stentonik 31.03.08, 18:09 Szukam speca, który założy mi videodomofon: furtka-dwa odbiorniki w domu. I nadajnik w bramie automatycznej muszę wymienić bo pies mi zjadł oba piloty zdalnego sterowania. Chyba, że da się dostroić inne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richo Re: Speca do domofonu 31.03.08, 18:54 stentonik napisał: > Chyba, że da się dostroić inne. Jak stroisz pieski? Dziś mi zwalili pod drzwi stertę Panoramy firm. Mogę pogrzebać. Jak nie w jednej to w trzynastej coś znajdę. Uprzedzam, że nie wiem o specach więcej niż sami o sobie powiedzieli. Wszyscy są najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Speca do domofonu 31.03.08, 22:42 stentonik napisał: > Szukam speca, który założy mi videodomofon Polecam: www.domofony.info Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: Speca do domofonu 31.03.08, 23:34 marcin-borkowski napisał: > Polecam: www.domofony.info Pozdrawiam Martin Wygląda obiecująco, jutro zadzwonię. Dzięki Martin! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Speca do domofonu 01.04.08, 12:17 stentonik napisał: > Szukam speca, który założy mi videodomofon: muszę wymienić bo pies mi zjadł oba piloty zdalnego sterowania. Stenciu jakieś żarłoczne te Twoje psisko, jak nie klapeczki w różu to piloty....;P Odpowiedz Link Zgłoś
maranka Re: Speca do domofonu 02.04.08, 09:37 z ogłoszeń w kurierze - 603 375 875 był u mnie kilka razy - solidny Odpowiedz Link Zgłoś