viki0 11.09.06, 18:50 Zastanawaim się nad wyborem szkoły językowej. Jakie szkoły języka angielskiego w Piasecznie polecacie a które odradzacie? obecnie nie mogę się zdecydować czy Lingwista czy Lingua Nova? będę wdzięczna za opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki0 Re: ANGIELSKI - Pilne!!! 12.09.06, 06:37 ??? please... muszę w tym tygodniu podjąć decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: ANGIELSKI - Pilne!!! 12.09.06, 09:00 Chodziłam i tu, i tu i szczerze mówiąc bardziej podobał mi się Lingwista. Co więcej, jestem żywym dowodem skuteczności przygotowania do FCE i CAE ;) Lubię profesjonalne podejście lektorów i podoba mi się możliwość płacenia na raty (dla stałych słuchaczy to było nawet wiele rat). Do Lingua Nova trafiłam na miesięczny kurs Genaral Business English i było nawet ok, ale bez rewelacji jakichś. Lektorka była bardzo miła, ale mnie nie za bardzo mobilizuje osóbka niewiele starsza ode mnie, która nie wszystkie błędy w mojej pracy pisemnej wychwyciła. Wybór, oczywiście, pozostawiam Tobie :) pozdrawiam, esk16 Odpowiedz Link Zgłoś
viki0 Re: ANGIELSKI - Pilne!!! 13.09.06, 06:41 Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
viki0 Re: ANGIELSKI - Pilne!!! 13.09.06, 12:50 A może ktoś zna jakiegoś dobrego nauczyciele dającego lekcje prywatne? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: ANGIELSKI - Pilne!!! 13.09.06, 21:29 Niestety nie znam, ale - polecam lekcje próbne w Lingwiście (przemianowanym na ośrodek lingwistyczny) i Lingua Nova - ja skorzystałam i nie żałuję, bo szkola może być ogólnie fajna, ale np. konkretny lektor Ci się nie spodoba. Ponadto indywidualne lekcje są w ofercie w/w szkół, ja jednak nie koezystałam, więc się nie wypowiadam ;) Odpowiedz Link Zgłoś