miskaj77 21.08.07, 15:38 Co sądzicie o tej szkole językowej? Chcę zapisac córkę ( 11 lat) na angielski i chciałabym się zorientować na temat poziomu nauczania w tej szkole, cenach, itp. Dzięki za wszystkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek19792 Re: British school - opinie 21.08.07, 16:05 Napisz do nich maila piasecznobs@britishschool.pl lub zadzwoń (022) 750-17-39 Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: British school - opinie 21.08.07, 21:06 Ja dzwoniłam do nich mnóstwo razy - nie odbierają, napisałam maila - nie odpisali. Szkoda, bo miałabym do nich kilka kroków, ale skoro tak olewają klienta, to ja sobie odpuszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: British school - opinie 22.08.07, 09:18 ja uczeszczalam do nich na angielski i polecam. Nie mam zastrzezen. Elastyczni jesli chodzi o platnosci, mila atmosfera. Tez mysle o zapisaniu corki wlasnie w BS Odpowiedz Link Zgłoś
kkb6 Re: British school - opinie 22.08.07, 09:18 Hej. To dziwne, ze jeszcze nie odbieraja telefonow. Na 100% bede dzialali od wrzesnia poniewaz dopiero wtedy rozpoczynaja sie zapisy, w momencie kiedy dzieci znaja juz plan lekcji w szkole. Kiedys pracowalam w tej instytucji i wszystko jak zawsze zalezy od indywidualnego podejscia lektora, jednego lubimy bardziej, innego mniej. Zycze powodzenia i moze prosze zaczekac do wrzesnia z zapisami. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: British school - opinie 24.08.07, 09:20 Dzięki za dotychczasowe informacje, ale jesli mozna prosić chciałabym nieco więcej sie dowiedzieć. Więc, proszę o jeszcze...... Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: British school - opinie 28.08.07, 14:14 Nadal niezbyt wiele sie dowiedziałam. Dzwoniłam tam, ale telefon tylko odpowiada :abonent czasowo niedostępny. Nie wiem, czy mają jakis inny nr telefonu, czy im odcięli!!!!!!!! Może ktoś cos wie więcej w tym temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: British school - opinie 28.08.07, 14:29 Faktycznie, teraz nie można się dodzwonić, wcześniej nikt nie odpowiadał, ale sygnał był... Strona internetowa też od wczoraj nie działa. Eh..gdyby nie to, że są na mojej ulicy już dawno dałabym sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: British school - opinie 28.08.07, 14:35 Jeżeli nie odbierają telefonu, a komuś zależy na skorzystaniu z usług tej szkoły językowej, to wtedy warto się do nich osobiście pofatygować: www.britishschool.pl/custom_page.php?section=438&school=BS_PIASECZNO ul. Powstańców Warszawy 21 (na przeciwko Tytanika) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: British school - opinie 28.08.07, 14:52 kurcze, cos ostatnio widzialam baner z napisem lokale do wynajęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: British school - opinie 28.08.07, 15:14 Chyba rzeczywiście będę musiała wybrać się tam osobiście. Szkoda, jeżeli okazałoby się prawdą, że rzeczywiście tej szkoły nie będzie. Ale z drugiej strony w niedzielę widziałam reklamę tej szkoly przy wjeździe na Puławską w Puiasecznie, przed sklepem tesco i meblowym. Więc??? Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: British school - opinie 28.08.07, 16:56 Wow, dodzwoniłam się, zapisy od września. Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: British school - opinie 29.08.07, 12:12 A czy mozna się dowiedzieć jakie są mniej więcej ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: British school - opinie 29.08.07, 14:01 Właśnie zapomniałam zapytać, przejdę się do nich w przyszłym tygodniu, jak ktoś dowie się wcześniej to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
miskaj77 Re: British school - opinie 06.09.07, 10:13 Nikt więcej nic nie wie na temat tej szkoły? Proszę, powiedzcie coś jeszcze. Byłam tam w poniedziałek, ale było zamknięte, nie wiem, czy akurat tak źle trafiłam, czy cały dzien było nieczynne. Chciałabym jednak dowiedzieć się o poziomie nauczania, czy warto czy lepiej poszukac czegos innego?? Odpowiedz Link Zgłoś