zulka0 19.09.06, 14:53 Rabena najpierw atakowała Piekuta, a dzisiaj z Nim romansuje. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=47450748 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabena Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 15:06 No przepraszam ja nie romasnuję z nikim a tym bardziej z właścicielem inwestycji panem Piekutem, ponieważ go nie znam i nie widziałam, jak szukasz rozrywki z moim udziałem to Ci się to nie uda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rabena Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 15:18 hmm znów nagonka na mnie zmasowana :D oki, jak sie Wam jeszcze nie znudziło to zapraszam do wymiany zdań, ale na razie mam zaproszenie na kawe :P Odpowiedz Link Zgłoś
bedok Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 15:26 > Rabena najpierw atakowała Piekuta, a dzisiaj z Nim romansuje. Zauważcie, że Rabena bywa chwilami miła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtecki Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 15:59 Nie z Piekutem tylko z Marcinem Wojteckim , Piekut ma żonę i jest za s.. dorosły na domanse a mi wolno. Z Rabenką umówiłem się na kawusie i mam nadzieje że spotkamy się na kawce a jak będzie chciała pisać o deweloperach to jej gazete założe a przy okazji będę w niej reklamował swoje inwestycje TAKI JESTEM A CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
tm51 Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 16:19 ech, nie macie dosyć, ile jeszcze takich tematów bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtecki Re: Romans z deweloperem 19.09.06, 16:27 oooo nawet Pan moderator się zdenerwował, Panie moderatorze daj Pan spokuj , przecież nic złego nie robie. Atmosfera jest miła a Pan się denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rabena na razie ok 20.09.06, 10:38 Póki co nie czuję się w jakiś sposób obrażana, mam też swoje humory, ale nigdy nie mam na celu skrzywdzenia kogokolwiek osobiście i imiennie, nigdy tego nie zrobiłam i nie zrobię. Dlatego ponawiam swoją prośbę o nie pisanie o mnie i do mnie wymyślonych historii na mój temat w celu poprawienia własnego ego. Ostrzeżenie od moderatora ma swoje podstawy z poprzednich (usuniętych) postów, gdzie byłam wyzywana itp. i są obawy, że to się powtórzy. Tematyka na tym forum jest NIE O MNIE ale o Piasecznie i wszystkim co jest z nim związane dlatego TM zareagował (prawidłowo). Jakiekolwiek zaproszenia, zastrzeżenia czy pytania lub chęć porozmawiania ze mną osobiście, do czego wielokrotnie namawiałam (są spotkania, rowerowanie itp) można kierowac bezposrednio do mnie na pocztę. Tym optymistycznym akcentem zakańczam ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś