teqilaa 10.02.08, 20:30 Poszukuję firmy która sprzedaje i instaluje zbiorniki do szamba. Macie może jakies dobre namiary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjagoda Re: Instalacja szamba 11.02.08, 21:02 nam zbiornik na szambo sprzedała i zainstalowała firma p. Mizerskich. Mają hurtownię budowlana w Zalesiu Dolnym, ul. Pod Bateriami. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Instalacja szamba 12.02.08, 10:30 polecasz tę firmę? jestes zadowolona z wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: Instalacja szamba 12.02.08, 13:42 tak. działa wszystko od ponad roku bez zarzutu. W hurtowni omówiłam kwestie pojemnośći, certyfikatu szczelności, ceny itp i kilka dni później przyjechałam, żeby zapłacić -gdy juz zbiornik był na swoim miejscu. Transport, koparkę, rozladunek itp brała na siebie hurtownia. Ja zrsztą praktycznie wszystkie materiały potrzebne do budowy domu tam kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: Instalacja szamba 12.02.08, 23:49 A potrzebny jest kontakt telefoniczny albo dokładny adres? mam gdzies wizytówkę. Jadąc od P-na ul. Pod Bateriami to hurtownia jest po prawej stronie, to Zalesinek chyba. Kiedyś stały tam przyczepy z balami drewna przy wjeździe. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Instalacja szamba 13.02.08, 10:13 spoko, wiem gdzie to jest :) dzięki jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafik Re: Instalacja szamba 13.02.08, 10:35 Czy robią wszystko od a do z? bo są firmy, które nie kopią dołu tylko przyjeżdżają na gotowe. I jaki jest koszt montażu i całość tej "przyjemności"? Odpowiedz Link Zgłoś