andre1973 20.01.06, 15:55 Podawajcie jakies dziwne i smieszne nazwy jakimi okreslacie nasze piekne miasto. np Piasssecznopolis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: określenia dla Piaseczna 20.01.06, 17:23 piasechussets by yo!anna vel schwinn1 Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: określenia dla Piaseczna 20.01.06, 23:20 >richo napisał: > piasechussets by yo!anna vel schwinn1 oo.. richo.. dziekuje ze mnie wyreczyles ;-) ja jeszcze mowie ze mieszkam na prowincji ;-))) btw: jezdzisz jutro lub pojutrze na rowerze?.. umawiam sie z roznymi ludzmi z ktorych nie wiem czy ktos przyjedzie.. sobota 12.00 metro kabaty, niedziela 13.00 metro kabaty.. tyle ze ja bede jechac z....natolina ;-) ale w niedziele istnieje duze prawdopodbienstwo ze bede wracac do piasechussets ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: określenia dla Piaseczna 21.01.06, 10:56 schwinn1 napisała: > btw: jezdzisz jutro lub pojutrze na rowerze?.. umawiam sie z roznymi ludzmi z > ktorych nie wiem czy ktos przyjedzie.. sobota 12.00 metro kabaty, niedziela > 13.00 metro kabaty.. tyle ze ja bede jechac z....natolina ;-) ale w niedziele > istnieje duze prawdopodbienstwo ze bede wracac do piasechussets ;-) No niestety, ja odwrotnym kierunku. Zalesie G., Łoś, Tarczyn ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka111 Re: określenia dla Piaseczna 20.01.06, 17:53 Ja zawsze mówię, że mieszkam za lasami, za górami... Odpowiedz Link Zgłoś