woy 20.01.06, 10:22 ano szukam w okolicy zalesia dolnego, gołkowa, piaseczna. ślisko jest :( Polecicie kogoś? w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjagoda Re: blacharz samochodowy 20.01.06, 11:17 mechanik samochodowy z Kamionki (tel. 602 593 867) polecał mi jakiegoś porządnego blacharza w Gołkowie. Gdzieś zadziałam numer. Jeśli możesz to dowiedz się u źródła. Zdecydowanie odradzam blacharza w Piasecznie na rogu Jana Pawła i Wojska Polskiego. Kiedyś nieopatrznie skorzystałam i była z tego potęźna awantura. O tydzień pomylił się w szacowaniu czasu, jaki jest mu potrzebny na naprawę zderzaka. Nigdy więcej!Pozdrawiam . Ania Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: blacharz samochodowy 20.01.06, 12:18 Bardzo dziękuję za namiar. W Gołkowie jest na ul.Benioskiego polecany blacharz / lakiernik. A w Jazgarzewie ktoś z Was ćwiczył niejakiego Autofukowskiego? w. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: blacharz samochodowy 20.01.06, 23:30 bardzo dobry w Zalesiu Górnym skrzyżowanie Pionierów z Koralowych Dębów (chyba tak nazywa się ta 2 ulica, jeśli nie to po prostu skrzyrzowanie przy banku spółdzielczym) Sprawdzony, zręczni fachowcy i młode chłopaki tez Odpowiedz Link Zgłoś