susanka 26.08.05, 20:50 Moze ktos ma namiary na dobrego hydraulika w Piasecznie? Zlew cieknie i potrzebuje fachowca. Z gory dziekuja za namiary. susanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ek1111 Re: Poszukuje hydraulika 26.08.05, 21:40 Ciężko będzie - podobno hydraulicy, tacy do rzeczy, wyjechali do Francji :) Ale przedtem też ich w Piasecznie nie było! Jeden taki specjalista, jak to się chwalił, hydraulik od urodzenia ( z rurką sie urodził czy coś), to mi o mało chałupy nie rozwalił. Mam uczulenie na różnej maści fachowców, zwłaszcza tych, którzy już od dziada-pradziada się specjalizują. Będę z ciekawością obserwować wątek, i jak się znajdzie ktoś ciekawy, to dla mnie będzie odkrycie roku. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Poszukuje hydraulika 26.08.05, 22:04 susanka napisała: > Moze ktos ma namiary na dobrego hydraulika w Piasecznie? Zlew cieknie i > potrzebuje fachowca. Z gory dziekuja za namiary. > susanka Mi nic nie zepsul. Tez za bardzo nie pomogl .... rob jak chcesz .... 756 78 29 p. Aronowicz. A. Odpowiedz Link Zgłoś
susanka Re: Poszukuje hydraulika 27.08.05, 00:09 dziekuje za namiar....hmm...moze niech ten zlew jeszcze pocieknie...czekam dalej, a tym czasem podstawie wiaderko... pozdrowka susanka Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: Poszukuje hydraulika 27.08.05, 14:10 Popieram. Wiaderko jest tańsze od hydraulika, a może być skuteczniejsze. Ale na cieknięcie zlewu to nie wiem, czy az hydraulik jest potrzebny. Znaczna część populacji męskiej daje sobie z takim problemem radę, zatem rozejrzyj się wokół i może znajdziesz w otoczeniu tak zwanego "chłopa". P.S. jak znajdziesz dobrego hydraulika to rzuć namiar na forum.Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś