Dodaj do ulubionych

KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR!

23.04.07, 11:17
Zapraszamy wszystkich chętnych :))
Obserwuj wątek
    • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.04.07, 11:58
      Ja mogę być ale lazy_dog wypadł w tym tygodniu
      • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.04.07, 16:32
        przypominam!, choc pogoda jest kiepska :(
        • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.04.07, 22:34
          Pogoda dopisała, frekwencja gorzej, ale krew się lała! ;-)
          • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.04.07, 09:50
            tak, mozna spokojnie koszykówke zaliczyć do krwawych sportów ;))
            Richo Ty brutalu...;D;D
    • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 26.04.07, 20:50
      Zbytnio się spóźniliśmy, czy i tak nikt nie przyszedł?
      • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 26.04.07, 20:52
        I rozumiem, że mamy przerwę długoweekendową do 8 maja?
        • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 27.04.07, 11:00
          Ja byłam, ale że prosto z pracy dziecie odbierałam i zaje....e bolała mnie
          głowa więc sobie odpuściłam.
          ja 1 maja jak najbardziej jestem za, 3 nie moge bo grilluje :D
          • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 27.04.07, 23:34
            moze jakis grill wspolny :)
            jesli chodzi o dlugi weekend to pewnie bede poza Piasecznem - ale nie wiem na 100 %
            • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 28.04.07, 23:38
              grill na boisku? ;)
              cos nam sie tylko pogoda psuje ;( byle nie padało. Ja 1 maja zajrze na boisko z
              piłką, tylko zapewne wczesniej niz o 19. Może 17? będzie ktos chętny?
              • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 09:19
                1 maja (czyli jutro) prawdopodobnie będę mógł być - dla mnie bez różnicy czy o
                19:00 czy 17:00 - dostosuję się. Ale na 100 % będę mógł potwierdzić dopiero
                jutro - możliwe że się przytrafi jakiś grill czy coś...
                • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 12:29
                  jak sie jednak "czy coś" nie trafi zawsze po koszykówce mozna pojechac rowerami
                  np na spaloną i ognisko zrobić ;D
                  • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 17:39
                    to jest mysl
                    zobaczymy jaka bedzie jutro pogoda...
                  • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 13:41
                    To o której się umawiamy ? 17:00 ? 19:00 ?
                    A co do ogniska to ja raczej niechętnie - pogoda jest słaba.
                    • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 17:56
                      Nie było odpowiedzi, ale zaryzykowałem g. 17:00 - i niestety pusto...:(
                      • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 21:04
                        ja też chce pograc !!! to męsko damski zespół?
                        • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 22:03
                          zespol mieszany - kazdy moze sie dolaczyc
                          zalety to mila atmosfera, sympatyczni ludzie, brak wpisowego :)
                      • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 22:00
                        lazy_dog >>> przepraszam ze nie dalem znac, ze mnie nie bedzie
                        jakos zbyt dlugo zabawilem z moja corka ogladajac zwierzaki w ZOO i ani sie
                        obejrzalem jak byla 19.00
                        w czwartek tez mnie raczej nie bedzie bo wyjezdzam do Modlina i pewnie nie zdaze
                        wrocic o "normalnej" porze

ale mam nadzieje, ze nie zniecheci to towarzystwa i bedziemy grac juz w nastepny
                        wtorek :)
                        • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 08:12
                          a czy dres obowiazkowy?czy mozna w dżINSACH?:)tylko jest problm bo ja nie wiem
                          gdzie jest to boisko??? wiem gdzie jst wejscie do gosiru- może ktos umówi sie
                          tam ze mną???18.50???będzie jakas kobitaka żeby było mi raźniej?
                          • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 11:37
                            Jeśli chodzi o mnie to możesz grać nawet na obcasach - ja się kieruję własną
                            wygodą i gram w sportowym stroju ale jeżeli wolisz w jeansach - nie widzę
                            problemu :)
                            Jeżeli wiesz gdzie jest GOSIR to trudno nie znaleźć boiska - napewno sobie
                            poradzisz - jest tuż obok budynku :)

Ja moge być we czwartek na 19:00 - czy będzie jakaś kobitka to nie wiem, może
                            tequilla, ale to ona musi się wypowiedzieć.

Pozdrawiam
                            • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:17
                              lazy_dog napisał:
                              > Ja moge być we czwartek na 19:00 - czy będzie jakaś kobitka to nie wiem, może
                              > tequilla, ale to ona musi się wypowiedzieć.

sie wypowiadam :), bede ale dopiero 8 maja, w czwartek bede "zdobywac
                              Berlin" ;)))
                          • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 11:54
                            z checia umowilbym sie z Toba ale zona czyta czasami to forum :)

a tak powaznie to lazy-dog ma racje - boisko przylega do budynku GOSiRu - jest
                            dokladnie tam gdzie zjezdzalnia basenu wylamuje sie z bryly budynku
                            do nastepnego razu - mam nadzieje ze bedziesz i zapal nie skonczy sie na kilku
                            wpisach na forum :)
                            • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 12:09
                              a gdzie jest dokładnie wejście na to boisko?ile was było ostatnim razem?
                              • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 12:32
                                kumkumre napisała:

> a gdzie jest dokładnie wejście na to boisko?ile was było ostatnim razem?
                                Po lewej, od wschodu od gosiru, a było nas dwoje ;-)
                                BTW. Fajny nick. Ma jakąś historię?
                                • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 12:43
                                  pytasz o mój?
                                  • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:03
                                    Noooo, tak!
                                    • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:21
                                      he he, ale ja dzisiaj bystra jestem!:))) A z czym Ci sie kojaży ten nic?
                                      • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 14:44
                                        kumkumre napisała:

> A z czym Ci sie kojaży ten nic?

Ostra i apetyczna ;-)
                                        • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 15:08
                                          he, he, dobre :))) a tak powaznie to z ulubionej piosenki mojej córy...

Ps. A ostra tez czasami jestem hi hi
                          • richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 09.05.07, 10:55
                            kumkumre napisała:

> a czy dres obowiazkowy?czy mozna w dżINSACH?:)

No i nie było Cię w dżinsach.

> będzie jakas kobitaka żeby było mi raźniej?

A nawet równowaga była ;-)
                        • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:15
                          alienxxx napisał:

> w czwartek tez mnie raczej nie bedzie bo wyjezdzam do Modlina i pewnie nie
                          zdaz
                          > e
                          > wrocic o "normalnej" porze

mnie nie bedzie w czwartek z dokładnie tych samych powodów, moi przyjeciele
                          biora udział w rekonstrukcji! :)
                          Ty tez na rekonstrukcje jedziesz? ;)
                          • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 14:02
                            wlasnie tak - tylko ja w roli widza (takiego z ulicy :) )

teqilaa --> nie bylem nigdy na takiej rekonstrukcji w Modlinie - napisz jak to
                            wyglada
                            jest tlum ludzi czy da sie przezyc?
                            halas jest duzy? - zastanawiam sie czy moge jechac z moja 1,5 roczna pociecha -
                            nie chcialbym jej za bardzo przestaraszyc...
                            trzeba byc duzo wczesniej?
                            gdzie najlepiej sie kierowac? - teren jest dosc rozlegly
                            gdzie najlepiej rozstawic sie ze sprzetem? - chce porobic troche fotek

napisz cos co mogloby pomoc w rozeznaniu w temacie
                            • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 16:01
                              Ja tez w roli widza będe, miałam za cywila robić ale ze pracuje dzisiaj to
                              niestety wystapie ale tylko jako jeden z gapiów. :)
                              Na modlinie na rekonstrukcji bede pierwszy raz, wiec za wiele Ci nie pomogę.
                              Nie mam pojęcia jak to tam logistycznie bedzie wyglądało.
                              Jesli chodzi o sam pokaz to na pewno beda jakies kontrolowane wybuchy, będa
                              strzelac z karabinów...to chyba jedyne co moze wystraszyć takiego malucha. Całe
                              rodziny przychodzą na takie imprezy, tak wiec bezpieczeństwo jest zapewnione.
                              Może gdzies tam zobaczymy :))
                      • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:13
                        lazy_dog napisał:

> Nie było odpowiedzi, ale zaryzykowałem g. 17:00 - i niestety pusto...:(

przepraszam, ale miałam nieplanowaną wizytę i wypadło mi ze łba żeby smsa
                        wysłać;/
                        • lamia34 Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 16:25
                          Niedługo dołączy do was mój syn - narazie jako widz (ma złamaną stopę i zasuwa o
                          kulach).Może nawet w ten czwartek jeśli pogoda dopisze :).Ja ewentualnie tylko
                          popatrzę przy okazji wyprowadzania psiaka :D - nie jestem typem sportowca :)
                          • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 03.05.07, 14:36
                            Jak na razie na dzisiaj jest chętne 2 osoby więc chyba nie ma sensu. Ja w każdym
                            razie pass
                            • kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 03.05.07, 18:45
                              no niestety tez nie przyjadę-moja córa dostała temperatury i muszę z nia
                              zostać.:(((
    • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 06.05.07, 18:26
      Trochę mnie nie było (tydzień nad polskim morzem), ale jak pogoda pozwoli, to
      we wtorek mógłbym być. Czwartek odpada - wyjazd służbowy. Pozdrawiam...Michał
      • dom_maklerski Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 06.05.07, 23:34
        w ten wtorek wpadne zobaczyc czy umiecie kozlowac ;)
        • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 01:32
          ale to nie konkurs tylko zabawa, zapraszamy :)))
          • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 01:58
            tez nie mozesz spac?
            • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 02:40
              alienxxx napisał:

> tez nie mozesz spac?

A ktoś obok narzeka na brak nocnego życia :-)
              • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 14:41
                w zasadzie mozna otworzyc knajpe internetową ;))
        • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 12:03
          dom_maklerski napisała:

> w ten wtorek wpadne zobaczyc czy umiecie kozlowac ;)

Wpadnij, zobaczymy czy potrafisz ocenić ;)
      • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 12:12
        Potwierdzam obecność we Wtorek g. 19:00 :)

• teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 14:42
          ja tez będę :)
          • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 17:49
            a ja znow nie moge - ani we wtorek ani w czwartek
            szlag by to trafil #@$%@*8!!!!!
            niestety moja zona musi dzis w nocy wyjechac w sprawach sluzbowych i wroci
            dopiero w sobote wiec zostaje sam z oja pociecha, a ona jest troche za mala zeby
            z nami pograc...
            moze przyjde z wozkiem jak bedzie cieplo to zobacze chociaz czy trenowaliscie
            przez weekend :)
            • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 12:24
              alienxxx napisał:
              > moze przyjde z wozkiem jak bedzie cieplo to zobacze chociaz czy trenowaliscie
              > przez weekend :)

Ciepło jest tylko że kałuża na całym boisku... tkwi ;-)
              Więc chyba nie pogramy.
              • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:14
                w kaloszach bedzie troche niewygodnie ;))

Richo az tak źle?
                • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:29
                  teqilaa napisała:

> w kaloszach bedzie troche niewygodnie ;))

Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;)

> Richo az tak źle?

Trochę przygrzewa słoneczko. Zaraz zerknę. I fotkę nawet zrobię ;-)
                  • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:39
                    richo napisał:
                    Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;)

w końcu koszykówka dla dorosłych ;))

> Trochę przygrzewa słoneczko. Zaraz zerknę. I fotkę nawet zrobię ;-)

no nic, tak czy siak przytelepie sie ;)) zobaczymy.
                    • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:49
                      teqilaa napisała:

> richo napisał:
                      > Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;)
                      >
                      > w końcu koszykówka dla dorosłych ;))

Haaa! A nie mówiłem! :-)))

Dobrze wieje i przygrzewa, żeby już tylko nie padało to będzie dobrze ;)
                      A tu fotka:
                      nazca.com.pl/plac/gosir1.jpg
                      • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 16:18
                        Moja córka miała dziś usuwany ząb. Jak nie będzie jej bardzo bolało, to
                        oczywiście jestem. Jakbym wypadł, wyślę SMS............Michał
    • richo Chyba dziś nie porzucamy :( 10.05.07, 16:18
      Zbyt wiele
      • teqilaa Re: Chyba dziś nie porzucamy :( 10.05.07, 17:35
        dzisiaj chyba sobie odpuścimy, troche pada...;(
    • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 10:18
      Czy ktoś będzie w ten wtorek ?

Ja, jeśli pogoda dopisze, jestem chętny

• uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 13:31
        Ja raczej tak, może nawet z kolegą
        • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 19:24
          a ja znow do 20.00 w robocie
          w czwartek pewnie to samo

a zapowiada sie piekny, cieplutki wieczorek
          jeszcze tylko do konca maja i bede mial wtorki i czwartki wieczorami wolne -
          przynajmniej taka mam nadzieje
          dokonalem juz nawet zakupu pilki :)
          • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 20:38
            No, no, no! Niedługo będzie trudno o miejsce w pierwszym składzie :-)))
            • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 00:26
              zawsze moge donosic napoje i podawac reczniki :)
      • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 10:35
        Mi niestety coś wypadło - więc dzisiaj, tj. wtorek mnie nie będzie. Ale może we
        czwartek mi się uda wpaść.

Pozdrawiam

Daniel
        • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 11:52
          Ja dzisiaj tez bastuje, ledwo trzymam sie na nogach i ledwo patrze na oczy.
          • richo Ej! Nooo! 15.05.07, 13:00
            Bo alienxxx niepotrzebnie będzie tachał napoje i ręczniki ;-)
            • teqilaa Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:12
              nie dam sie namówić, ledwo siedze, w niedziele prawie życie straciłam.
              • richo Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:24
                To może przejmiesz fuchę, a alienxxx sobie pogra? :-)))
                • teqilaa Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 16:34
                  myśle że śpiąca opiekunka, to zła opiekunka ;)
            • torex Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:17
              Ja tam będę (ok. 19.30).
              Ale jak któryś na mnie krzyknie "Darek" to obiecuję, że do końca granie nie dam mu rzucić w stronę kosza
              ;-)
              Torek
              • richo Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:25
                Dorek, Dorek, Dorek!
                • torex Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:27
                  richo napisał:

> Dorek, Dorek, Dorek!
                  >

3 czapy masz załatwione!
                  • richo Ups! 15.05.07, 16:10
                    torex napisał:

> 3 czapy masz załatwione!

Chętnie, ale innym razem. Muszę pojechać dziś do Smo.
                    • uromastyx Re: Ups! 15.05.07, 16:24
                      To chyba dzisiaj gry nie ma...
                      • richo Re: Ups! 15.05.07, 22:45
                        Deszcz okazał się najlepszą wymówką ;)
                        • alienxxx Re: Ups! 16.05.07, 00:55
                          wypilem co mialem, wytarlem sie recznikami bo zmoklem i jakos toczy sie dalej...
                          • richo Re: Ups! 17.05.07, 16:15
                            alienxxx napisał:

> wypilem co mialem, wytarlem sie recznikami bo zmoklem i jakos toczy sie dalej..

Jakoś się nie toczy, znów nie pogramy :-(
                            • teqilaa Re: Ups! 17.05.07, 16:17
                              kurcze, znowu pada :(
                              skoro pograc nie możemy to może potrenujemy ale gardła? hehehehe
                              • richo Re: Ups! 17.05.07, 16:43
                                teqilaa napisała:

> kurcze, znowu pada :(
                                > skoro pograc nie możemy to może potrenujemy ale gardła? hehehehe

A Ty już zdrowa?!
                                • teqilaa Re: Ups! 17.05.07, 17:09
                                  a byłam chora? fakt nie czuje sie dzisiaj najlepiej, ale skąd możesz to
                                  wiedzieć?! ;)
                                  • alienxxx Re: Ups! 17.05.07, 20:44
                                    richo wie wszystko - nic sie przed nim nie ukryje :)))
                                    • richo Re: Ups! 18.05.07, 00:43
                                      :-)))
                                      Informacje dostaję z pierwszej ręki, od TW "Pięknooka" ;-)
                                      • teqilaa Re: Ups! 18.05.07, 11:27
                                        musze w takim razie tej TW dac odpowiednie instrukcje hahahaha

Alien mówisz że Richo wszędzie ma wtyki? ;)))
                                        • richo Re: Ups! 18.05.07, 19:34
                                          teqilaa napisała:

> musze w takim razie tej TW dac odpowiednie instrukcje

Jak to? Zajrzałaś do teczki?
                                          TW nie zna swego pseudonimu nawet ;)
                                          • teqilaa Re: Ups! 21.05.07, 15:58
                                            kontrwywiad działa! ;))
    • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 22.05.07, 17:36
      teqilaa napisała:

> Zapraszamy wszystkich chętnych :))

Coś nie wielu dziś chętnych. W taki upał to tylko woda, a zdaje się ma nieźle polać ;-)
      • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 08:51
        Hej gracie jutro (czwartek 24.05)? Jezeli tak to czy "Zapraszamy wszystkich
        chetnych :))" jeszcze obowiazuje :D
        • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 09:41
          ch0sen napisał:

> Hej gracie jutro (czwartek 24.05)? Jezeli tak to czy "Zapraszamy wszystkich
          > chetnych :))" jeszcze obowiazuje :D

Niedługo zaczniemy brać z łapanki ;)
          • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 11:30
            No chyba az tak zle to nie jest?
            To fajnie ze gracie. W takim razie zajrze w czwartek kolo 19
            • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 13:16
              Ja też tym razem spróbuję być.
              • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.05.07, 12:19
                Mnie dzisiaj nie ma, ale we wtorek, o ile coś nie wypadnie i nie będzie padało -
                będę.

Pozdrawiam
            • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 09:23
              Czwartek koło 19 to było wczoraj. Jakoś Cię nie było...
              • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 13:35
                Ja tam wczoraj bylem. Nawet udalo sie znalezc zawodnikow na maly meczyk 2-2.
                Jak na inauguracje sezonu bylo niezle
                • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 13:38
                  No, to byliśmy przy różnych koszach!
                  • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 14:15
                    najlepiej ustalmy że spotykamy się zawsze przy koszu w prawym górnym rogu
                    boiska :))
                    • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 10:55
                      Ja proponuję jakiś znak rozpoznawczy...powiedzmy czajnik bezprzewodowy w prawym
                      ręku - co wy NATO ?
                      • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:28
                        czerwona róza w zębach i Trybuna Ludu pod pachą ;D;D
                        • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:41
                          Moze zacznijmy od ustalenia faktow. Boisko GOSiR`u to to kolo basenu???
                          Jezeli tak to jak ja bylem to przy 2 koszach grali ojcowie z corkami i zonami,
                          na srodku ktos gral w badmintona, a naprzeciwko nas zebrala sie grupka mlodziezy
                          (bez obrazy - mlodszych ode mnie :D)
                          Chyba ze chodzi o inne boisko
                          BTW Bedzie ktos we wtorek ???
                          • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:48
                            ch0sen napisał:

> BTW Bedzie ktos we wtorek ???

Pewnie. Ojciec z córką. Albo i bez córki ;)
                          • lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:00
                            > Moze zacznijmy od ustalenia faktow. Boisko GOSiR`u to to kolo basenu???

Tak

> Jezeli tak to jak ja bylem to przy 2 koszach grali ojcowie z corkami i zonami,

Mnie nie było - ale zdaje się że opis może pasować do naszej grupy - było
                            napisane że każdy mile widziany - więc jak wszyscy to wszyscy, bez względu na
                            wiek - ale niech Cię pozory nie zmylą - Ci ojcowie z żonami i córkami potrafią
                            nieźle kozłować :)

> BTW Bedzie ktos we wtorek ???

Ja planuję być
                            • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:28
                              No ja nikogo nie dyskryminuje.
                              • teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:46
                                he he he he he he uromastyx czy chcesz czy nie mianowano Cie na mojego
                                męża ;))))

Wybrańcu drogi, jesli spodziewałes sie młodziezy to muszę Cie uświadomić że
                                mamy troche wiecej jak 18 lat, ale zapewniam czujemy sie conajwyżej na 16! ;)))
                                • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 14:45
                                  Mam nadzieje ze sie nie gniewacie za pomylkowe zeswatanie.
                                  Ja tam tez swoje 18 urodziny daawno temu obchodzilem.

Juz jestem uswiadomiony.
                                  • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 15:22
                                    Nie wiem, co moja żona na to. No i bigamia karana...

Poza tym ja też planuję być, więc chyba coś się zmontuje.
                                    • alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 15:26
                                      a mnie nie bedzie - znow moja zona wypuscila sie poza Warszawe i przed
                                      czwartkiem jej nie zobacze
                                      moze w czwartek jesli nic mi nie wypadnie

a ostatnio pograliscie 0,5 h i do domu?
                                      sily Was opuscily czy we dwojke nie gralo sie najlepiej?
                                      • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 17:00
                                        Zbraklo zawodnikow. Przynajmniej tak mi sie wydawalo, ale dzisiaj sie
                                        dowiedzialem ze bylem w bledzie :D
                                        • richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 17:07
                                          Trza było zagaić ;-)

Może zrobimy nowy wątek? Ten przelazł już na drugą stronę.
                                          • ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 29.05.07, 11:37
                                            No to zalozcie nowy watek. Ja jestem "nowy" i przed szereg wybiegac nie
                                            zamierzam. Co do kosza to postaram sie byc dzisiaj o 19. Moze uda mi sie
                                            zorganizowac jeszcze jedna osobe.
                                        • uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 30.05.07, 11:24
                                          No i coś słabo z obecnością...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka