kasias806 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 12.05.10, 15:13 Poszukuję do pomocy domowej (dorywczo 1-2 razy w tyg.) oraz do opieki nad dwójką przedszkolaków (w czasie gdy są chore). Kontakt tel. 609 52 53 53. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1002 Zaopiekuje się dzieckiem 14.05.10, 09:05 Witam, jestem doświadczoną mamą córki w wieku szkolnym. Mieszkam w Piasecznie, chętnie zaopiekuję się dzieckiem , dysponuję wolnym czasem od poniedziałku do piątku. Mail: aleksandra1002@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danmul Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 04.06.10, 11:47 Poszukuję osoby która zajmie się domem w Zalesiu Dolnym (1-2 raz w tyg: sprzatanie, pranie, prasowanie) oraz od czasu do czasu dzieckiem po szkole do godzin późno wieczornych (I kl. podstawowki). Kontakt: dnamul@gazeta.pl lub br tel: 602 600 544. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony-ptak Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 06.06.10, 23:33 Witam Serdecznie, Jeżeli chodzi o odbiór oraz opiekę nad dzieckiem to serdecznie zapraszam do nowo otwartej placówki w Zalesiu Dolnym. Zajmujemy się opieką nad dziećmi 5-12 lat.... Oferujemy: Pomoc w systematycznym odrabianiu lekcji Odprowadzanie do szkoły oraz odbiór Warsztaty artystyczne Opieka godzinowa Gry i zabawy oraz przyjęcia urodzinowe Dowóz na zajęcia dodatkowe Wakacyjna dzienna opieka – WAKACJADA 2010 ! Szczegółowa oferta dostępna na stronie internetowej. www.zielonyptak.edu.pl Zapraszamy Świetlica Edukacyjna ZIELONY PTAK Sp. z o.o. ul. Czeremchowa 4 05-500 Piaseczno tel. 0 605 418 279 anna@zielonyptak.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agmedrek Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 18.05.10, 09:01 Poszukuję opiekunki do 6-miesięcznego chłopca. Piaseczno - tel: 0505075173 Odpowiedz Link Zgłoś
agmedrek Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 18.05.10, 13:58 szukam opiekunki do 6-miesięcznego chłopca tel: 0505075173 Odpowiedz Link Zgłoś
relissys Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 21.05.10, 13:57 Zaopiekuję się dzieckiem w Piasecznie,wiek dziecka nie mniej niż 6 miesięcy. Mam 32 lata bez nałogów mieszkam w pobliżu cmentarza na Julianowskiej. Nr.telefonu 507502215. Odpowiedz Link Zgłoś
crdkoala przedszkole KOALA 21.05.10, 14:43 Punkt przedszkolny i sala zabaw KOALA będą działały od września 2010 jako przedszkole KOALA w godz. 7-18. Przedszkole znajduje się w bardzo dogodnej lokalizacji w centrum Piaseczna a jednocześnie w kameralnym, zielonym zakątku parku miejskiego. Zainteresowanych rodziców zapraszamy do zapoznania się z ofertą przedszkola na www.koala.com.pl. Zapisy już trwają! Anna Malec 605 343 858 Odpowiedz Link Zgłoś
archeo777 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 29.06.10, 13:35 Poszukuję opiekunki z Piaseczna/ Zalesia Dolnego (emerytka, recistka) do dziewczynki (6 m-cy) od wrzesnia. Czas parcy 8-9 godzin dziennie. tel. 606-110-341 Odpowiedz Link Zgłoś
jammnik Opieka nad dziećmi 20.07.10, 11:12 Niania- babcia z dużym doświadczeniem i referencjami szuka pracy. Tel. 0 511 85 68 91 Odpowiedz Link Zgłoś
grejfrutoowa Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 29.07.10, 17:52 studentka pierwszego roku socjologii zaopiekuje się dzieckiem, najlepiej dziewczynką w wieku szkolnym na czas wakacji (sierpień, a także wrzesień). Jestem dyspozycyjna, bez nałogów, mój e-mail: mlodziutka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bryzelka Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 30.07.10, 11:54 Zaopiekuję się twoim maluszkiem u siebie w domu. Mam 30 lat, wykszt.wyższe pedagogiczne, samochód prawo jazdy, doświadczenie z dziećmi. Cena do uzgodnienia, Piaseczno tel. 0600-776-467 Odpowiedz Link Zgłoś
szukam.niani.niani Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 17.10.10, 17:10 Poszukujmy odpowiedzialnej, ciepłej i bez nałogów opiekunki dla córeczki, praktycznie "od zaraz" - na stałe. Dotychczasowa opiekunka zrezygnowała z powodów rodzinnych (wyjechała na dłuższy okres z Warszawy). Nasza córeczka jest pogodnym dzieckiem, dużo mówi i rozumie, ma regularny rytm dnia. Potrzebujemy opiekunki na 7 godzin dziennie (np. 9.30-16.30), 5 dni w tygodniu. telefon 514 859 578 email niania.niania@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ezberk Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 06.10.10, 09:46 szukam niani dla mojego półrocznego synka od połowy grudnia 2010r. na 2-3 dni w tygodniu od 8 do 17:30, proszę o kontakt monika_grocholska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia123 Opieka nad dziećmi 06.12.10, 12:37 Szukam sprawdzonej niani, ale widzę ze w piasecznie jest jakiś mały problem z pozyskaniem dobrej niani..błagam pomóżcie, nie chcę oddawać synka do żłobka ( 8 miesięcy), Jeli ktoś zna sprawdzoną nianię, lub kogoś kto zna kogoś , kto zna nianię dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
nianianiania Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 11.02.11, 11:16 Witam, mieszkam w Piasecznie, szukam pracy jako opiekunka w Piasecznie(bliskiej okolicy), posiadam doświadczenie w opiece nad dziećmi. Należę do osób dla których czas spędzony z dziećmi to najlepsza forma pracy. Jestem osobą kontaktową,elastyczną jeśli chodzi o godziny pracy. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 niania "pogotowie" 25.02.11, 14:02 Dzień dobry, poszukujemy wsparcia w dorywczej opiece nad synkiem w przypadku choroby. Chodzi o współpracę z agencją opiekunek (czy mieliście jakieś doświadczenia, jakie, czy możecie kogoś polecić), lub bezpośrednią współpracę z nianią opłacaną za tzw. gotowość. Szczegóły na priv. w przypadku zainteresowania proszę o maila na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
taets Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 07.03.11, 14:06 Szukam opiekunki do 1,5 rocznego chlopca, w Piasecznie. Wymagania: niepaląca, chetna do zabawy z dzieckiem, pomysłowa, z doświadczeniem i referencjami. Moj mail: kfiatuszek2@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
libero12 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 19.08.11, 14:21 poszukuję opiekunki dla mojego 1 i pół rocznego synka. Zależy mi żeby ta osoba była niepaląca i chętna do zabawy z dzieckiem. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt libero12@gazeta.pl lub telefonicznie 606101326. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
libero12 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 30.08.11, 14:39 Witam wszystkich może ktoś z Was zna osobę, która zaopiekowałaby się moim synkiem. Nadal szukam dla niego niani. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
larsvon Opieka w Sylwestra! 23.11.11, 15:14 Jestem nauczycielką w przedszkolu,mam dwie córki w wieku 3 i 8 lat.Chętnie zaopiekuję się dziećmi w swoim mieszkaniu w noc Sylwestrową!!!.Gwarantuję fajną zabawę i dobrą opiekę.Najchętniej dzieci w wieku podobnym do moich córek :-) tel 508760241 Odpowiedz Link Zgłoś
larsvon Opieka w Sylwestra! 06.12.11, 13:54 Jestem nauczycielką w przedszkolu,mam dwie córki w wieku 3 i 8 lat.Chętnie zaopiekuję się dziećmi w swoim mieszkaniu w noc Sylwestrową!!!.Gwarantuję fajną zabawę i dobrą opiekę.Najchętniej dzieci w wieku podobnym do moich córek :-) tel 508760241 Odpowiedz Link Zgłoś
studiobambini Re: Opieka w Sylwestra! 20.12.11, 17:41 Zapraszamy dzieciaczki na Sylwestra do Studio Bambini- bal z opieką i niespodziankami:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.z.pias Opieka nad dzieckiem 20.01.12, 11:18 Witam, Szukamy osoby do opieki nad 2 letnim chłopcem. Potrzebujemy osoby na jeden niecały dzień (5-6 godzin) w tygodniu. Dziecko może zostać w mieszkaniu, możemy też je dowieźć i odebrać na terenie Piaseczna. Myślę, że idealną opiekunką będzie mama zajmująca się swoim dzieckiem (na urlopie wychowawczym) lub osoba studiująca. Telefon kontaktowy Michał 501-389-087 Odpowiedz Link Zgłoś
riita78 Zaopiekuję się dzieckiem 16.02.12, 20:38 witam, chętnie zajmę się dzieckiem, jestem dyspozycyjna, uwielbiam dzieci, mam doświadczenie w temacie. Jeśli ktoś potrzebuje opiekunki dla swojego szkraba, proszę o kontakt na maila gazetowego bądź tel. 532522484 pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
hopsa-przedszkole Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 20.07.12, 07:49 Nowe przedszkole i świetlica ( tuz przy PKP Piaseczno) zaprasza www.przedszkolehopsa.com/ 515 145 980 Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.blaszczuk Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 22.10.12, 09:35 Poszukujemy opiekunki dla 10cio miesiecznego dzieciaczka - Nowa Iwiczna/Zgorzała. Proszę o kontakt 505197404. Pozdrawiam, Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
jolka76wa Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 15.11.12, 12:01 Szukam spokojnej i troskliwej opiekunki, Pani kochającej dzieci, odpowiedzialnej i poważnej, z dużą cierpliwością, dyspozycyjnej do opieki nad naszym 7-miesięcznym synkiem. Praca od poniedziałku do piątku (7.00-16.00), w Piasecznie Zakres obowiązków to: opieka nad dzieckiem, wspólne zabawy, podawanie posiłków, spacery. Preferuje osoby z doświadczeniem w opiece nad małymi dziećmi, wiek - 50+ Dłuższa współpraca Praca od lutego Miejsce pracy Piaseczno Kontakt mailowy lub telefoniczny 605-106-035 Odpowiedz Link Zgłoś
zkapustydochusty Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 24.02.13, 20:27 Nowopowstałe Centrum Nowoczesnego Rodzicielstwa <Z kapusty do chusty> oferuje opiekę nad dziećmi w ramach opieki stacjonarnej i dorywczej. Nasze pogotowie opiekuńcze sprawdza się w razie choroby dziecka, konieczności nagłego wyjazdu itp .Możesz nam tez zlecić przyprowadzanie i zaprowadzenia dziecka z przedszkola/żłobka/szkoły. Zapraszam na nasza stronę: www.zkapustydochusty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziecioopieka Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 21.05.13, 19:30 Dziecioopieka – to profesjonalne usługi dla rodzin i ich pociech. Zapewniamy skuteczną pomoc w znalezieniu odpowiedniej opiekunki. Jesteśmy po to, aby Państwa dziecko mogło mieć najlepszą nianię, a rodzice widzieli uśmiech i radość na jego twarzy. www.dziecioopieka.pl Przyszłe opiekunki sprawdzamy i weryfikujemy bardzo wnikliwie. Nie boimy się zadawać trudnych pytań. Obsługujemy następujące okolice: Piaseczno Konstancin-jeziorna Lesznowola Prażmów Tarczyn Grójec www.dziecioopieka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swietlica_asney Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 12.06.13, 17:49 Lato w mieście. Półkolonie 2013 – Piaseczno. Informacje o półkoloniach w ASNEY takie jak opis planowanych zajęć, cennik oraz zdjęcia z poprzednich lat znajdziecie Państwo na stronie: www.asney.com.pl/polkoloniepiaseczno.html Świetlica Asney będzie otwarta w wakacje w okresie od 29 lipca 2013 do 31 sierpnia 2013. Będą prowadzone kółka zainteresowań, zajęcia plastyczne, ruchowe oraz codzienne zabawy i konkursy. W każdym tygodniu będziemy się też bawić na dyskotekach lub imprezach tematycznych np. z karaoke. Dużo czasu będziemy spędzać w ogrodku, na świeżym powietrzu. Opłata za cały miesiąc pobytu wynosi 625 zł Kontakt: Świetlica edukacyjna dla dzieci ASNEY ul. Powstańców Warszawy 11B, 05-500 Piaseczno tel. 696 674 550 kontakt@asney.com.pl Serdecznie zapraszamy dzieci z miejscowości takich jak: Piaseczno, Zalesie, Konstancin, Józefosław, Nowa Iwiczna i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptanie1 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 01.07.13, 23:48 w sali zabaw Figloraj w Piasecznie na Młynarskiej też organizują półkolonie; można zostawić dziecko pod opieką na kilka godzin (bez żadnego abonamentu miesięcznego), na pół dnia albo na dłużej. pracują cały lipiec i sierpień podaję link www.figloraj-salazabaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
szukamopiekunkiiwiczna Iwiczna od września praca dla opiekunki (6+8 lat) 06.07.13, 15:40 Zapraszam do kontaktu Panie zainteresowane pracą od września w Nowej Iwicznej przy dwóch chłopcach: 6 lat (zerówka) i 8 lat (druga klasa) Możemy zaoferować pracę w dwóch scenariuszach: Scenariusz 1 - Tylko opieka 5-6 godzin dziennie: W niektóre dni (zależnie od planu lekcji) rano w godzinach 8-10 opieka i odprowadzenie dzieci do szkoły Codziennie popołudniu 14 lub 15 do 18 - przyprowadzenie dzieci ze szkoły, pomoc w odrobieniu lekcji 8mio latkowi (druga klasa), opieka Zależnie od planu lekcji możliwa praca 3-4 dni w tygodniu, w niektóre dni tylko popołudniu Scenariusz 2 - Pełen etat (10 godzin) - opieka + pomoc domowa Rano w godzinach 8-10/11 opieka i odprowadzenie dzieci do szkoły Południe godziny 10/11 - 13/14 - pomoc domowa przy sprzątaniu, prasowaniu i przygotowaniu prostego posiłku dzieciom Popołudniu 13/14 do 18 - przyprowadzenie dzieci ze szkoły, pomoc w odrobieniu lekcji 8mio latkowi (druga klasa), opieka zapraszam do kontaktu 508-366280 Odpowiedz Link Zgłoś
szukamopiekunkiiwiczna Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 06.11.14, 11:39 Szukam doświadczonej opiekunki z samochodem do odbioru dzieci w wieku 7 i 9 lat ze szkoły w Nowej Iwicznej ,zawiezienia do domu, na treningi itp. Również pomoc w odrobieniu lekcji. Dni i godziny współpracy do uzgodnienia. Tel. 786.818.495 Odpowiedz Link Zgłoś
emilad11 Re: [ogłoszenia]Opieka nad dziećmi 07.01.15, 22:15 Zapraszamy do świetlicy Pixel, czynne od 7-19 tu dzieciaczki będą dopilnowane jak we własnym domu. www.pixel.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś