agatka.84 19.05.08, 07:59 witam.Szukam dobrego ortodonty z Piaseczna lub okolic.Niedrogi,sprawdzony.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przytulasek10 Re: sprawdzony ortodonta 22.05.08, 10:58 hej ja już niedługo jadę na klejenie robię w ALL DENT (ul warszawska) z uwagi na bardzo korzystną cenę aparatu inspire- 2 tys (szafirowy) niestety nie znam żadnego polecanego ortodonty w Piasecznie:( może ktoś się jeszcze wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: sprawdzony ortodonta 22.05.08, 11:27 Znam ale w Warszawie. Drogi, sprawdzony, dobry. Jeśli się zdecydujesz pisz na meila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia4 Re: sprawdzony ortodonta 23.05.08, 23:02 Szczerze mówiac nie wiem czy drogi czy nie, bo nie mam porównania, ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Chodzę z dzieckiem do dr Kosińskiej na ul.Szkolnej 24. Odpowiedz Link Zgłoś
olawitkowska3 Re: sprawdzony ortodonta 05.06.18, 10:10 Witam ja ze swojego doświadczenia polecam ci ortodontę w Piasecznie ortodoncjakabaty.pl doskonali specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś