Dodaj do ulubionych

USTAWA SMIECIOWA

09.01.13, 19:09
oj ludzie ! na co te spory ,zwady,kłotnie znajac zycie to i tak wszyscy wyladujemy w ''zupie''
Obserwuj wątek
    • rentman cd Jezus Maria !!! 10.01.13, 20:53
      Zupie? Aaaa kapuję ... tak tak, w zupie, oczywiście ... no, ale musiałem chwilę pokapować, dzisiaj już nawet (na)gminnie się używa zwykłych, dosadnych, ludowych z pochodzenia, a demokratycznych z nadania, prosto-wyksztłcióhowych określeń :)))))))))
      Kapowanie to moje hobby, zatem zakapuję radnego Marcinka ....
      Na stronie naszego, w sumie chyba najporządniejszego radnego, znalazłem Nowy Regulamin utrzymania czystości i porządku na terenie Gminy Lesznowola, w którym stoi jak wół, że byle szmondak z jakimś gminnym albo sołeckim kwitem może wejść, jak to określono, do nieruchomości i skontrolować prawidłowe, znaczy urzędowo zaksięgowane wyrzucanie, znaczy urzędowo zaksięgowane pozbywanie się domowych śmieci (paragraf 30, pkt 3)

Ogłaszam wszem i wobec, że takiego śmiecia nie wpuszczę do swojej „nieruchomości” ani ruchomości też, niezależnie od urzędowego kwita i natychmiast zgłaszam fakt napaści do urzędowego komisariatu.
      A dlaczego kapuję na Marcinka? Bo wydawało mi się, że radni gminy przynajmniej otarli się o Konstytucję RP, a Marcinek te głupoty nie tylko zaakceptował, ale również udostępnił na swojej stronie www.marcinkania.pl/images/www/rucip2013.pdf

Jezus Maria!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka