Dodaj do ulubionych

Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwadratu!

27.07.07, 15:14
Wydawało mi się że Tarchalski i Słowik nie współpracują z Panem Burmistrzem
Zalewskim. Jak widać "oficjalnie" się zwalczają a razem po cichu "działają".

Dziś w Kurierze Południowym jest duze ogłoszenie, ze RAZEM ZAŁATWIALI asfalt
na jakieś drogi i im dziękują.

Jaka ta polityka jest obłudna. Pewnie Lepper prywatnie przyjaźni się z
Kaczorami?
Obserwuj wątek
    • lazy_dog Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 27.07.07, 15:47
      No i co w tym złego ?
      Jeżeli mimo to że się zwalczają razem zrobili coś dobrego to chwała im za to.
      Nie znam tematu ale podejżewam że jeżeli "załatwili" jakiś tam asfalt to chyba
      dobrze, nie ?
      U nas to nikomu nie można dogodzić - jak się kłucą i przez to nic się nie dzieje
      to źle - dogadali się i coś zrobili - jeszcze gorzej.
      • kradam Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 27.07.07, 17:00
        Tak mi się właśnie przypomniała pewne wątpliwość... Nie wiecie czy na odcinku
        metra Kabaty-Auchan będzie obowiązywać ten sam bilet co w Warszawie?
        :-D
        • marcin-borkowski Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 27.07.07, 17:59
          kradam napisał:
          > Nie wiecie czy na odcinku metra Kabaty-Auchan będzie obowiązywać
          > ten sam bilet co w Warszawie?

Metro do Piaseczna! :)) Ależ mnie rozbawiłeś tym pytaniem i poprawiłeś humor po
          ciężkim dniu w pracy. Dzięki!

Pozdrawiam
          Martin
          • e-milia44 Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 28.07.07, 23:42
            :DDD
        • e-milia44 Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 28.07.07, 23:47
          Widziałam to w kurierze, ale tez mnie to rozbawiło, nawet miałam skana wrzucić,
          ale juz mi się nie chce... ;)
          Ale to chyba nie za ten destruct dziękują, co? ;)
        • owrank Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 13:17
          nie, no raczej będzie podmiejski :)
    • marcin-borkowski Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 29.07.07, 20:28
      Oczywiście każdy może wyrazić swoją opinię na temat zaangażowania radnych,
      jednak dlaczego oczerniać radnych za to, że zrobili coś wspólnie pomimo różnych
      poglądów politycznych itp.??? Musimy się cieszyć, że pomimo różnic potrafią się
      zintegrować i wspólnie zrobić coś dla dobra mieszkańców. Chyba o to chodzi w
      pracy radnych? Czy samorząd musi brać przykład z tego co dzieje się w
      parlamencie? W samorządzie powinno być mniej polityki... Wznieście się radni
      ponad swoje poglądy polityczne i róbcie coś wspólnie dla mieszkańców i gmin.

Pozdrawiam
      Martin
      • e-milia44 Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 29.07.07, 22:00
        Idea niby słuszna...
        • jacekglm Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 29.07.07, 22:19
          e-milia44 napisała:

> Idea niby słuszna...

a cel jest tylko jeden i został w tym przypadku osiągnięty.

pan Amor25 to kolejny profil pana S. a ten post ma tylko za zadanie aby ludzie wymieniali jego nazwisko
          "nie ważne jak,ważne żeby mówili"
          • marcin-borkowski Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 29.07.07, 22:40
            jacekglm napisał:
            > pan Amor25 to kolejny profil pana S. a ten post ma tylko za zadanie aby ludzie
            > wymieniali jego nazwisko "nie ważne jak,ważne żeby mówili"

Czyżby Radny S. byłby tak zdesperowany, żeby w taki sposób promować swoją osobę? :)

Pozdrawiam
            Martin
          • lazy_dog Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 09:44
            > a cel jest tylko jeden i został w tym przypadku osiągnięty.
            >
            > pan Amor25 to kolejny profil pana S. a ten post ma tylko za zadanie aby ludzie
            > wymieniali jego nazwisko
            > "nie ważne jak,ważne żeby mówili"
            >

Chyba coś w tym jest - post o podobnej treści ktoś wrzucił również na grono.net
            i tam również są podejżenia że to Mariusz Metro Słowik :)
            Autor na gronie jest bardzo tajemniczy...nie ma żadnych znajomych, żadnej fotki
            itp. - jeżeli ktoś nie widział nigdy grona to przybliżę - na gronie trudno być
            do końca anonimowym, prawie wszyscy mają fotki, znajomych którzy mają fotki,
            uzupełnione profile itp. - więc jeżeli pojawia się człowiek z kosmosu, bez
            znajomych, bez informacji w profilu to bardzo to zalatuje małym obrzydliwym
            prowokatorkiem :)

• jacekglm Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 12:09
              lazy_dog napisał:
              > Chyba coś w tym jest - post o podobnej treści ktoś wrzucił również na grono.net
              > i tam również są podejżenia że to Mariusz Metro Słowik :)

no ale dowodów nie ma :)

> Autor na gronie jest bardzo tajemniczy...nie ma żadnych znajomych, żadnej fotki

no nie do końca...ma tam jakieś zdjęcie.
              > itp. - jeżeli ktoś nie widział nigdy grona to przybliżę - na gronie trudno być
              > do końca anonimowym, prawie wszyscy mają fotki, znajomych którzy mają fotki,
              > uzupełnione profile itp. - więc jeżeli pojawia się człowiek z kosmosu, bez
              > znajomych, bez informacji w profilu to bardzo to zalatuje małym obrzydliwym
              > prowokatorkiem :)

posty tego człowieka pojawiają się zawsze wtedy kiedy "pewna gazeta" napisze coś o naszym Sekretarzu i zazwyczaj dotyczą jego osoby:)
              na codzień kolega Jędruś niestety nie bierze udziału w dyskusjach-być może za wysoki poziom dla niego:D
              Teraz to i tak jest lajcik.Przed wyborami były takie trzy profile ghosty-niestety dwa zostały zablokowane przez adminów po tym jak wielokrotnie złamały regulamin(głównie chodziło o spam-ten sam temat pojawiał się na wszystkich okolicznych gronach tematycznych których administratorem był oczywiście "Sekretarz" i każdy niewłaściwy komentarz skutkował banem-taka ichniejsza wolność słowa...)
              No ale przynajmniej wesoło było:0

tak z ciekawości spytam-pod jakim nickiem kolega Lazy działasz na gronie;>
              ja żem jest Jacenty ;]
              • marcin-borkowski Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 13:58
                jacekglm napisał:
                > no nie do końca...ma tam jakieś zdjęcie.

User "andrzej" na grono.net ma tylko jedno malutkie zdjęcie czerwonej flaszki,
                której nie mogę zidentyfikować... Chociaż wygląda jak winko Carlo Rossi. :)

Pozdrawiam
                Martin
                • jacekglm Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 14:23
                  > User "andrzej" na grono.net ma tylko jedno malutkie zdjęcie czerwonej flaszki,
                  > której nie mogę zidentyfikować... Chociaż wygląda jak winko Carlo Rossi. :)

no faktycznie wygląda jak Carlo Rossi:)
              • lazy_dog Re: Zaewski, Tarchalski i Słowik = obłuda do kwad 09.08.07, 16:12
                Na gronie jestem lazy...ale działasz to za dużo powiedziane - czasem się coś
                skrobnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka