teqilaa 23.04.07, 11:17 Zapraszamy wszystkich chętnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.04.07, 11:58 Ja mogę być ale lazy_dog wypadł w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.04.07, 16:32 przypominam!, choc pogoda jest kiepska :( Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.04.07, 22:34 Pogoda dopisała, frekwencja gorzej, ale krew się lała! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.04.07, 09:50 tak, mozna spokojnie koszykówke zaliczyć do krwawych sportów ;)) Richo Ty brutalu...;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 26.04.07, 20:50 Zbytnio się spóźniliśmy, czy i tak nikt nie przyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 26.04.07, 20:52 I rozumiem, że mamy przerwę długoweekendową do 8 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 27.04.07, 11:00 Ja byłam, ale że prosto z pracy dziecie odbierałam i zaje....e bolała mnie głowa więc sobie odpuściłam. ja 1 maja jak najbardziej jestem za, 3 nie moge bo grilluje :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 27.04.07, 23:34 moze jakis grill wspolny :) jesli chodzi o dlugi weekend to pewnie bede poza Piasecznem - ale nie wiem na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 28.04.07, 23:38 grill na boisku? ;) cos nam sie tylko pogoda psuje ;( byle nie padało. Ja 1 maja zajrze na boisko z piłką, tylko zapewne wczesniej niz o 19. Może 17? będzie ktos chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 09:19 1 maja (czyli jutro) prawdopodobnie będę mógł być - dla mnie bez różnicy czy o 19:00 czy 17:00 - dostosuję się. Ale na 100 % będę mógł potwierdzić dopiero jutro - możliwe że się przytrafi jakiś grill czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 12:29 jak sie jednak "czy coś" nie trafi zawsze po koszykówce mozna pojechac rowerami np na spaloną i ognisko zrobić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 30.04.07, 17:39 to jest mysl zobaczymy jaka bedzie jutro pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 13:41 To o której się umawiamy ? 17:00 ? 19:00 ? A co do ogniska to ja raczej niechętnie - pogoda jest słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 17:56 Nie było odpowiedzi, ale zaryzykowałem g. 17:00 - i niestety pusto...:( Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 21:04 ja też chce pograc !!! to męsko damski zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 22:03 zespol mieszany - kazdy moze sie dolaczyc zalety to mila atmosfera, sympatyczni ludzie, brak wpisowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 01.05.07, 22:00 lazy_dog >>> przepraszam ze nie dalem znac, ze mnie nie bedzie jakos zbyt dlugo zabawilem z moja corka ogladajac zwierzaki w ZOO i ani sie obejrzalem jak byla 19.00 w czwartek tez mnie raczej nie bedzie bo wyjezdzam do Modlina i pewnie nie zdaze wrocic o "normalnej" porze ale mam nadzieje, ze nie zniecheci to towarzystwa i bedziemy grac juz w nastepny wtorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 08:12 a czy dres obowiazkowy?czy mozna w dżINSACH?:)tylko jest problm bo ja nie wiem gdzie jest to boisko??? wiem gdzie jst wejscie do gosiru- może ktos umówi sie tam ze mną???18.50???będzie jakas kobitaka żeby było mi raźniej? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 11:37 Jeśli chodzi o mnie to możesz grać nawet na obcasach - ja się kieruję własną wygodą i gram w sportowym stroju ale jeżeli wolisz w jeansach - nie widzę problemu :) Jeżeli wiesz gdzie jest GOSIR to trudno nie znaleźć boiska - napewno sobie poradzisz - jest tuż obok budynku :) Ja moge być we czwartek na 19:00 - czy będzie jakaś kobitka to nie wiem, może tequilla, ale to ona musi się wypowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:17 lazy_dog napisał: > Ja moge być we czwartek na 19:00 - czy będzie jakaś kobitka to nie wiem, może > tequilla, ale to ona musi się wypowiedzieć. sie wypowiadam :), bede ale dopiero 8 maja, w czwartek bede "zdobywac Berlin" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 11:54 z checia umowilbym sie z Toba ale zona czyta czasami to forum :) a tak powaznie to lazy-dog ma racje - boisko przylega do budynku GOSiRu - jest dokladnie tam gdzie zjezdzalnia basenu wylamuje sie z bryly budynku do nastepnego razu - mam nadzieje ze bedziesz i zapal nie skonczy sie na kilku wpisach na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 12:09 a gdzie jest dokładnie wejście na to boisko?ile was było ostatnim razem? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 12:32 kumkumre napisała: > a gdzie jest dokładnie wejście na to boisko?ile was było ostatnim razem? Po lewej, od wschodu od gosiru, a było nas dwoje ;-) BTW. Fajny nick. Ma jakąś historię? Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:21 he he, ale ja dzisiaj bystra jestem!:))) A z czym Ci sie kojaży ten nic? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 14:44 kumkumre napisała: > A z czym Ci sie kojaży ten nic? Ostra i apetyczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 15:08 he, he, dobre :))) a tak powaznie to z ulubionej piosenki mojej córy... Ps. A ostra tez czasami jestem hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 09.05.07, 10:55 kumkumre napisała: > a czy dres obowiazkowy?czy mozna w dżINSACH?:) No i nie było Cię w dżinsach. > będzie jakas kobitaka żeby było mi raźniej? A nawet równowaga była ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:15 alienxxx napisał: > w czwartek tez mnie raczej nie bedzie bo wyjezdzam do Modlina i pewnie nie zdaz > e > wrocic o "normalnej" porze mnie nie bedzie w czwartek z dokładnie tych samych powodów, moi przyjeciele biora udział w rekonstrukcji! :) Ty tez na rekonstrukcje jedziesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 14:02 wlasnie tak - tylko ja w roli widza (takiego z ulicy :) ) teqilaa --> nie bylem nigdy na takiej rekonstrukcji w Modlinie - napisz jak to wyglada jest tlum ludzi czy da sie przezyc? halas jest duzy? - zastanawiam sie czy moge jechac z moja 1,5 roczna pociecha - nie chcialbym jej za bardzo przestaraszyc... trzeba byc duzo wczesniej? gdzie najlepiej sie kierowac? - teren jest dosc rozlegly gdzie najlepiej rozstawic sie ze sprzetem? - chce porobic troche fotek napisz cos co mogloby pomoc w rozeznaniu w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 16:01 Ja tez w roli widza będe, miałam za cywila robić ale ze pracuje dzisiaj to niestety wystapie ale tylko jako jeden z gapiów. :) Na modlinie na rekonstrukcji bede pierwszy raz, wiec za wiele Ci nie pomogę. Nie mam pojęcia jak to tam logistycznie bedzie wyglądało. Jesli chodzi o sam pokaz to na pewno beda jakies kontrolowane wybuchy, będa strzelac z karabinów...to chyba jedyne co moze wystraszyć takiego malucha. Całe rodziny przychodzą na takie imprezy, tak wiec bezpieczeństwo jest zapewnione. Może gdzies tam zobaczymy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 13:13 lazy_dog napisał: > Nie było odpowiedzi, ale zaryzykowałem g. 17:00 - i niestety pusto...:( przepraszam, ale miałam nieplanowaną wizytę i wypadło mi ze łba żeby smsa wysłać;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lamia34 Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 02.05.07, 16:25 Niedługo dołączy do was mój syn - narazie jako widz (ma złamaną stopę i zasuwa o kulach).Może nawet w ten czwartek jeśli pogoda dopisze :).Ja ewentualnie tylko popatrzę przy okazji wyprowadzania psiaka :D - nie jestem typem sportowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 03.05.07, 14:36 Jak na razie na dzisiaj jest chętne 2 osoby więc chyba nie ma sensu. Ja w każdym razie pass Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumre Re: KOSZYKÓWKA czw. g.19, boisko GOSiR! 03.05.07, 18:45 no niestety tez nie przyjadę-moja córa dostała temperatury i muszę z nia zostać.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 06.05.07, 18:26 Trochę mnie nie było (tydzień nad polskim morzem), ale jak pogoda pozwoli, to we wtorek mógłbym być. Czwartek odpada - wyjazd służbowy. Pozdrawiam...Michał Odpowiedz Link Zgłoś
dom_maklerski Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 06.05.07, 23:34 w ten wtorek wpadne zobaczyc czy umiecie kozlowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 01:32 ale to nie konkurs tylko zabawa, zapraszamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 01:58 tez nie mozesz spac? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 02:40 alienxxx napisał: > tez nie mozesz spac? A ktoś obok narzeka na brak nocnego życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 14:41 w zasadzie mozna otworzyc knajpe internetową ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 12:03 dom_maklerski napisała: > w ten wtorek wpadne zobaczyc czy umiecie kozlowac ;) Wpadnij, zobaczymy czy potrafisz ocenić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 12:12 Potwierdzam obecność we Wtorek g. 19:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 14:42 ja tez będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 07.05.07, 17:49 a ja znow nie moge - ani we wtorek ani w czwartek szlag by to trafil #@$%@*8!!!!! niestety moja zona musi dzis w nocy wyjechac w sprawach sluzbowych i wroci dopiero w sobote wiec zostaje sam z oja pociecha, a ona jest troche za mala zeby z nami pograc... moze przyjde z wozkiem jak bedzie cieplo to zobacze chociaz czy trenowaliscie przez weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 12:24 alienxxx napisał: > moze przyjde z wozkiem jak bedzie cieplo to zobacze chociaz czy trenowaliscie > przez weekend :) Ciepło jest tylko że kałuża na całym boisku... tkwi ;-) Więc chyba nie pogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:14 w kaloszach bedzie troche niewygodnie ;)) Richo az tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:29 teqilaa napisała: > w kaloszach bedzie troche niewygodnie ;)) Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;) > Richo az tak źle? Trochę przygrzewa słoneczko. Zaraz zerknę. I fotkę nawet zrobię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:39 richo napisał: Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;) w końcu koszykówka dla dorosłych ;)) > Trochę przygrzewa słoneczko. Zaraz zerknę. I fotkę nawet zrobię ;-) no nic, tak czy siak przytelepie sie ;)) zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 15:49 teqilaa napisała: > richo napisał: > Żeby nam nie wyszedł konkurs mokrych podkoszulek ;) > > w końcu koszykówka dla dorosłych ;)) Haaa! A nie mówiłem! :-))) Dobrze wieje i przygrzewa, żeby już tylko nie padało to będzie dobrze ;) A tu fotka: nazca.com.pl/plac/gosir1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 08.05.07, 16:18 Moja córka miała dziś usuwany ząb. Jak nie będzie jej bardzo bolało, to oczywiście jestem. Jakbym wypadł, wyślę SMS............Michał Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Chyba dziś nie porzucamy :( 10.05.07, 17:35 dzisiaj chyba sobie odpuścimy, troche pada...;( Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 10:18 Czy ktoś będzie w ten wtorek ? Ja, jeśli pogoda dopisze, jestem chętny Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 13:31 Ja raczej tak, może nawet z kolegą Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 19:24 a ja znow do 20.00 w robocie w czwartek pewnie to samo a zapowiada sie piekny, cieplutki wieczorek jeszcze tylko do konca maja i bede mial wtorki i czwartki wieczorami wolne - przynajmniej taka mam nadzieje dokonalem juz nawet zakupu pilki :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 14.05.07, 20:38 No, no, no! Niedługo będzie trudno o miejsce w pierwszym składzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 00:26 zawsze moge donosic napoje i podawac reczniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 10:35 Mi niestety coś wypadło - więc dzisiaj, tj. wtorek mnie nie będzie. Ale może we czwartek mi się uda wpaść. Pozdrawiam Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 15.05.07, 11:52 Ja dzisiaj tez bastuje, ledwo trzymam sie na nogach i ledwo patrze na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Ej! Nooo! 15.05.07, 13:00 Bo alienxxx niepotrzebnie będzie tachał napoje i ręczniki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:12 nie dam sie namówić, ledwo siedze, w niedziele prawie życie straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:24 To może przejmiesz fuchę, a alienxxx sobie pogra? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 16:34 myśle że śpiąca opiekunka, to zła opiekunka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:17 Ja tam będę (ok. 19.30). Ale jak któryś na mnie krzyknie "Darek" to obiecuję, że do końca granie nie dam mu rzucić w stronę kosza ;-) Torek Odpowiedz Link Zgłoś
torex Re: Ej! Nooo! 15.05.07, 14:27 richo napisał: > Dorek, Dorek, Dorek! > 3 czapy masz załatwione! Odpowiedz Link Zgłoś
richo Ups! 15.05.07, 16:10 torex napisał: > 3 czapy masz załatwione! Chętnie, ale innym razem. Muszę pojechać dziś do Smo. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Ups! 16.05.07, 00:55 wypilem co mialem, wytarlem sie recznikami bo zmoklem i jakos toczy sie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ups! 17.05.07, 16:15 alienxxx napisał: > wypilem co mialem, wytarlem sie recznikami bo zmoklem i jakos toczy sie dalej.. Jakoś się nie toczy, znów nie pogramy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ups! 17.05.07, 16:17 kurcze, znowu pada :( skoro pograc nie możemy to może potrenujemy ale gardła? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ups! 17.05.07, 16:43 teqilaa napisała: > kurcze, znowu pada :( > skoro pograc nie możemy to może potrenujemy ale gardła? hehehehe A Ty już zdrowa?! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ups! 17.05.07, 17:09 a byłam chora? fakt nie czuje sie dzisiaj najlepiej, ale skąd możesz to wiedzieć?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Ups! 17.05.07, 20:44 richo wie wszystko - nic sie przed nim nie ukryje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ups! 18.05.07, 00:43 :-))) Informacje dostaję z pierwszej ręki, od TW "Pięknooka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Ups! 18.05.07, 11:27 musze w takim razie tej TW dac odpowiednie instrukcje hahahaha Alien mówisz że Richo wszędzie ma wtyki? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ups! 18.05.07, 19:34 teqilaa napisała: > musze w takim razie tej TW dac odpowiednie instrukcje Jak to? Zajrzałaś do teczki? TW nie zna swego pseudonimu nawet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 22.05.07, 17:36 teqilaa napisała: > Zapraszamy wszystkich chętnych :)) Coś nie wielu dziś chętnych. W taki upał to tylko woda, a zdaje się ma nieźle polać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 08:51 Hej gracie jutro (czwartek 24.05)? Jezeli tak to czy "Zapraszamy wszystkich chetnych :))" jeszcze obowiazuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 09:41 ch0sen napisał: > Hej gracie jutro (czwartek 24.05)? Jezeli tak to czy "Zapraszamy wszystkich > chetnych :))" jeszcze obowiazuje :D Niedługo zaczniemy brać z łapanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 11:30 No chyba az tak zle to nie jest? To fajnie ze gracie. W takim razie zajrze w czwartek kolo 19 Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 23.05.07, 13:16 Ja też tym razem spróbuję być. Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 24.05.07, 12:19 Mnie dzisiaj nie ma, ale we wtorek, o ile coś nie wypadnie i nie będzie padało - będę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 09:23 Czwartek koło 19 to było wczoraj. Jakoś Cię nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 13:35 Ja tam wczoraj bylem. Nawet udalo sie znalezc zawodnikow na maly meczyk 2-2. Jak na inauguracje sezonu bylo niezle Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 13:38 No, to byliśmy przy różnych koszach! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 25.05.07, 14:15 najlepiej ustalmy że spotykamy się zawsze przy koszu w prawym górnym rogu boiska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 10:55 Ja proponuję jakiś znak rozpoznawczy...powiedzmy czajnik bezprzewodowy w prawym ręku - co wy NATO ? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:28 czerwona róza w zębach i Trybuna Ludu pod pachą ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:41 Moze zacznijmy od ustalenia faktow. Boisko GOSiR`u to to kolo basenu??? Jezeli tak to jak ja bylem to przy 2 koszach grali ojcowie z corkami i zonami, na srodku ktos gral w badmintona, a naprzeciwko nas zebrala sie grupka mlodziezy (bez obrazy - mlodszych ode mnie :D) Chyba ze chodzi o inne boisko BTW Bedzie ktos we wtorek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 11:48 ch0sen napisał: > BTW Bedzie ktos we wtorek ??? Pewnie. Ojciec z córką. Albo i bez córki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:00 > Moze zacznijmy od ustalenia faktow. Boisko GOSiR`u to to kolo basenu??? Tak > Jezeli tak to jak ja bylem to przy 2 koszach grali ojcowie z corkami i zonami, Mnie nie było - ale zdaje się że opis może pasować do naszej grupy - było napisane że każdy mile widziany - więc jak wszyscy to wszyscy, bez względu na wiek - ale niech Cię pozory nie zmylą - Ci ojcowie z żonami i córkami potrafią nieźle kozłować :) > BTW Bedzie ktos we wtorek ??? Ja planuję być Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:28 No ja nikogo nie dyskryminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 13:46 he he he he he he uromastyx czy chcesz czy nie mianowano Cie na mojego męża ;)))) Wybrańcu drogi, jesli spodziewałes sie młodziezy to muszę Cie uświadomić że mamy troche wiecej jak 18 lat, ale zapewniam czujemy sie conajwyżej na 16! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 14:45 Mam nadzieje ze sie nie gniewacie za pomylkowe zeswatanie. Ja tam tez swoje 18 urodziny daawno temu obchodzilem. Juz jestem uswiadomiony. Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 15:22 Nie wiem, co moja żona na to. No i bigamia karana... Poza tym ja też planuję być, więc chyba coś się zmontuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 15:26 a mnie nie bedzie - znow moja zona wypuscila sie poza Warszawe i przed czwartkiem jej nie zobacze moze w czwartek jesli nic mi nie wypadnie a ostatnio pograliscie 0,5 h i do domu? sily Was opuscily czy we dwojke nie gralo sie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 17:00 Zbraklo zawodnikow. Przynajmniej tak mi sie wydawalo, ale dzisiaj sie dowiedzialem ze bylem w bledzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 28.05.07, 17:07 Trza było zagaić ;-) Może zrobimy nowy wątek? Ten przelazł już na drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 29.05.07, 11:37 No to zalozcie nowy watek. Ja jestem "nowy" i przed szereg wybiegac nie zamierzam. Co do kosza to postaram sie byc dzisiaj o 19. Moze uda mi sie zorganizowac jeszcze jedna osobe. Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: KOSZYKÓWKA wt. i czw. g.19, boisko GOSiR! 30.05.07, 11:24 No i coś słabo z obecnością... Odpowiedz Link Zgłoś