moja79 22.06.08, 18:03 Witam! Czy znacie jakies dobre studio fotograficzne?Chodzi mi w zasadzie o zdjecia chrzestne...pozdrawiam całe Piaseczno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bela.branska Re: dobry fotograf 22.06.08, 19:52 Witam, Agencja Autorska VERONA, oferuje wykonanie zdjęć plenerowych, reportażowych, z uroczystości i innych. Nie realizuje zleceń na sesje zdjeciowe studyjne. Kontakt pod adresem a.verona@vp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: dobry fotograf 22.06.08, 21:43 Nie wiem jak z cenami, ale na tego typu impreze poleciłbym Ci naszego piaseczyńskiego Mistrza;) www.videofek.com.pl/. Przynajmniej masz gwarancję profesjonalnej obsługi. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dobry fotograf 24.06.08, 12:43 stentonik napisał: > Nie wiem jak z cenami, ale na tego typu impreze poleciłbym Ci > naszego piaseczyńskiego Mistrza;) www.videofek.com.pl/. > Przynajmniej masz gwarancję profesjonalnej obsługi. > pzdr :-D))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: dobry fotograf 24.06.08, 16:39 drzejms-buond napisał: > :-D))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hre_up Re: dobry fotograf 30.06.14, 09:38 Rewelacyjny Marcin Otulak, do znalezienia na fb. Ma chłopak talent do fotografii i bardzo konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś