Dodaj do ulubionych

Piwnice Powstańców 15

17.01.13, 11:27
Proszę o informację ile kosztują piwnice w Ząbkach, czy cena 3000 za piwnice nie jest wygórowana
Kto łaskawie doniósł do JW że przy ul. Powstańców lokatorzy zajmują piwnice nie sprzedane przez firmę budowlaną od 14 lat, gdyż wątpię aby JW samo się dopatrzyło.
Ostatnie pytanie czy JW może sprzedać piwnice osobie nie mającej mieszkania na klatce. Nie chciałbym aby osoba nie mieszkająca w mojej klatce chodziła po piwnicach i garażach.
Obserwuj wątek
    • mip_zabki Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 12:31
      Takie pytania proszę konsultować wewnątrz swojej wspólnoty a nie na ogólnym forum, którego temat ten nie dotyczy.
      • extreme78 Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 13:55
        Kalbud, widzisz i nie grzmisz...
        • kalbud Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 18:24
          Dlaczego akurat mnie wywołujesz do tablicy?

Już ktoś zwrócił uwagę że to forum Ząbki a nie Podlasia .

extreme78 napisał:

> Kalbud, widzisz i nie grzmisz...
    • ranoma Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 14:39
      Ale na osiedlu Powstańców 15, przynajmniej w moim budynku (15B), nie ma piwnic jako takich. Są miejsca parkingowe w garażu, a niektórzy, ale nie wszyscy, porobili sobie takie małe komórki wydzielone właśnie z tych miejsc parkingowych. Tak więc pytasz o garaż (miejsce parkingowe) czy o taką komórkę?
      • piwnica15 Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 17:35
        witam
        Piwnice są w budynkach 15 i 15 C
        • extreme78 Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 18:06
          Ludzie litości!!!
          To jest forum dotyczące miasta Ząbki a nie jednego z bloków na słoikowie. Jak inne osiedla załóżcie sobie indywidualne forum link
          • cliooooo Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 18:16
            Z drugiej strony, jak jest napisane "Piwnice Powstańców 15" to osoba niezainteresowana może nie wchodzić...
    • kalbud Re: Piwnice Powstańców 15 17.01.13, 18:29
      Ja doniosę na ciebie że chcesz handlować piwnicami i poproszę aby podnieśli Ci opłaty.

piwnica15 napisał(a):

> Proszę o informację ile kosztują piwnice w Ząbkach, czy cena 3000 za piwnice ni
      > e jest wygórowana
      > Kto łaskawie doniósł do JW że przy ul. Powstańców lokatorzy zajmują piwnice nie
      > sprzedane przez firmę budowlaną od 14 lat, gdyż wątpię aby JW samo się dopatrz
      > yło.
      > Ostatnie pytanie czy JW może sprzedać piwnice osobie nie mającej mieszkania na
      > klatce. Nie chciałbym aby osoba nie mieszkająca w mojej klatce chodziła po piwn
      > icach i garażach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka