stentonik 25.02.08, 01:27 Czasem chce się napisać po prostu bum tarara, a nie zawsze było gdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 01:29 stentonik napisał: > Czasem chce się napisać po prostu bum tarara, a nie zawsze było > gdzie;) O to się dobrze składa- nie chce mi się już przewijać 3 stron ;P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 01:32 A można brzydko zakląć po francusku? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 01:34 sprawdziłem na wikipedii. Można;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 01:43 Dawaj! Może być ciekawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 10:01 a tam przeklinanie po francusku to tak jakby perfumowanie gówna za przeproszeniem. Ja tam wole po polsku, z grubej rury jesli już. Jest wtedy i emocja i ekspresja;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 10:05 Ale tu nawet goowno nie przechodzi ;) Ja tam wolę pięścią w stół. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 10:16 richo napisał: > Ja tam wolę pięścią w stół. i nożem pod żebro? hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 10:03 Gó.., dupa, cycki! To do faceta w srebrnym citroenie WPI XXXXX... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 10:16 o przepraszam cycki to nie przekleństwo! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 11:00 teqilaa napisała: > o przepraszam cycki to nie przekleństwo! ;p Nie mam nic przeciwko, przeciwko wręcz. Tylko słowo ;) Znam jedno greckie i całkiem ładnie brzmi. Grek, który je używał też nie mógł się nadziwić, że nasze najbrzydsze tak ładnie dźwięczy ;) A jeden Włoch myślał, że 'czelęczina' musi oznaczać miłość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 17:19 noo wiele sie nie pomylił, nie tyle miłośc co obiekt miłości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 22:05 Tak sobie siedzę i myślę, że i zastrzyk zrobię, poasystuje przy wycięciu migdałków a i poród pewnie też bym odebrał. O i naklepać potrafię;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 25.02.08, 22:09 A ja to bym chciała w totka lotka wygrać- co dziś jest? Chyba jutro puszczę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 26.02.08, 09:38 Stentonik aż boje się pomyślec na kim praktykowałeś! ;))) Zemfi ja kiedyś raz zagrałam, koleżanki w pracy mnie namówiły, trafiłam czwórke. Radocha straszna najarałam sie że kupe kasy bedzie. Kolezanki mnie jeszcze nakręcały że za 4 to pewnie ze 200 zeta wyciągne. Poleciałam odebrac te moje worki pieniędzy i....ledwo mi na fajki starczyło, dużo było trafień :( to był mój pierwszy i ostatni raz w tym temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 27.02.08, 15:56 Klasyfikacja wódki w środowisku internautów. Dla mnie demo version wymiata;))) 0.1 litra - Demo version 0.25 litra - Trial version 0.5 litra - Personal edition 0.7 litra - Professional edition 1.0 litr - Network edition 1.75 litra - dupaprise edition 3 litry - Small business edition 5 litrów - Corporate edition Wiadro - Home edition Bimber - Open Source License Pub - System Integrator Monopolowy - Authorised Distributor Polmos - Software House Popijawa - System Installation Popitka - Support Pack Toast - End User License Zakąska - Plugin Piwo - Kompilator Klin - Service Pack Bigos - Debugger Rosół/Barszcz - Recovery tool Palec w gardle - Trojan Alkohol met. - Virus adaware Kac moralniak - Postimplementation Analysis Poprawiny - Upgrade Izba Wytrzeźwień - Crash Analysis Toolpack Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 27.02.08, 17:10 hehehe sa tacy co na demo kończą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 27.02.08, 18:20 teqilaa napisała: > Zemfi ja kiedyś raz zagrałam, koleżanki w pracy mnie namówiły, > trafiłam czwórke. Radocha straszna najarałam sie że kupe kasy > bedzie. Kolezanki mnie jeszcze nakręcały że za 4 to pewnie ze 200 > zeta wyciągne. Poleciałam odebrac te moje worki pieniędzy i....ledwo > mi na fajki starczyło, dużo było trafień :( to był mój pierwszy i > ostatni raz w tym temacie! Ahhh, bo wiesz nakręciłam się trochę ;) Bo idę ja któregos razu Sierakowską i przechodzę koło kolektury i widzę..."Tutaj padła główna wygrana" i rząd okrągłych ceferek bardzo miłych i przyjemnych w odbiorze- tylko do rozmarzenia się, co za to można zrobić i kupić i w ogóle...No to sobie myslę- skoro szczęśliwy lokal hehe, to i ja spróbuję. No i wyskoczyłam wczoraj z 2 zeta na dużego totka. Sprawdzam, proszę ja Ciebie- i co? Nawet trójki nie ma, ba! co ja gadam- zadnej liczby nie trafiłam, ani jednej- no bezczelność normalnie. Dobrze, że to 2 złote tylko były.... Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 28.02.08, 09:17 Obelga na czasie: "A twoja matka ma zero znajomych na Naszej Klasie" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 28.02.08, 10:02 stentonik napisał: >na Naszej Klasie" Skoro już o tym mowa---> wrzuciłbyś tam jeszcze siakieś zdjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 28.02.08, 10:27 buahahahahha, obelga jak sie patrzy! :)) ps. jak patrze ile niektórzy mają "znajomych", po 200 i więcej, to sie zastanawiam czy ja jakiś odludek nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm PPKS Piaseczno 28.02.08, 16:19 jak hajd to jajd... nie lubię PPKS Piaseczno za: -przejęcie Expresu -"udupienie" i jeszcze się tłumaczą koniecznością wymiany taboru :( z czym do ludzi? dupa,dupa,dupa... duuuuuuuuuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaa od razu lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 08.03.08, 20:53 Cicho, aż głucho, nawet echa nie uświadczysz- nic się nie dzieje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 08.03.08, 23:20 "Szczerze mówiąc, moja droga, nic mnie to nie obchodzi" - Clark Gable Z jakiego filmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 08.03.08, 23:23 stentonik napisał: > "Szczerze mówiąc, moja droga, nic mnie to nie obchodzi" - Clark > Gable > Z jakiego filmu??? ...z tego, no...właśnie z tego- tak! dobrze myślisz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 09.03.08, 11:39 Stentonik nie wiedziałam że lubisz romansidła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 09.03.08, 11:50 teqilaa napisała: > Stentonik nie wiedziałam że lubisz romansidła ;)) Dobrze się z tym krył...aż do wczoraj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 09.03.08, 12:07 Stentonik wieczorami przyczepia sobie wąsiki ala Clark Gable wychyla szklanke szkockiej a do sypialni małżonke na rękach wnosi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 09.03.08, 12:12 teqilaa napisała: > Stentonik wieczorami przyczepia sobie wąsiki ala Clark Gable wychyla > szklanke szkockiej a do sypialni małżonke na rękach wnosi ;))) No no :) a w dzień jak gdyby nogdy nic- dla niepoznaki, rybki sobie łowi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 09.03.08, 23:58 Clark kochał jedną kobietę, ja kocham wszystkie, nie tylko zielonookie;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 00:37 jest jeszcze jedna ciekawa obelga - "Twoja matka rwie rzepe w Familiadzie", a i przypomniala mi sie jeszcze starsza "Twoja matka klaszce u Rubika" Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 00:52 hehehe, jest też :twój stary gwiżdże w piosence Kanikuły... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 10:11 Stentonik to musisz miec wieeeeeelkie... serce ;))) ps.obelgi mnie powaliły hahahahahahaha ps2. bileciki już idą :) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 17:44 AAależ dziś superasta pogoda była, fajny dzień ech. I tylu znajomych spotkałem, kumpla z podstawówki, koleżanka z dawnych lat dzwoniła, piękne dziewczyny w słońcu się mieniły na pasażach miejskich (zemfi, teqila;). Nawet spowalniacze wszelakie na Piasecznie jakby uśmiechały się do mnie przyjaźniej...Wiosna idzie, jak nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 18:58 noooo ja dzisiaj całe trzy godziny jak ten łazik po słoneczku...ech mogłoby już tak byc codziennie...coraz cieplej i więcej słońca :) a wczoraj tez była superasta pogoda wiec dwie godziny po tężni swoje dzieciaki przegoniłam :) moze jednak ta spalona w weekend wypali? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 10.03.08, 19:20 Uhhh, dzionek był piękny :) Ugotowałam się prawie w zimowej kurtce, w domu mam wiosennego kwiata na parapecie, a na spacerze spotkało się takich dwóch fajnych ;) Nooo życie jak w Madrycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:04 Mam pytanko. Czy rano o 8 kupię na basenie w gosirze klapki kąpielowe dla siebie? Bo jutro idę z dzieciakami z klasy Michała na zajęcia, a moje różowe klapeczki zostały zjedzone przez bokserkę:( Czynny tam już jest ten sklepik z rana? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:22 eee raczej nie, chyba od 11 czynne Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:40 uuu no to ładnie;)Dzięki gabryella. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:52 stentonik napisał: >moje różowe klapeczki Oj Stenciu, byś się nie przyznawał...panienko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:56 ale pewnie uchował się czepek w żabki ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 21:57 teqilaa napisała: > ale pewnie uchował się czepek w żabki ;D;D ...i dmuchane kółko ratunkowe z kaczuszką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 22:07 i dmuchane rękawki w kolorze majteczek ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 22:09 teqilaa napisała: > i dmuchane rękawki w kolorze majteczek ;D;D ....czerwonych w króliczki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 22:50 A jesli chodzi o majteczki, to muszę poszukać...mam gdzieś takie w krztałcie głowy słonia...wiecie trąba i dwa ucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 23:11 stentonik napisał: > A jesli chodzi o majteczki, to muszę poszukać...mam gdzieś takie w > krztałcie głowy słonia...wiecie trąba i dwa ucha:) Czyli zwierzątko jednak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 11.03.08, 23:30 richo napisał: > Muszą Ci ciążyć ;) Chodzi Ci o trąbę? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 09:13 Stentonik - zwierz forumowy ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 17:12 teqilaa napisała: > Stentonik - zwierz forumowy ? ;))) Eee tam, zwykły mały zajączek rozgrzewaczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 17:32 stentonik napisał: > teqilaa napisała: > > Stentonik - zwierz forumowy ? ;))) > > Eee tam, zwykły mały zajączek rozgrzewaczek;) może jednak króliczek :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 17:34 stentonik napisał: > Eee tam, zwykły mały zajączek rozgrzewaczek;) ;))))) czyli Yo jednak rację miała ;))))P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 17:46 stentonik napisał: > teqilaa napisała: > > Stentonik - zwierz forumowy ? ;))) > > Eee tam, zwykły mały zajączek rozgrzewaczek;) czyli działa na Ciebie bardziej metoda marchewki niż kija? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 18:12 I weź się człowieku zapytaj o klapki na basen;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 18:41 hahaha!!! no i było się nie wstydzić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 18:47 Tylko niech nam sie chłopak nie zamknie w sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 18:52 teqilaa napisała: > Tylko niech nam sie chłopak nie zamknie w sobie ;) Nooo głupio by było...i nie opowie co też różowego jeszcze ma w zanadrzu ;) Teqilaa rób mejkap i idziem ryczeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 19:09 kurcze ja chyba znowu odpadne...no nie ma jeszcze mojej "niańki" :( a później nie ma sensu zebym szła bo i tak o 21 musze byc w domu. Kurcze jak w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 20:11 Teqila, zmień niańkę;) Łączę się z Tobą w bólu. Uciekam w wir pracy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 23:09 stentonik napisał: > Teqila, zmień niańkę;) Taaaaa, koniecznie, Stenciu pogrążony w żałobie po różowych klapkach, ale dobrze mówi. Ale na sushi to się już pojawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 23:38 zemfiroczka napisała: > Ale na sushi to się już pojawisz? No jak nie jak tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 23:44 stentonik napisał: > zemfiroczka napisała: > > Ale na sushi to się już pojawisz? > No jak nie jak tak:) Eeee pisałam w domyśle niańki, ale dobrze, że i Ty potwierdzasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 23:49 A można się wstępnie podłączyć? Jakby wtyczkę obok położyć? Za dużo niewiadomych, co by się od razu wcisnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 12.03.08, 23:54 richo napisał: > A można się wstępnie podłączyć? Jakby wtyczkę obok położyć? Za dużo niewiadomych, co by się od razu wcisnąć ;) Oj richo, no przeciez mówiłam o ekhm....trójkąciku ;)----> ale zdaje się, że i kwadracik z tego będzie ;) Tak więc wiesz....Ty nie pytaj, tylko się nie spóźnij, o! (buuuu, poczta mi się wykrzacza---> potrzebuje lekarza od poczty ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 00:14 zemfiroczka napisała: > ..tylko się nie spóźnij, o! Przyjdę, wyjdę i wrócę. Taką mam specjalność :)) > (buuuu, poczta mi się wykrzacza---> potrzebuje lekarza od poczty ;)P Zmień na lepsze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 00:23 richo napisał: > Zmień na lepsze ;P To chwilowe jest....tuszę jednak, że jutro, eee dziś znaczy ale później ciut- będzie wszystko ok już :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 09:31 jeśli chodzi o sushi to ja reflektuję, bo nie mam z kim pójść :/ mam tylko nadzieję, że Stenciu nie przyjdzie w różowym :P Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 10:08 Taa! Tylko pora taka nie sushi'owa :( Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 10:42 Kryyste- na upartego można zmienić porę, ale Stenciu mówił, że jakies fajne zestawy są do 16. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 10:47 gabryella napisała: > nadzieję, że Stenciu nie przyjdzie w różowym :P Dopiszemy stosowną klauzulę w karcie wstępu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 17:17 Z tego co wiem to planujecie późny lunch, bede akurat z młodym na spacerze to zajrze. :) ps. jak juz bedziecie to wyślijcie mi smska. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 18:00 teqilaa napisała: > Z tego co wiem to planujecie późny lunch, bede akurat z młodym na > spacerze to zajrze. :) > ps. jak juz bedziecie to wyślijcie mi smska. Teqilaa----> możliwe, że będzie lekka zmiana godzinowa w kierunku późniejszym- puszczę Ci esa, jak już wszystko będzie ustalone. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 18:18 Norzeszkurna! Jedna panna dziś wyjeżdżając z parkingu obok Almy trzyma w lewej ręce dwoma palcami kierownicę i kanapkę resztą chyba zresztą jeden był swobodny, prawą telefon przy lewym uchu i kręcąc kęsem w gębie wypowiada słowa do tego telefonu. Stoi na chodniku i chce skręcić w lewo przez dwie ciągłe i takie paskowanie. Udało się. Czy myślicie, że zauważyłaby jakiegoś pieszego na pasach? Słyszałem taką historię, jak facet jadąc autostradą bardzo szybko, żeby się nie nudzić zapragnął sobie possać. Tiktaka. Ale nie trafił w otwór i tiktak wpadł mu pod hamulec ręczny. Odruchowo zaciągnął go i... Pewnie myślał, że od tiktaków się nie umiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 22:05 hmm ustalacie godzinkę sushi a dzień jaki?, z chęcią nie pózniej niż 18 Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 22:13 Sushi się zapowiada fantastycznie, a mnie kurcze nie będzie w Piasecznie... Jadę do UKOCHANEJ do Katowic, więc chyba większa taka korzyść :)) Życzę udanego i smacznego sushi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 22:14 gabryella napisała: > hmm ustalacie godzinkę sushi a dzień jaki?, z chęcią nie pózniej niż 18 No i klops właśnie---> przekładamy zabawę na inny termin, bo towarzystwo ma swoje obowiązki i wobec tego nie da się zgrać wszystkich na jedną słuszną godzinę niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Hyde Park - całodobowo 13.03.08, 23:27 Nooo ja według wcześniejszych ustaleń na 15 mimo wszystko...Teqila, jak by co to ja z płytą będę;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 10:28 to chyba juz lepiej zajsc do mnie na kawe...mam dobrą :)) zgarne Was/Ciebie z tego sushi koło 15:) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 10:31 teqilaa napisała: > to chyba juz lepiej zajsc do mnie na kawe...mam dobrą :)) zgarne > Was/Ciebie z tego sushi koło 15:) A ja chciałam ne herbatkę ryżową wpaść... Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 10:32 no dobra bede w sushi koło 15 :) Nie jestem miłośniczką tego żarełka ale potowarzyszę Wam w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 10:35 teqilaa napisała: > no dobra bede w sushi koło 15 :) Nie jestem miłośniczką tego żarełka > ale potowarzyszę Wam w takim razie :) Ja się na żarcie też raczej nie piszę...chociaż kto wie?, no ale ta hrebata po łbie mnie się kołacze już czas jakiś.... Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 11:23 Zaiste powiadam Ci, że dobra ta herbatka jest :))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Hyde Park - całodobowo 14.03.08, 11:32 pminnesota napisał: > Zaiste powiadam Ci, że dobra ta herbatka jest :))) Tym bardziej zatem muszę jej skosztować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie do dzieciatych 14.03.08, 13:30 Co można kupić czterolatkowi, dzieciowi płci męskiej na urodziny? Jakieś pomysły? Bo u mnie pustka, a czas ciut już nagli... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Pytanie do dzieciatych 14.03.08, 13:57 zemfiroczka napisała: > Co można kupić czterolatkowi, dzieciowi płci męskiej na urodziny? Wszystko zależy od tego, czym interesuje się takie dziecko. Mam 4 letniego syna i on uwielbia różnego rodzaju: wycinanki, kolorowanki, oraz ciastolinę (Play-Doh). Oprócz tego, jak to chłopcy - bawi się wszelkiego rodzaju samochodami. Najlepiej dowiedz się u rodziców tego dziecka, czym najchętniej bawi się ich 4 letni solenizant... Udanych zakupów Martin Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Pytanie do dzieciatych 15.03.08, 16:47 Sobota...rozumiem, ze kazdy zaglada tylko nic do głowy nie przychodzi co napisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie do dzieciatych 15.03.08, 20:41 stentonik napisał: > Sobota...rozumiem, ze kazdy zaglada tylko nic do głowy nie > przychodzi co napisać;) Stenciu, luz- zastój jak co tydzień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Pytanie do dzieciatych 15.03.08, 21:42 Heh, po tym co dostałem wczoraj od Teqili;)czuję się fantastico...Za chwilę znów zanurzę się w tym świecie...kolejny raz dzisiaj, i jutro znów. Teqila, to jest piękne po prostu. Dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Pytanie do dzieciatych 15.03.08, 22:05 no proszę, a nawet palcem nie dotknełam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Pytanie do dzieciatych 15.03.08, 22:07 ps. własnie jesteśmy na etapie śledzenia ze ślubnym, co za pajac wierci dziury w ścianach o 22!! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie do dzieciatych 16.03.08, 21:11 teqilaa napisała: > ps. własnie jesteśmy na etapie śledzenia ze ślubnym, co za pajac > wierci dziury w ścianach o 22!! No i jak detektywie? ;) ktos dostał po łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Pytanie do dzieciatych 17.03.08, 09:23 zanim zlokalizowaliśmy przestał. Nawet nie wie jak bliski był śmierci hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
misz098 Re: Pytanie do dzieciatych 20.04.08, 14:49 To może ja na temat: ciastoplasto jest na allegro, blubbiś (hit) - maskotka zamieniajaca sie w zwierze też na allegro z książką oraz płytami z grami, Lego we wszelkich postaciach, mikroskop, oraz zestaw małego elektronika - można zrobić radio, wiatrak czy alarm. Wszystko to w cenie do 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie do dzieciatych 20.04.08, 15:01 misz098 napisała: > To może ja na temat: ciastoplasto jest na allegro, blubbiś (hit) - > maskotka zamieniajaca sie w zwierze też na allegro z książką oraz > płytami z grami, Lego we wszelkich postaciach, mikroskop, oraz > zestaw małego elektronika - można zrobić radio, wiatrak czy alarm. > Wszystko to w cenie do 60 zł. No dzięki wielkie, ale już dawno po jabłkach- znaczy po urodzinach. Poszłam na łatwiznę i kopertę wręczyłam. Sami sobie coś wymyślą. Z drugiej strony Jakubowski już tonie w tych swoich zabawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Pytanie do dzieciatych 19.05.08, 00:09 stentonik napisał: > kTOś sie napije ze mnąą? Stenciu, a Tyś się z choinki urwał? Robimy zamieszanie, ustalamy spotkanie i coś się wykombinejszyn wtedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Pytanie do dzieciatych 19.05.08, 00:13 no to stoję przed domem, deszcz pada, zaraz mi komórka padnie...dzwoń dzwoń dzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Zmień w nocy godzinę! 29.03.08, 21:35 UWAGA: dziś w nocy 30 marca 2008 - zegarki o godzinie 2:00 przestawimy na godzinę 3:00, przechodząc w ten sposób na czas letni. Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Zmień w nocy godzinę! 30.03.08, 17:20 marcin-borkowski napisał: > UWAGA: dziś w nocy 30 marca 2008 - zegarki o godzinie 2:00 przestawimy na > godzinę 3:00, przechodząc w ten sposób na czas letni. Zdecydowanie doba była za długa. Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 10:10 taaaaka piękna wiosna zawitała, moze jakaś integracja w terenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 10:10 ps. Stentonik mam bileciki!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 18:01 teqilaa napisała: > ps. Stentonik mam bileciki!! :)))) Nooo suuper, zaczynam się osłuchiwać! Schowaj je w dobrym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 20:15 tylko jak ja coś schowam w dobrym miejscu to potrem znaleźc tego nie moge hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 20:46 A Wy cały czas o The Cure? To nie jest dla małych dziewczynek? Jeszcze stentonika zrozumiem, ale Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: Zmień w nocy godzinę! 31.03.08, 21:53 Richo deczko nie trafiłes ale próbuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: piątek 11.04.08, 01:01 stentonik napisał: > No próbuj Richo! O! coś o czym nie wiem? ;P piątek piątek-weekendu początek- a u mnie każdy dzień, jak piątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Bum trach 11.04.08, 21:57 Hmm, omskła mi się ręka jak grzebałem w ustawieniach windowsa i format sobie zrobiłem:)Nawet nie wiecie jaki wolny się poczułem...ale, straciłem przy okazji kontakty na gg, więc...jak by ktoś chciał kiedyś zagadać to poproszę na gazetowego numerki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Nuuuuuuda.... 19.04.08, 18:47 ...a tu jeszcze cała niedziela majaczy na horyzoncie ;)P... Odpowiedz Link Zgłoś