kod05500 Re: Dzień dobry forum... 13.09.08, 16:40 Witam forum piaseczyńskie. Od niedawna jestem mieszkańcem tego miasta. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Dzień dobry forum... 23.09.08, 07:05 Dzień doberek Wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dzień dobry forum... 23.09.08, 15:48 pminnesota napisał: > Dzień doberek Wszystkim :))) O proszę! Przemas się odezwał. Kiedy wracasz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Dzień dobry forum... 06.12.08, 12:12 Dzień dobry w Mikołajki :) Miłego dnia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Życzenia Noworoczne 31.12.08, 14:30 Spełnienia marzeń i wielu pięknych wrażeń w Nowym Roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koramina Re: Dzień dobry forum... 18.03.09, 15:19 Jako, że hm.. nowa tu jestem to kulturalnie przywitać się przypełzłam. Zatem witam się:) Jak się już zdecyduję przeprowadzić to zapewne zawitam na stałe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Dzień dobry forum... 19.03.09, 13:07 Dżem dobry. Jak już siem sporowadzisz na dobre to zachęcamy do zmaterializowania się na którymś ze spotkań forumowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koramina Re: Dzień dobry forum... 19.03.09, 14:36 Dobry dżem nie jest zły, choć wolę powidła;) Jasna sprawa, że się zmaterializuję:) Tylko muszę dokładnie przemyśleć wszystkie za i przeciw przeprowadzki. Ale tak serio, dla ludzi też warto:D Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Dzień dobry forum... 19.03.09, 14:48 A po co się zastanawiać? Tu i teraz a potem jakoś to będzie. > Ale tak serio, dla ludzi też warto:D Przede wszystkim dla ludzi. A tych w Piasecznie nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Dzień dobry forum... 04.05.09, 22:40 richo napisał: > Dzis ma byc dobry ;) > Dziś był dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_wifi Re: Dzień dobry forum... 19.05.09, 23:37 Szacuneczek i pozdrooofka dla wszystkich forumowiczów. Jak komuś net szarpnie nerwa i doprowadzi do desperacji to spróbuję pomóc... Nawet zdalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
migotaka Re: Dzień dobry forum... 15.06.09, 01:50 Witam serdecznie Niedawno odkryłam to forum, a jestem mieszkanką od dobrych kilku lat. Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Dzień dobry forum... 18.06.09, 12:06 migotaka napisała: > Niedawno odkryłam to forum, a jestem mieszkanką od dobrych kilku > lat. Pozdrawiam serdecznie... Na tym forum to jedynie MARUDY siedzą, którym wszystko się nie podoba w Piasecznie i okolicach, a nadal tutaj mieszkają. Ludzie więcej optymizmu i radości z życia Wam życzę. Wolę inne fora związane z Piasecznem, gdzie można porozmawiać z optymistami oraz ludźmi chętnymi do spotkań w piaseczyńskich lokalach oraz w plenerze. Miłego dnia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
migotaka Re: Dzień dobry forum... 07.07.09, 03:14 marcin-borkowski napisał: > migotaka napisała: > > Niedawno odkryłam to forum, a jestem mieszkanką od dobrych kilku > > lat. Pozdrawiam serdecznie... > > Na tym forum to jedynie MARUDY siedzą, którym wszystko się nie podoba w > Piasecznie i okolicach, a nadal tutaj mieszkają. Ludzie więcej optymizmu i > radości z życia Wam życzę. Wolę inne fora związane z Piasecznem, gdzie można > porozmawiać z optymistami oraz ludźmi chętnymi do spotkań w piaseczyńskich > lokalach oraz w plenerze. > > > Miłego dnia > Sądziłam, że poznam tu młych ludzi, a wpięta zostałam do jednego worka:( Zmykam gdzieponoć weselej:) Nie kaźdy Odpowiedz Link Zgłoś
necior_4f Re: Dzień dobry forum... 04.08.09, 11:28 A no witam :) Zaglądam tu czasem ale dopiero dziś jakoś się zebrałem na rejestrację. a teraz konkretniej ;) ... DZIEŃ DOBRY :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyszka16 portal mieszkańców. 12.09.09, 08:29 pisaninka + ogłoszenia. warszawa.gumtree.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś