robso-1 10.04.08, 18:50 Czy moglibyście polecić mi dobrego chirurga. Chodzi o zabieg usunięcia "podejrzanego" znamienia. Z góry dziękuję za nazwiska chirurgów, telefony i miejsca gdzie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
len_y Re: Chirug w Piasecznie 10.04.08, 19:52 www.zylaki.waw.pl/chirurgia.html Byłem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
robso-1 Re: Chirug w Piasecznie 13.04.08, 13:03 Może- ktos jeszcze ma doświadczenie i poleci mi uczciwego i dobrego chirurga w Piasecznie( zabieg-usuniecie małego pieprzyka/znamienia. Nawet nie jestem pewny,czy taki zabieg jest mi rzeczywiście potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
okina Re: Chirug w Piasecznie 13.04.08, 20:32 Z tego co sie orientuje to powinienes pierw sie wybrac na dermatoskopie w celu oceny czu znamie nie jest podejrzane. Lekarz tez zapewne Ci powie czy mozna to np. usunac laserowo czy potrzebne sa jakies dalsze badania w celu okreslenia czy znamie nie jest podejrzane. W zwiazku z malym odzewem co do Piaseczna poszukaj lekarzy w Warszawie (w google pewnie cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
megi7775 Re: Chirug w Piasecznie 14.04.08, 08:50 Witam, w Piasecznie polecam chirurgów pracujących w przychodni na Fabrycznej.A konkretnie Pana Piotra Kucińskiego. Poprawił to rozbabrał chirurg z centrum onkologii(też miałam usuwane znamię). Megi Odpowiedz Link Zgłoś
h32 Re: Chirug w Piasecznie 14.04.08, 12:34 A ja polecam dr Witolda Kucharskiego. Najlepszy - zarówno w drobnych , jak i w powazniejszych sprawach Mozna dzwonic i sie umowic: 601 965 244 Odpowiedz Link Zgłoś