wwwa 06.06.07, 12:51 moze tutaj znajde informacje dlaczego nie dziala forum mieszkacow metropolis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atat54 Re: forum mieszkancow metropolis 06.06.07, 13:48 juz wczoraj wieczorem był ten problem :( ale chyba ktoś się tym zajmuje bo wczoraj był inny komunikat a dzisiaj inny. ZADZIAŁA :) Odpowiedz Link Zgłoś
kciborek Re: forum mieszkancow metropolis 06.06.07, 14:12 Ja tez próbowałam odwiedzić forum...i niestety nie mogłam. Mam nadzieje, że to tylko chwilowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciamajda11 Re: forum mieszkancow metropolis 06.06.07, 22:56 co to się stało, że zostało zamknięte forum METROPOLIS???? Odpowiedz Link Zgłoś
ciamajda11 Re: forum mieszkancow metropolis 06.06.07, 23:09 zostalo otwarte nowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
kciborek Re: forum mieszkancow metropolis 11.06.07, 13:08 zostałe utworzone nowe forum? a czy ktos moze podac mi nowy adres tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
atat54 Re: forum mieszkancow metropolis 11.06.07, 14:10 www.cppiaseczno.fora.pl/ proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ligol02 Re: forum mieszkancow metropolis 12.06.07, 08:43 A jeśli wolno zapytać kto jest założycielem nowego forum?? bo z tego co pamiętam to na poprzednim forum był Moderator....Ja bym był ostrożny bo nie wiadomo, kto i tak naprawdę po co założył tak szybciuto założóne nowe forum, zwłaszcza, ze wśród wypowiedzi na tym forum nie ma ŻADNEGO znanego mi nicka. Założe się że moderator ma kontakt z Adminem forum i najlepiej jego zapytać co pyło przyczyną zawieszenia działalności forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ciamajda11 Re: forum mieszkancow metropolis 14.06.07, 17:49 Deweloper znał osoby zarejestrowane na tamtym forum, forum nie wiadomo dlaczego zostało zamknięte, na internrcie pojawiają się wypowiedzi, że deweloper straszył administratora, że rozwiąże z nim umowę przedwstępną, może to jest powód, że ludzie teraz rejestrują się pod innym nickem. Najlepsze by było, żeby sytuacja pomiędzy deweloperem a mieszkańcami Metropolisu wyjaśniła się i tamto forum powinno zostać otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
keramb2 Re: forum mieszkancow metropolis 14.06.07, 20:35 Przepraszam za naiwne byc może pytanie. Co to za dziwadło to forum mieszkancow metropolis ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: forum mieszkancow metropolis 14.06.07, 22:20 ciamajda11 napisała: > w internrcie pojawiają się wypowiedzi, że deweloper > straszył administratora, że rozwiąże z nim umowę przedwstępną Nie ma to jak CENZURA w internecie! Jeżeli ktoś ma ciekawostki o tym "Deweloperze", który za wszelką cenę chce zapanować nad internetem, to proszę o informację i z chęcią opiszę to w swoim serwisie, którego nikt nie cenzuruje i każdy z Was może go współtworzyć wysyłając do mnie ciekawe informacje, które mogą zainteresować mieszkańców naszego regionu. Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
metrok Re: forum mieszkancow metropolis 15.06.07, 19:37 Marcinie mój kolega kupił mieszkanie w central parku, po doświadczeniach mieszkańców w Metropolisie boji się napisać cokolwiek, ja osobiście nie wiem o co się kłócą mieszkańcy metropolisu z deweloperem ale wydaje mi się, że internet powinien służyć między innymi do wymiany informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: forum mieszkancow metropolis 15.06.07, 21:00 metrok napisała: > Marcinie mój kolega kupił mieszkanie w central parku, po doświadczeniach > mieszkańców w Metropolisie boji się napisać cokolwiek Domyślam się, że deweloper może ich zastraszać. Zamknięcie forum, o którym mowa w tym poście również daje wszystkim sporo do myślenia. Niech mieszkańcy Metropolis napiszą do mnie maila, co tam się dzieje i sam opiszę tą sprawę na podstawie przesłanych maili. W informacji nie będzie podawanych nazwisk. Wszystko pozostanie anonimowo. Warto, żeby mieszkańcy naszego regionu poznali prawdę o praktykach dewelopera. info[at]powiat-piaseczynski.info - [at] zamień na @ Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
kolorador Re: forum mieszkancow metropolis 16.06.07, 00:56 Odnosze wrażenie, że mieszkańcy Metropolisu tak chętnie sie ta wiedzą nie podzielą w obawie o spadek "prestiżu" ich budynku. Czytając wcześniej ich otwarte fora miałem wrażenie, że chcą się z tymi problemami schować i załatwić sprawę bez rozgłosu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwojtecki Re: forum mieszkancow metropolis 16.06.07, 10:22 Proszę Państwa, nie ma żadnych problemów w budynku Metropolis jeżeli takowe było to związany wyłącznie z normalnymi problemami w czasie zasiedlania budynku, prac wykończeniowych klientów lub zakończeniem prac cześci wspólnych. Część klientów kupiła swoje pierwsze mieszkanie, kilku musiało powalczyć dla samej walki szukając tak zwanej dziury w całym ale są też tacy, którzy nie mając zajęcia piszą nieprawde dla własnej satysfakcji. " W KAŻDYM BUDYNKU ZNAJDZIE SIĘ PIENIACZ KLATKOWY". Na forum piekut klienci i to Ci którym najwięcej pomogłem próbowali zrobić sobie ze mnie chłopca do bicia, ktoś przesłał mi info o ukrytej komnacie i tekst tego forum, ja przedrukowałem go na otwarte forum i admin, który był również jednym z uczestników ukrytej komnaty w porę ocząsnął się i zamknął całkowicie forum. Nie wszystkim musi podobać się Metropolis, nie wszyscy muszą być przychylni developerowi ale nazywanie własnego budynku Piekut Development laksigen lub Piekut Development OSRAM to swiadczy o tym jak ma wyglądać ich własne podwurko. Na dzień dzisiejszy dostałem tylko jedno pismo w sprawie usterki i ją usunąłem, poza nim są tylko pyskówki na forum i jeszcze jedno, nikogo nie szantażuje i nie rozwiązałem z nikim umowy poza jednym klientem, który nie zapłacił za mieszkanie. Pozdrawiam Marcin Wojtecki Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: forum mieszkancow metropolis 16.06.07, 13:31 Nie wiem jak to jest na Waszym podwórku (mieszkam na innym), ale patrząc z boku na budownictwo Piekut, to wygląda zdecydowanie lepiej niż Multi Hekk ;) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
metrok Re: forum mieszkancow metropolis 16.06.07, 18:10 Bez przesady, nie można porównywać budynków Piekuta do Multi- Hekku, to nie jest ta sama kategoria, Metropolis wygląda bardzo ładnie, może są tam jakieś wewnętrzne niedoskonałości ale..... gdzie ich nie ma. Problemy w Metropolisie na pewno szybko się wyjaśnią i sytuacja wróci do normy. Nie wierzę żeby taka firma jak Piekut pozwoliła sobie na zszarganie opinii, przeciez mają przed sobą nowe inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: forum mieszkancow metropolis 16.06.07, 20:11 Życzę powodzenia w wyjaśnieniu wszelkich sporów. Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiaseczna Re: forum mieszkancow metropolis 18.10.07, 22:28 Acha i jeszcze w kwestii "podwurka" Pana Wojteckiego. Jaka ortografia taki poziom usług...Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
metrok Re: forum mieszkancow metropolis 29.06.07, 21:44 Niektórzy z mieszkańców nie wytrzymali, już wywiesili ogłoszenia w swoich oknach o sprzedaży mieszkania........... widocznie nie chcą czekać aż sytuacja będzie gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lozil Re: forum mieszkancow metropolis 29.06.07, 22:11 A co to jest forum metropolis? Odpowiedz Link Zgłoś
metrok Re: forum mieszkancow metropolis 18.10.07, 21:05 Proszę wszystkich mieszkańców Metropolisu piszcie o tym czego doświadczyliście z tym deweloperem, będzie to ostrzeżeniem dla tych, którzy zamierzają kupić u nich mieszkanie a wskazówką dla tych którzy już kupili u nich mieszkania, mam na myśli ludzi z CP. Chcemy być bogatsi o Wasze doświadczenia, informacje jakie do nas docierają są łagodnie mówiąc.... przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiaseczna Re: forum mieszkancow metropolis 18.10.07, 22:20 Polecam lekturę tych linków: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=70387907 forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?p=5877 Myślę, że to powinno przybliżyć problemy mieszkańców Metropolisu z developerem i firmą, która do niedawna zarządzała ich blokiem. Wesoło to nie wygląda. O tym nawet w poniedziałkowym SuperExpresie było a nawet w Antyradiu. Jednym słowem totalna masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
rowaj62 Re: forum mieszkancow metropolis 19.10.07, 07:52 Uważam, że wszyscy normalni ludzie powinni mówić i pisać prawdę. Bo słowo masakra - to bardzo krwawe starcie zbrojne, lub rzeź ludności cywilnej połączone z okrucieństwem i znęcaniem się; krwawa rzeź. Uważam, że użycie tego słowa jest niepotrzebne. jest duży konflikt między mieszkańcami bloku / bo to jest blok mieszkalno-użytkowy/ a z tym niestety wiążą się zawsze problemy. Zgrupowanie pewnej / dużej/ liczby osobowości na niewielkim terenie grozi zawsze konfliktami - o miejsce parkingowe, o głośne drzwi, o wylewanie wody ze skrzynek balkonowych, zamiatanie balkonów, kwiatki na balkonie a nawet numer na drzwiach. No a media - dla nich najlpiej duży i ostry konflikt. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelpiaseczna Re: forum mieszkancow metropolis 19.10.07, 10:24 Nie wiem czy czepianie się słówek odsunie uwagę od problemu jaki mają mieszkańcy Metropolisu. A problem jest i nie da się tego ukryć. Zastanawiam się czy ktokolwiek chciałby być karany w bezprawny sposób za to, że walczy o swoje prawa do spokojnego i godnego mieszkania w swoim M. Odpowiedz Link Zgłoś