jacekglm 09.06.06, 00:24 Zbieżność nazw przypadkowa:) Tak sobie chodzę po różnych stronach i trafiłem przypadkiem na coś takiego.. Filmik: www.srubki.com.pl/barta/SmoczaDraka.wmv Do wydrukowania: www.srubki.com.pl/barta/dragon.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: "Smoczysko" 09.06.06, 04:46 jacekglm napisał: > Zbieżność nazw przypadkowa:) > Tak sobie chodzę po różnych stronach i trafiłem przypadkiem na coś takiego.. :-))) Bardzo ładne, dzięki. Dzidzia się uśmieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: "Smoczysko" 09.06.06, 12:01 jacekglm napisał: > Zbieżność nazw przypadkowa:) > Tak sobie chodzę po różnych stronach i trafiłem przypadkiem na coś takiego.. > > Filmik: www.srubki.com.pl/barta/SmoczaDraka.wmv > Cos mi ten pierwszy link nie halo !!! A. > Do wydrukowania: www.srubki.com.pl/barta/dragon.jpg > > > Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: "Smoczysko" 09.06.06, 12:16 nieee..wszystko działa..:) No kto smoka złoży? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: "Smoczysko" 09.06.06, 12:43 jacekglm napisał: > No kto smoka złoży? Dzidzia ze mną już złożyła :-) To naprawdę działa, trzeba tylko z początku poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: "Smoczysko" 09.06.06, 12:46 agromek napisał: > Cos mi ten pierwszy link nie halo !!! U mnie chodzi, ale też przerobiłem go na .mp4 QuickTime'a. Chcesz link? Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: "Smoczysko" 09.06.06, 14:14 richo napisał: > agromek napisał: > > > Cos mi ten pierwszy link nie halo !!! > > U mnie chodzi, ale też przerobiłem go na .mp4 QuickTime'a. Chcesz link? > Ale mnie sie w ogole strona nie chce otworzyc daj linke Odpowiedz Link Zgłoś
rabena do Richa 13.07.06, 12:40 Pytanko: czy jutro we piątek to aktualne i czy ktoś jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: do Richa 13.07.06, 13:37 Ja jadę ;-) Pakuję manatki i jadę już dziś. Jeśli ktoś ma ochotę wyślę mapkę lub umówimy się gdzieś Piasecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: do Richa 13.07.06, 13:39 nie no dziś odpada, mapke mam ale bym nie trafiła, jakby co dokąd najdalej byś wyjechał poprowadzić w piątek lub sobotę? czy jakiś kontakt bedzie z Tobą jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: do Richa 13.07.06, 16:20 Jacek jak tu zajrzysz to napisz kiedy jedziesz, tak samo Joanna czy też wyraża chęć Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: do Richa 13.07.06, 21:47 no ja jakby co to dopiero w sobotę i to gdzieś koło 18 bo do 16 pracuję i muszę jeszcze z Warszawy wrócić.. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: do Richa 14.07.06, 10:01 Dzięki za info, mozemy się gdzieś w sobotę umówić, tak jak Ci Jacku pasuje (będe wieczorem na gg pisz), mam fona do Richa, Joanna naprawdę się nie nagniesz ? ;) a w przyszłym tygodniu możemy cosik zrobić na spalonej bo już upałów nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: do Richa 14.07.06, 10:11 i dupa..konkurencja robi imprezę na polance w Powsinie więc tam będę musiał być.. ale jak ktoś chce to wstęp jest otwarty i można podjechać.. impreza się zaczyna o 20 więc coś koło 19 będę wyjeżdzał z Piaseczna.. a integracyjne forum można jakoś w tygodniu zrobić na Spalonej.. no i gdzie Ci krzykacze co zapowiadali się tak a teraz cicho siedzą..chętnie poznam sąsiadów!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: do Richa 14.07.06, 10:30 a jakaż to konkurencja i impreza może się skuszę, w wekendy tam są dzikie tłumy :( ?? no cóż chyba wyślę sms do Richa, a w tygodniu na spalonej Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: do Richa 14.07.06, 13:01 Może być Spalona. Tylko kto teraz zje te 3 metry kiełbasy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Spalona 17.07.06, 08:31 rabena napisała: > przywieź te 3 metry na spaloną ;D A to już termin uzgodniony? Zostało już tylko z pół metra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Spalona kontra Amo 17.07.06, 18:18 póki co nie jest ustalony, więc chyba i te pół metra nie starczy :(, a czy zamiast na spalona to na dolne na amo by pojechać, woda jest już głęboka i czyściutka, podwieczorna kąpiel czemu by nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
schwinn1 Re: do Richa 13.07.06, 23:21 ej.. ja w tym tygodniu-weekend nie bardzo.. generalnie dla mnie to najlepsze sa dni powszednie.. no ewentualnie piatki ale nie wszystkie.. nastepny to taki ze w sobote rano bym musiala sie wyrywac bo mam plany ale generalnie to nawet by mi pasowalo bo znajomi beda gdzies tam w okolicach przejezdzac i bym do nich jakos dolaczyla.. ale na dzien dzisiejszy to nie chce sie umawiac.. dopiero jakos we srode.. chyba ze tradycyjnie na spalonej.. ale widze z smoczysko ma byc grane tylko ze jakos nowych forumowiczow nie mozemy zwerbowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: do Richa 14.07.06, 11:53 Rodzinkę na wakację wysłałem i niestety rower też tam pojechał, jestem uziemiony. Byle Jacek szybko opchnął hektary w Jazgarzewie jakiemuś developerowi (preferowany Multihekk), wtedy fundnie mi makrokeszowy roweryk i mogę brykać :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: do Richa 14.07.06, 12:32 wypluń to słowo woy, zero sprzedaży developerom, jestemm skłonna Ci pożyczyć rower na którym przejechałam maraton :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: do Richa 14.07.06, 13:03 schwinn1 napisała: > ...tylko ze jakos nowych forumowiczow nie mozemy zwerbowac.. No własnie. Jakoś się wszystko rozłazi, ale teraz sezon na ogórki. Na szczęście pada więc może i grzyby się pojawią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś