pawel-978 06.08.08, 16:27 witam proszę o pomoc szukam dobrej firmy cateringowej z okolic Piaseczna, która zorganizuje przyjęcie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
79-dorota Re: szukam firmy cateringowej 07.08.08, 14:15 Kiedy jest przyjęcie i na ile osób,razem z mężem przygotowujemy wesela,komunie, chrzciny,przyjęcia okolicznościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: szukam firmy cateringowej 21.11.13, 10:54 Ja ostatnio zamawiałam w Kociołku na ul. Geodetów. Duży wybór i baardzo smacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: szukam firmy cateringowej 21.11.13, 11:01 Ewentualnie mogę przekazać kontakt do kucharza pracującego w restauracji hotelowej w Płocku ale chętnie przyjeżdżającego do klienta i szykującego imprezę. Nas rzucił na kolana tym co przygotował. Zabiera z sobą też kelnera, który nakrywa, podaje, robi drinki... Odpowiedz Link Zgłoś
e.lub Re: szukam firmy cateringowej 12.12.13, 15:08 Witam Pani Joanno, Jesteśmy rodzinną firmą cateringową, moje doświadczenie to współpraca z wieloma znanymi restauracjami oraz organizacja wielu mniejszych i większych imprez. Specjalizuje się w kuchni Staropolskiej. Więcej informacji chętnie przekaże Pani podczas kontaktu mailowego: e.lubiecki@gamil.com lub telefonicznego 505685456. Usługi świadczę na terenie woj. mazowieckiego, oferuje konkurencyjne ceny. Zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś