mamkazuzi 08.02.06, 10:43 Czy w Piaescznie jest jakas "zabawownia",w ktorej mozna zrobic fajne urodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: Urodziny 4-latki 08.02.06, 11:19 troche off topic za co z gory przepraszam ale przypomnialy mi sie moje "kinderbale" organizowane przez mame w domu, szycie strojow ze starej firanki, malowanie korony papierowej oklejanej sreberkiem z czekolady... ech lza sie w oku kreci... piekne dzieciece wspomnienia, moze rowniez dlatego ze przygotowania z mama tez sa ich czescia.. nie zebym krytykowala -bron mnie panie Boze, bo wlasnych dzieciaczkow nie posiadam jeszcze ale... :)) ps. "trendy" to w MCDonaldzie na Pulawskiej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Urodziny 4-latki 08.02.06, 11:28 Mc donaldzie??? Brr. byliśmy raz w gościach tamże, odradzam. Najczęściej w stonodze, był wątek na ten temat. My robimy w domku, polecam kalambury z nagrodami własnoręcznie przygotowane :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Urodziny 4-latki 08.02.06, 11:38 Woy:) ten McD to byl taki.. nio... zart:) Kalambury z nagrodami - to jest to. Plus "kolorowe" jedzonko, baloniki i juz bedzie calkiem fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Urodziny 4-latki 08.02.06, 11:51 Też się dołączam do rad, że lepiej w domu. Pewnie, że bałagan, pewnie że czasem szkody, ale za to jakie wspomnienia i o wiele taniej zdrowe jedzenie itp. Przecież to ma być dla dziecka a nie dla własnej wygody Odpowiedz Link Zgłoś
ixi90 Re: Urodziny 4-latki 08.02.06, 13:16 W Piasecznie - Stonoga na Zielonej. A dla starszych (> 5 lat) dzieci ciekawą propozycją może być impreza w Muzeum Techniki. Sprawdź na stronie internetowej. Ixi Odpowiedz Link Zgłoś