiej do ręki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: fotograf 13.09.06, 09:24 robilem zdjecia u Renau 2 razy - chyba wiecej szans juz im nie dam dzis ide do kujaszewskiego - zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: fotograf 13.09.06, 11:11 no i po wszystkim... efekt - zdjecia lepsze niz nad Zabka (czyli Renau), ale nie powalaja cena 40 pln za 6 zdjec dyplomowych + 5 pln za zapis na dyskietce to lekkie przegiecie zreszta swego czasu poszedlem do Kujaszewskiego wywolac film - ludzie skad oni wzieli ceny odbitek??? Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: fotograf 13.09.06, 21:33 Renau jest the best- jak dla mnie. Zachęcona opiniami na forum poszłam do Kujaszewskiego- porażka, ujęcie jakieś takie od dołu :( zdjęcie do legitymacji bez "lewego ucha" i 45 złotych poszło... zrobiłam od razu 8, bo mi były potrzebne :/ więc mogę je wyrzucić bez mrugnięcia okiem. Dziś byłam u Renau, zapłaciłam 35 zł za 4 zdjęcia i wyszłam naprawdę profesjonalnie ;) czekałam o połowę krócej niż poprzednio :) Odpowiedz Link Zgłoś