kadewu1 05.06.06, 14:06 Istnieje szansa, że kolejka ruszy 25.06. Byłoby fajnie pojechać po dwuletniej przerwie i spotkać się w tak miłych okolicznościach przyrody... www.kolejka-piaseczno.com/pol/aktualnosci.php Ka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3fx Re: Wąskotorówka 05.06.06, 14:37 Oj tak... Chyba muszę zakupić kalendarz, bo za chwilę pogubię się w tych naszych spotkaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Wąskotorówka 05.06.06, 23:18 z tego co ostatnio rozmawiałem z kolegą to jeszcze nie ale to było jakiś miesiąc temu.. ja mam pomysł na "rower na tory" ale brakuje mi spawacza..za drobną pomoc podzielę się swoim pomysłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Wąskotorówka 06.06.06, 14:49 jacekglm napisał: > ja mam pomysł na "rower na tory" ale brakuje mi spawacza..za drobną pomoc > podzielę się swoim pomysłem:) Znam jednego kowala, ale pod Białymstokiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Re: Wąskotorówka 05.06.06, 18:44 No to jazda... postaram się być, jak by nie bylo super się kolejką jeżdziło do babci, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Foto 06.06.06, 23:01 Czekałem dziś na kolegę na stacji wąskotorówki a tu słyszę gwizd i na stację wtacza się skład złożony z drezynki motorowej,lokomotywy,dwóch wagonów i brankarda:)) waskotorowka.jpg.pl Rozmawiałem także ze znajomym maszynistą i najbliższa oólnodostępna wycieczka ma być 25 czerwca..trzeba się wybrać:) Pozdrawiam kolejowo-rowerowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: ciucha 22.06.06, 13:59 Dzwoniłam dzis do siedziby wąskotorówki, impreza ma być w niedzielę, choć dziwi mnie brak plakatów na mieście. W każdym razie ja się stawię ze sporą grupką. ka Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: ciucha 22.06.06, 14:46 też dziś dzwoniłem na Kolejkę bo na konkurencyjnym forum wyczytałem że wycieczka jest 24 czerwca..ale wszystko jasne:25 czerwca,wyjazd o godz.11 z Piaseczna,dojeżdzamy do Tarczyna,w drodze powrotnej postój na polance w Runowie gdzie ma być zorganizowane zaplecze z "żarełkiem i napitką".. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wąskotorówka 26.06.06, 12:34 Było fajnie. Zachęcam szczególnie rodziców z pociechami, mój czteromiesięczniak bawił się dobrze. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Wąskotorówka 26.06.06, 12:44 Właśnie się zastanawiałem czy aby nie za gorąco. Ile czasu trwa podoróż? Można się gdzieś po drodze popluskać? w. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: Wąskotorówka 26.06.06, 12:59 woy napisał: > Właśnie się zastanawiałem czy aby nie za gorąco. Ile czasu trwa podoróż? Można > się gdzieś po drodze popluskać? > w. Woy. To juz bylo !!!!! A. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Wąskotorówka 26.06.06, 13:28 Wedle zapowiedzi derekcji kolejkowej mają być cotygodniowe wycieczki, w każdą niedzielę. w. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wąskotorówka 28.06.06, 10:10 Wyjazd 11, powrót 16. "W środku" jest popas na polanie, bez wody niestety (jeśli chcesz ciuchy z wodą, jedź do Sochaczewa, też fajnie). Gorąco było, ale ja osobiście rozbiłam obóz w lasku, a w wagonie był przewiew. Dziś mam katar, ale za to miłe wspomnienia. WYjazdy w każdą niedzielę. K Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: Wąskotorówka 28.06.06, 11:14 hej, kadewu1, przeczytałam, że masz czteromiesięczniaka i byliście na wycieczce wąskotorówką. Ja mam pięciomiesięczniaka i też chciałam sie wybrać, ale akurat w ubiegłą niedzielę nie mogłam. Może bądźmy w kontakcie, fajnie byłoby się wspólnie wybrać z maluchami? Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wąskotorówka 28.06.06, 14:01 Nie ma sprawy. POjedziemy raz jeszcze w lipcu - prawdziwą ciuchą, nie spalinówką. Na razie w przyszła niedzielę jest w Konstancinie o 12.00 piknik Bebelulu - producenta chust do noszenia bejbiaczy, pewnie bedziemy. Moje gg 1260782. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
agrafik Re: Wąskotorówka 28.06.06, 19:02 A jaka jest cena takiej wycieczki? I czy trzeba wcześniej rezerwowac bilet czy wystarczy przyjśc na stację w Piasecznie i kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wąskotorówka 28.06.06, 23:16 Wejdź na podaną stronę: www.kolejka-piaseczno.com. Cena 20 PLN, rezerwacja niekonieczna, maluchy za darmo. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: Wąskotorówka 29.06.06, 21:56 Hej, dzięki za numer gg, ale na razie (po awarii komputera) nie mam żadnego komunikatora. Raz byłam na pikniku Bebelulu, mam nawet chustę :)), ale mój mały jest jej zdecydowanym przeciwnikiem. Bądźmy w kontakcie, chętnie wybierzemy się w lipcu na wycieczkę ciuchcią! A Odpowiedz Link Zgłoś